Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Adapazarı yamaç paraşütü etkinliği :)

REKLAM ALANI
    speedy2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1150GS ADV
    Tam üç hafta dile kolay rakamla 3 haftadır at binmeyen ben o gazla irfanı evet namı değer piyanist imi yalnız mı bırakırmıymışımdırgene
    İşin şakası bir yana uzun zamandır işlerin yoğunluğundan motoru yerinde çalıştırmaktan sıkılaraktan Program yapayım dedim.Perşembeden Bora kardeşle cumartesi için uçmakdere yapalım derken benim iş programı cumartesi ye kayınca pazar boşa çıktı.
    Bu seferde boranın programı bozuldu,buradan tekrar özür diliyorum kardeşimden,yakın zamanda telafi edeceğiz kısmet olursa ,
    Kısaca benim ekürüleri acil telefonla toplayıp adapazar yolları taştan misali düştük yollara tıngır mıngır,irfanı bulduk tepenin başında sonrası hasret gidermece

Burada irfanın atlamasını bekliyoruz, sonra öğreniyoruzki (tabiii güneşin altında bekle bekle beyinler hoşaf)
    İrfan atlarken düşerim de madara olurum diye atlama

Resimin hası da buymuş

Bunlarda atlayacak arkadaşların hazırlık aşamaları
    ne diyelim iyi atlamalar

Ayrılık vakti ...

Benden bu kadder
    Mutu - Mustafa da çok istemişti gelmeyi bizimle ancak olmadı ve onun yerinede gezdik birazcık,dönüşü de karasu-ağva-şile üzerinden yaptık.

Buda son resim acarlar longozundan
    eroldayı, piyanist_irf ve esirci bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    elleriniz dert görmesin resimler harika günü iyi değerlendirmişsini, uçma istegi bende vardır hayal olarak kalmıştır hayırlısı diyelim
    piyanist_irf bunu beğendi.
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    hepinize selam selocanlar

bundan daha önceki uğraşlarımda oılduğu gibi şu uçma işide artık kafama takılmış durumda , boşa geçen her güne neredeyse bu tutkuya yer ayıramadığım için yanıyorum desem yalan olmaz

yine boş durmadım dün akşam itibari ile bursada yıllardan beridir uçan ve türkiyede ilk paramotor trayk ı kendi imkanlarıyla yaparak uçan, sevgili sebo lakaplı , sebahattin çetin ağabeyimin yanına doğru gaz açtım

sağolsun kendisi bana oldukça değerli bilgiler verdi , ve delta yelken kanat işinin zorluklarını ve olumsuzlıklarını anlattıktan sonra beni doğrudan notorlu yamaç paraşütüne yönlendirdiki hem maliyeti düşük hemde daha güvenli .

bundan dolayı yamaç paraşütünü hazır satın alıp yürür düzenini ve motor aksamlarının dizaynını yapmak bir delta kanat imal etmekten çok çok daha kolay ve ekonomik ..

kendisine buradan her türlü teknik detay ve değerli bilgileri için çok teşekkür ediyorum

resimlerle devam edeyim

bu arada aynı zamanda koyu bir motosiklet tutkunu olduğunu söylememe gerek varmı bilmem sanırım bu işler önce motosikletle başlıyor daha sonra uçmayla son buluyor

işte resimler ...

| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Abi sen bu gidişle sonraki etkinliklere uçarak katılırsan hiç şaşırmam.

Motosikleti
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi sen bu gidişle sonraki etkinliklere uçarak katılırsan hiç şaşırmam.
    bana acil 2 zamanlı en az 30 hp lik bir kelle motor lazım uğurcum sanırım cross motorları uyar aklıma hemen yuvacık geliyor ama orada 251 cc lik mz var MZ bile olsa en az 301 cc lik olması lazım ,

zira tek kişiye 301 cc mz yetiyor ama 2 kişilik bir şey yapacağım onun için en az 30 hp ve üzeri olmalı duyan, gören , bilen varsa allah rızası için

DARKSTAR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x K13- BMW 1200 GS 2008
    irfan abi bizim evin önünden geçip uçanların yanına gitmişsin başkan bekir beyi de yakından tanırım bir daha ki gelişinizde haber verirseniz hem tanışırız hem de misafirim olursunuz.. sizdeki bu azimle kesin uçacağınıza da eminiz : p

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    aman irfan abi buralarda toz kaldırma al uçurtmanı git karamürsel'de uç
    ben ustamla bi görüşeyim elinde kelle motor varsa haberleşiriz şayet elinde varsa en güçsüzü 40 beygir dir haberin olsun
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Alıntı DARKSTAR54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    irfan abi bizim evin önünden geçip uçanların yanına gitmişsin başkan bekir beyi de yakından tanırım bir daha ki gelişinizde haber verirseniz hem tanışırız hem de misafirim olursunuz.. sizdeki bu azimle kesin uçacağınıza da eminiz : p
    eyvallah emrecim adapazarı yollarını daha çok aşındıracağımdan şüphen olmasın sonra bıkmayasın benden , sanırım kırantepe kanatlanacağım ilk yamaç olacak allah öldürmez ise birbirimizin telefonunu alalım haberleşiriz kardeşim kendine iyi bak

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aman irfan abi buralarda toz kaldırma al uçurtmanı git karamürsel'de uç
    ben ustamla bi görüşeyim elinde kelle motor varsa haberleşiriz şayet elinde varsa en güçsüzü 40 beygir dir haberin olsun
    fatih öyle bir motor varsa 2 zamanlı olacak emme senin bebişi öperim, seni bile öperim şekerim , daha dur be olm ortada fol yok yumurta yok kurs tarihi temmuzun 2 ci haftasına geliyor , eee o arada ramazana denk gelirse mecburen ramazandan sonraya sarkacak galiba benim kurs işi

hele bi kanatlanayımda bak eşek arıları gibi nasıl gezecem sizin damın tepesinde

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Yarın isi öğrenir sana haber salarım zaten bahsettigim güçte ki motorlar 2 t oluyor ve Cros kelle si yani kısmet senin hurdalikta böyle bı parça olması lazım ama böyle parçalar hurdalikta olmaz çünkü değerli makina olur kendileri. He benim dam da uç ama ses yaparsan çakarım 0 numara saçmayı haberin olsun

Motosikleti
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarın isi öğrenir sana haber salarım zaten bahsettigim güçte ki motorlar 2 t oluyor ve Cros kelle si yani kısmet senin hurdalikta böyle bı parça olması lazım ama böyle parçalar hurdalikta olmaz çünkü değerli makina olur kendileri. He benim dam da uç ama ses yaparsan çakarım 0 numara saçmayı haberin olsun
    tamam haberleşelim fatihim , ulen ne istiyon el kadar kırlangıçtan , hemen 0 numara diyo yavvv av mevsimi kapandı olm bilmezmisin ?

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Aga o 2 zamanlı motor çok ses yapar benim bebe uyanır oda beni uyandırır bende yeni uyanınca çok kompleksli çok agresif oluyorum o yüzden sen gündüzleri benim dükkanın damın da gez ben sana el sallarım gece de yat uyu en iyi çözüm bu galiba

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)