ENTIA ADOS ....ANTİK YOL ADI ÜSTÜNDEN.. yunanca bılen varmı LAFLAYIM YANİ gonuşmaya konuşmaya unutcam
italyancasını da yazmış neden cunku roma bızans kardeşş gıbısınden...
ENTIA ADOS ....ANTİK YOL ADI ÜSTÜNDEN.. yunanca bılen varmı LAFLAYIM YANİ gonuşmaya konuşmaya unutcam
italyancasını da yazmış neden cunku roma bızans kardeşş gıbısınden...
TRANSALP.GR.COM
Hellos yabancı.. Güzel gexi olmuş ellerine sağlık.. Pırıl pırıl memleket şu yunanistan
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
yunanca cat pat biliozda senın kadar değil bi frappe içersin hatırlarsın..
hocam şaka biyana bana selanikte yada xanthi de veyahut komotinide motor parcası yag filtre aksesuar vs... alabileceğim bi motor dukanı guvendiğin birini onerebilirmisin ?
xanthi de bi dollası biliyorum..
.
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
abi eline ayağına sağlık ne güzel olmuş be. aslen bende selanikliyim. bakarsın bir gün açarız gazı yine beraber
hele de atmışsın imzayı motora k.atatürk diye, bütün yunanistana selam olsun haha
34 plaka raod rower a da ne demeli bilemedim vallahi :D gülsek mi ağlasak mı
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
Şu havalar geçsin,elbet tanışırız abi İçim gitmiyo değil canavarın sesini duyunca
Hocam emeğine sağlık, güzel gezi olmuş, açıklamalarınız da güzel. teşekkürler...
Şarköy'de Sigortacı...
Vize + benzin falan filan toplam ne kadara mal oldu bu gezi ? Eğlenceli olmalı
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)