Manyas Gölü ( Kuş Cenneti ) Gezisi…
Reklamlar
-
11 Haziran 2012, 15:03
fat280 adlı üyeden alıntı
ooo suzuki alacaksın demek hadi hayırlısı abi inş. alırsın daha güzel geziler bekliyoruz o zaman senden
Bilmiyorum şimdi zamanında biz attan indik eşeğe bindik .. bakalım ne olacak suzukiye 10 lira verene kadar er 6 n de olabilir..
daha ne olacak kanka, günübirlik 500 km gezi.. ybr 125 kalitesi.. bak cbf sürenlerin mesaj yazmaya mecali yok..
Reklamlar
-
11 Haziran 2012, 15:05
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Bilmiyorum şimdi zamanında biz attan indik eşeğe bindik .. bakalım ne olacak suzukiye 10 lira verene kadar er 6 n de olabilir..
daha ne olacak kanka, günübirlik 500 km gezi.. ybr 125 kalitesi.. bak cbf sürenlerin mesaj yazmaya mecali yok..
hayırlısı diyelim o zaman abi allah gönlüne göre versin
cbfciler yazamaz zaten abi gidip gelmişler hemen yağ takviyesi yapmışlardır mutlaka
-
11 Haziran 2012, 15:13
-
11 Haziran 2012, 15:19
Mola verdik ethem abi ,ahmet abiye aynen şunu diyo..
-- yaw ahmet ben bi yağ seviyesine bakacam
-- tamam ethem , benimkinede bakalım..
ama yanımda fısır fısr konuşuyolar..
amma benden gaçmaz.. pis cbfciler
-
11 Haziran 2012, 15:22
amma yiğidi öldür hakkını yeme derler ya.. adamlar motorların dişlileri ile oynamışlar.. rampa aşağı uzuyolar.. bende garip garip arkadan gidiyom.. bana soruncada, basmıyom ki dedim..
motoru fazla zorlamıyorum dedim.. oysa redlinede gidiyom
-
11 Haziran 2012, 15:30
amma yiğidi öldür hakkını yeme derler ya.. adamlar motorların dişlileri ile oynamışlar.. rampa aşağı uzuyolar.. bende garip garip arkadan gidiyom.. bana soruncada, basmıyom ki dedim..
aynen abi dişlilerle oynadın mı cbf ler gidiyor ybr arkadan bakıyor iyi demişsin bu arada gitmiyor desen laf ederlerdi hemen
-
11 Haziran 2012, 15:32
fat280 adlı üyeden alıntı
aynen abi dişlilerle oynadın mı cbf ler gidiyor ybr arkadan bakıyor iyi demişsin bu arada gitmiyor desen laf ederlerdi hemen
yaw aslında giderde, ethem abi ( 54 kg ) nihat (32 kg ) ahmet abi ( 46 kg ) ondan gidiyolar.. yoksa geçemezler
-
11 Haziran 2012, 15:35
-
11 Haziran 2012, 15:37
aga motor akıyor 2-40 2-60 dağ bayır farketmez.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
11 Haziran 2012, 21:29
Dikkat edinde verem olmasın motorlar.
Mübarek tork canavarı tork.. Ama isteyince iyi tokatlıyorum sizi...
Aslında ben giderdim de , Umut Abi çok geride kalıyo hep onu bekledim..
Koraycim, ben en basta soylemistim "beni beklemeyin, kendinizi kurtarin" demistim. Sen olmasan yaban ellerde tek basima kalirdim. Orhangazi isiklarda da beni bekledigini dusunmustum ama sen yandaki spor otomobille drag yarisina hazirlaniyormussun.
Ortam superdi, karaambar sucugu da superdi ama kofte konusunda yine kofteci yusufu oneriyorum. Tekrar o guzergaha gidersek denemeden gecmeyelim bence.
Baska bir organizasyonda tekrar gorusmek uzere,
-
11 Haziran 2012, 21:44
orda olup sizinle yol yapmayı.. isterdim... güzel gezi olmuş adınıza...
-
12 Haziran 2012, 00:33
Koray kankamiz suan cips yaptigindan dolayi konuya istirak edemiyor cok calisip inazuma alicak
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
12 Haziran 2012, 00:42
:( valla kıskandım patladım sıkıntıdan. arkadaşlar benide alın tanışalım
-
12 Haziran 2012, 02:09
poseidonz adlı üyeden alıntı
Koraycim, ben en basta soylemistim "beni beklemeyin, kendinizi kurtarin" demistim. Sen olmasan yaban ellerde tek basima kalirdim. Orhangazi isiklarda da beni bekledigini dusunmustum ama sen yandaki spor otomobille drag yarisina hazirlaniyormussun.
Ortam superdi, karaambar sucugu da superdi ama kofte konusunda yine kofteci yusufu oneriyorum. Tekrar o guzergaha gidersek denemeden gecmeyelim bence.
Baska bir organizasyonda tekrar gorusmek uzere,
aynen umut abi.. zaten güzelce üye gaydı oldu.. sırf sucuk yemek için tekrar üye gaydı yaptırabilirm..
---------- Post added at 01:09 ---------- Previous post was at 01:06 ----------
mezit adlı üyeden alıntı
orda olup sizinle yol yapmayı.. isterdim...
güzel gezi olmuş adınıza...
emrin olur abi.. ne demek hemen yaparız bi organizasyon.. körfez team hazır kıta..
chemical adlı üyeden alıntı
Koray kankamiz suan cips yaptigindan dolayi konuya istirak edemiyor
cok calisip inazuma alicak
kanka çipsi yaptık ..hadi piizleri alın yiyin gari.. zaten turistik bölgelerdeki alkolik gavurlara çalışıyoz..
abana1903 adlı üyeden alıntı
:( valla kıskandım patladım sıkıntıdan. arkadaşlar benide alın tanışalım
bi dahaki gezide konu açarım.. korfez_team olarak yardırırız.. Ama biz bayağı süratli gidiyoruz.. haberin olsun
-
12 Haziran 2012, 15:04
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hay maşallah,o sıcakta 500 km yapmak ne güzel,tebrikler abi,gezi,resimler çok güzel olmuş tekerinize sağlık...
-
12 Haziran 2012, 15:14
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Hay maşallah,o sıcakta 500 km yapmak ne güzel,tebrikler abi,gezi,resimler çok güzel olmuş tekerinize sağlık...
eyvallah kardeşim.. litrelik motorlar olunca yol sıcak sıkıntı olmuyor..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)