Tekrar açtım ,geziyi baştan sona tekrar okudum tekrar gezdim tekrar teşekkürler paylaşım için
Tekrar açtım ,geziyi baştan sona tekrar okudum tekrar gezdim tekrar teşekkürler paylaşım için
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Güzel geldi akşam akşam...
Sıkılmıştık 3 senedir aynı karadeniz gezisi muhabbetinden...
Yeni gezi yazıları fotoları görmek güzel...
Tekerinize sağlık...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben kendimi bildim bileli bi DL650 motorum olsun istiyorum vurayım yollara kendimi derim hep :D eşim bulgaristan göçmeni yani bulgar vatandaşlığı var ve daha evlenmeden önce çok konuşurduk sizin bu yaptığınız geziyi bize güzel bir ilham ve rehber olacak emin olun belki bir iki yıl sonra anca çıkabileceğiz böyle bi geziye ama en azından arşivime koydum yola çıkmadan mutlaka iki üç kez daha gözden geçirip kaynak olarak kullanacağım
buda hayalime ulaşmamda bana güç veren bi resmim canım sıkıldıkca bakıyorum sabır veriyor bana hayalimi gerçekleştirmeye giden yolda
Güzel geziymiş, konuyu üst sıralara taşımanız çok güzel olmuş.
Çok güzel gezi tebrikler.
bu kadar güzel bir gezi ancak bu kadar sürükleyici anlatılırdı çok teşekkürler.
Yok Böyle Bir Şey Yaa, Oturduğum Yerde Zevke - Şevke Geldim Abi Elinize, Ayağınıza, Tekerinize Sağlım.
Hayallerimde Olan Şeylerin Böyle Diğer İnsanlar Tarafından Yapıldığını Görünce Mutlu Oluyorum ve Bende Yapabilirim Diyorum
500 Euro Gerçekten Böyle Bir Yolculuk İçin Mükemmel Bir Rakam, Hemde Tam Benim Tarzım Çadır , Hotel, Muhabbet Ohh Miss
Motosikletler aynı, kıyafetler aynı,yaşlar, kilolar birbirine yakın harika bir ikili harika bir gezi.
Balkanların doğasına bayıldım. Gezi fotoğraflarının ilklerinden birinde kontak anahtarınız da anahtarlık oladığını fark ettiğimde inşallah kaş göz arasında kaybetmezler demiştim. Sonrada anahtarı karenajın arasına düşürdüğünü gördüm aman abi büyükçe bir anahtarlık takınız
Paylaşım için çok teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)