İstanbul - Çanakkale 320 km.
Reklamlar
-
12 Haziran 2012, 17:48
Reklamlar
-
12 Haziran 2012, 17:57
Tekerinize sağlık, amaçsız bile olsa bende uzun yola gitmek istiyorum ama ah şu işler :(
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
12 Haziran 2012, 18:00
kardeş sen gidip geldinmi aynıgün
-
12 Haziran 2012, 18:06
Tebrikler paylaşım ve anlatım için teşekkürler iyi olmuştur havanız değişmiştir bence biraz
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
12 Haziran 2012, 19:34
Parca bekleten honda utansın ya cok sinirim bozuldu ya, benim yerim ev degil yollar olmalıydı şimdi :( Tekerin duz bassın hocam allah nice geziler nasip etsin kazasız.
Benim motor bi gelsin gezi fotosuna bogacam sizi
-
12 Haziran 2012, 19:53
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
12 Haziran 2012, 20:41
güzel olmuş gezi..paylaşım için teşekkürler
-
12 Haziran 2012, 20:46
güzel gezi olmuş bu sıcaktada iyi dayanmışsınız tebrikler.
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!
-
12 Haziran 2012, 21:22
Harika iyi yol yapmışsın sicaklarla aran nasıldı ? Seyir halindeyken yani bende 10 güne kadar memleketim uşağa gidicem de çanakkale güzergahını kullanicam..
-
12 Haziran 2012, 22:40
güzel gezi olmuş tekerleklerin daima dönsün
Ben sana ilk aşkımsın demedim.Sen benim Cennetimsin.
-
12 Haziran 2012, 22:54
Hoşgeldinizde, o motorla yollar uzamıştır be.
GTS ile tecrübe etmiştim.
-
12 Haziran 2012, 22:56
jackal_64 adlı üyeden alıntı
Harika iyi yol yapmışsın sicaklarla aran nasıldı ? Seyir halindeyken yani bende 10 güne kadar memleketim uşağa gidicem de çanakkale güzergahını kullanicam..
Sağolun teşekkürler.
Sıcaklık seyir halinde iken pek dert değil. Montun sırt ve üst göğüs havalandırma fermuarlarını açınca idare ediyor. Ha birde kol fermuarını açıp bileklerden cırt cırtı kapatmalı. Ama durunca hemen üstündekilerden kurtulmak istiyor insan. Belliğin silüetide t-shirt te terden resim baskısı gibi çıkıyor.
-
12 Haziran 2012, 22:58
Daha nice gezilere... Motorla yol yapmak bir başka
-
14 Haziran 2012, 22:27
Selamlar Arkadaşım , yav bu kadar ortak nokta olamaz ) Aynı gün saat 9 da bende çatalca gişelerinden otobana çıktım , Mola verdğin tesis (YAYOBA) da 10:40 da molamı verdim , oturup çay içtiğin sandalyede bende çay içtim ( aynı sandalyede =)))) ) deponu bir 31 bir 28 almış , benimde bir 27 birde 30 aldı ) bende hep 100-120 gittim , bende kilitbahirden geçtim ve 4 tl verdim =)) Sadece ortak olmayan yön sen keşanda depo fullemişsin ben gelibolu shell de fulledim :D walla resimlere bakarken kendimi gördüm orda eline emeğine sağlık tekerin düz bassın ;) çanakkaleden selamlar..
-
19 Haziran 2012, 17:15
demqn adlı üyeden alıntı
Selamlar Arkadaşım , yav bu kadar ortak nokta olamaz
) Aynı gün saat 9 da bende çatalca gişelerinden otobana çıktım , Mola verdğin tesis (YAYOBA) da 10:40 da molamı verdim , oturup çay içtiğin sandalyede bende çay içtim ( aynı sandalyede =)))) ) deponu bir 31 bir 28 almış , benimde bir 27 birde 30 aldı
) bende hep 100-120 gittim , bende kilitbahirden geçtim ve 4 tl verdim =)) Sadece ortak olmayan yön sen keşanda depo fullemişsin ben gelibolu shell de fulledim :D walla resimlere bakarken kendimi gördüm orda eline emeğine sağlık tekerin düz bassın ;) çanakkaleden selamlar..
Kardeş 17 Mayıstan beri sesleniyorum. ( http://www.motosiklet.net/forum/etki...en-var-mi.html ) keşke önceden iletişimimiz olsaydı da beraber gazlasaydık ne güzel olurdu...
-
19 Haziran 2012, 17:53
keşan'dan sonra korudağ'ı indikten sonra gelibolu'ya kadar yolda herhangi bir sorun/çalışma var mı?
-
19 Haziran 2012, 18:22
Günü birlikmi yaptiniz bu geziyi?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
19 Haziran 2012, 18:54
Çanakkale güzel memlekette İstanbul'dan gidiş yolu Tekirdağ'dan sonra yolu kötü, yoldan usandım resmen Güzel gitmişsiniz tebrik ettim.
-
19 Haziran 2012, 19:23
valla benim makinayla bi uzun yol yapma niyetim var ama daha kısmet olmadı
en kısa zamanda bende bi istanbul-ayvalık ve ya istanbul-çanakkale yapasım var.
maşalklah tekerinize sağlık...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
19 Haziran 2012, 21:10
Tekir adlı üyeden alıntı
keşan'dan sonra korudağ'ı indikten sonra gelibolu'ya kadar yolda herhangi bir sorun/çalışma var mı?
Bir yerde şerit (yol) değiştirme var.
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Günü birlikmi yaptiniz bu geziyi?
İstanbul- Çanakkale - İstanbul değildi. Tek yön İstanbul -> Çanakkale...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler