8 Gün, 8 Ülke, 2 Vstrom ve 2 Delikanlı.
Reklamlar
-
18 Haziran 2012, 04:46
Karahisar03 adlı üyeden alıntı
Kusura bakmayın alıntı yaparak 3- 4 arkadaşa cevap vermiştim. Ve sizede uzunca yazmıştım .Şimdi kontrol ettiğimde bulamadım. Sanırım bir aksaklık oldu. Kusura bakmayın. Bulunduğunuz yer itibariyle, Sırp üzerinden 950 Km kadar yolunuz var sınır için. Arnavtluk üzerinden derseniz İpalaya 1100 Km civarı yolunuz olur. Aslında çok bir fark yok, tercih size kalmış. Aslında Arnavutlut ta biraz dikkatli olun, Şehir merkezlerinde o kadar. Trafik diğer ülkeler gibi değil. Tercih sizin elbette. Arnavutluk üzeri manzaralı bir yol, Konaklama açısından Hem campingler rota üzerinde bunuda kullanabilirsiniz. Sırp üzerinden Uzunca bir otoban var buda sizin tercihiniz. Kolay gelsin. Kazasız belasız yolculuk diliyorum.
Tesekkürler...
Sanirim tercihimiz Bosna Hersek, Sirbistan, Bulgaristan olacak diye düsünüyorum..
1200km yi sabah cikip aksama evde olmak niyetimiz...
Ama havalar cok cok sicak olursa gecede yola cikabiliriz..
Ben gecen sene TR den dönerken herkesin korktugu Bulgaristani Motorla gece gectim tek basima..
Ama su Arnavutluguda görmek istiyorum aslinda..
Galiba kararirimiz son anda belli olacak..
Hayirlisi..
Ve yeniden Tesekkürler...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Reklamlar
-
18 Haziran 2012, 21:54
speedy2 adlı üyeden alıntı
Konuyu yeni gezdim,bize pek sorulacak birşey kalmamış.
Ben tek soruluk hakkımı kullanmak istiyorum.
Bir dahaki yolculukta benide eküri olarak alırmısınız
Böyle rehberlerle ciddi yol yapılır,bilen bilir genelde depo bitmeden durmayan biriyim,az yerim
Bende emekliyim
Yaa daha ne olsun.
Ne demek memnun olurum. İnsanların birlikte seyahat etmesi , bişileri paylaşması, muhabbet etmesi kadar güzel bişey olabiilirmi.
Nasip olursa seneye İtalya planları yapıyorum. Tabi o zamana kadar ne bütçe oluşturabilirim bilemiyorum, ancak İtalya dan başlayıp yukarıya çıkma düşüncesindeyim. Muhtemelen İtalya, İsviçre,Fransa,Lüksenburg,Almanya,Avusturya, Macaristan, Romanya, Bulgaristan Türkiye rotası olabilir. Yani en azından gönlümden geçen bu. Ancak bu sene Bir arkadaşım Motorla Karadeniz etrafını dolanacak onun izlenimlerine göre başka rotalar da olabilir. Nasip. O zaman larda görüşmek üzere , neden olmasın. Böyle bir durumda bir araya gelmek , planlama yapmak, ortak rotalar belirlemek, herşeyden önce Motor sürüş tecrube ve hakimiyet konusunda birbirimize denk olmamız lazım , bunların gözden geçirilmesi, eksikliklerimizin tamamlanması lazım. Seneye nasip diyelim. Selam ve sevgilerimle.
===================================
Kaskını tak. İki damla ter akması Kan akmasından iyidir.
TB5DT
-
18 Haziran 2012, 22:09
Ne demek memnun olurum. İnsanların birlikte seyahat etmesi , bişileri paylaşması, muhabbet etmesi kadar güzel bişey olabiilirmi.
Nasip olursa seneye İtalya planları yapıyorum. Tabi o zamana kadar ne bütçe oluşturabilirim bilemiyorum, ancak İtalya dan başlayıp yukarıya çıkma düşüncesindeyim. Muhtemelen İtalya, İsviçre,Fransa,Lüksenburg,Almanya,Avusturya, Macaristan, Romanya, Bulgaristan Türkiye rotası olabilir. Yani en azından gönlümden geçen bu. Ancak bu sene Bir arkadaşım Motorla Karadeniz etrafını dolanacak onun izlenimlerine göre başka rotalar da olabilir. Nasip. O zaman larda görüşmek üzere , neden olmasın. Böyle bir durumda bir araya gelmek , planlama yapmak, ortak rotalar belirlemek, herşeyden önce Motor sürüş tecrube ve hakimiyet konusunda birbirimize denk olmamız lazım , bunların gözden geçirilmesi, eksikliklerimizin tamamlanması lazım. Seneye nasip diyelim. Selam ve sevgilerimle.
Tamamdır seneye bende varım.Bizde kısmetse 3-4 motor şimdilik tabii 2 Temmuz İstanbul çıkış Karadeniz-Gürcistan rotası yapacağız inşallah, zaman aralığı uyarsa buyrun beklerim.
Benim telefon no profilimde mevcut
-
18 Haziran 2012, 23:17
speedy2 adlı üyeden alıntı
Tamamdır seneye bende varım.Bizde kısmetse 3-4 motor şimdilik tabii 2 Temmuz İstanbul çıkış Karadeniz-Gürcistan rotası yapacağız inşallah, zaman aralığı uyarsa buyrun beklerim.
Benim telefon no profilimde mevcut
Teşekkür ediyorum. Geçen sene Eşimle birlikte Komple Karadeniz ve Gürcistan yapmıştım. Sanırım o geziyi de burada yayınladım yada aktif bulunduğum diğer sitelerde olabilir. Selamlar iyi yolculuklar.
TB5DT
-
04 Temmuz 2012, 14:19
esirci adlı üyeden alıntı
Bi emekli de burada var,beni de unutmayın
Bravo diyorum,tebrik ediyorum ve darısı başımıza diyorum.
İlhan hocam, Bursa festivalde baya sohbet ettik. Ybr 250 nin yakıtını doğru tahmin etmiştim. Önümüzdeki yaz için kendi kendime beyin fırtınası yaparken, ciddi ciddi CBF 150 veya YBR 125 düşünmeye başladım. Zaten aklımda olan birşeydi hayata geçirmeye çalışıyorum. İşin özü hocam İtalya turunu CBF 150 ile yapabilirim, bu gayet uygun olur. Sizinde benzer bir planınız olabilir mi ?. Selamlar.
TB5DT
-
04 Temmuz 2012, 14:54
10 numara bir gezi abi tekerinize ve yüreğinize sağlık.
Sizler sayesinde gitmiş ve görmüş kadar olduk.
Yolunuz açık, tekeriniz düz bassın. ;)
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
04 Temmuz 2012, 16:38
gezi rotası çok güzel bol bol gezin ve bolca resim bekliyoruz
"Koruma ekipmanlarım tam sıra kısmette varsa motosiklet satın almak."
-
05 Temmuz 2012, 14:04
İlhan hocam, Bursa festivalde baya sohbet ettik. Ybr 250 nin yakıtını doğru tahmin etmiştim. Önümüzdeki yaz için kendi kendime beyin fırtınası yaparken, ciddi ciddi CBF 150 veya YBR 125 düşünmeye başladım. Zaten aklımda olan birşeydi hayata geçirmeye çalışıyorum. İşin özü hocam İtalya turunu CBF 150 ile yapabilirim, bu gayet uygun olur. Sizinde benzer bir planınız olabilir mi ?. Selamlar.
Muhsin'cim selamlar,bahsettiğin motorlar içerisinde tavsiyem ybr olur(250'si daha da iyi olur),plan olayına gelince senin gibi dostlarla her yere giderim yeterki haberim olsun.
kendine iyi bak.
-
16 Temmuz 2012, 00:14
Evet Mostar köprüsünde yaptığım bir çekimi de paylaşmak istiyorum.
TB5DT
-
İmrenmemek mümkün değil, umarım aynısını yapmak bizlere de nasip olur
-
Süper ötesi bir gezi olmuş gerçekten salya akıta akıta imrene imrene tek tek inceledim resimleri.
Bizede nasip olur inşallah.. Paylaşım için sağolun
-
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
Muhsin'ciğim;
Yes, yes.
Avrupa turu için ciddi ciddi CBF 150 olur mu?
Aslında motosikletlerin hız sınırları ve TR'de her tarafta kamera, EDS, mobese, gezici radarlar denilince, çok ciddi bütçe oluşturan yakıt faktörü göz önüne alınınca sorunun cevabı ortaya çıkıyor, hem de net biçimde.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
bittiğim an
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------
-
Abiler yorumlar fotolar herşey süper
-
brawo ! güzel bir gezi olmuş,
-
Kutlarım ... Kıskanmamak elde degıl ) darısı basımıza olsun ınsallah )
Yaş 36
) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
-
mükkemel bir gezi olmuş,fotoraflar çok güzel elinize sağlık
-
30 Haziran 2013 de inşallah bizde o yollarda 5 arkadaş sizin bu turunuzun aynısını yapmak için yollarda olacağız.çıkış TOKAT TURHAL dan başlayıp.sizin güzergahınızı takip ederek uyarılarınızı dikkatete alarak gezimizi yapmak istiyoruz.payşalımınız için çok tşkler.birde arkadaşım yollarda karşılaşacağımız zorlukları bize anlatırsanız bilgi açısından faydalı olur diyorum.sizin tecrübenize bizim çok ihtiyacım var mesala konaklama olayı. çadır sizce ne kadar güvenli.uyarılarını bekliyoruz.
-
Tekerinize sağlık ağbim helal olsun.
Ne YaPaRsAn YaP , DiKKATLi oL !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)