Hafta Sonu Kaçamaği - Yunanistan Gezisi
Reklamlar
-
11 Haziran 2012, 16:54
yok yok oyle abartılı bi masraf yok...
ama zaman sıkıntısı sadece vize almada yasanabilir bas vuruyorsun konsolosluga onaylanırsa 2 gun sonra konsolosluktan alınabiliyor vize vizeyi aldıgın gibi kapat bas gel ipsala sınır kapısına diğer işlemler kapıda yarım saat alıyor ;)
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Reklamlar
-
11 Haziran 2012, 17:38
vlknsyrn adlı üyeden alıntı
bunu bende anlamadım ??
Romalılar'ın M.Ö. 2. yy'da inşa ettiği İstanbul(Byzantion)u Adriyatik'e bağlayan 1120 km uzunluğundaki "Via Egnatia" adıyla bilinen ticaret yolu. Böyle bir yol tabii ki günümüzde kalmadı ama orası yolun geçtiği bir nokta ve belki kalıntıları olduğu için bilgilendirme tabelası konmuştur. Bizde ise değil yol hakkında bilgi olması bu yol ve Doğu Roma'daki tüm yolların birleştiği, sıfır noktası kabul edilen yerdeki Milyon Taşı'nın bile kalıntıları çok az.
-
11 Haziran 2012, 18:54
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Romalılar'ın M.Ö. 2. yy'da inşa ettiği İstanbul(Byzantion)u Adriyatik'e bağlayan 1120 km uzunluğundaki "Via Egnatia" adıyla bilinen ticaret yolu. Böyle bir yol tabii ki günümüzde kalmadı ama orası yolun geçtiği bir nokta ve belki kalıntıları olduğu için bilgilendirme tabelası konmuştur. Bizde ise değil yol hakkında bilgi olması bu yol ve Doğu Roma'daki tüm yolların birleştiği, sıfır noktası kabul edilen yerdeki Milyon Taşı'nın bile kalıntıları çok az.
ewet simdi oldu resmi zoomladıgımda sol usteki harita acıkca anlasılıyor.teşekkürler
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
-
11 Haziran 2012, 20:13
Milyon tasi cok ilginc bir medeniyet kalintisidir. Her yerde karsimiza cikabilir. Bir adet te Istanbulda Yere batan sarnicinin hemen yaninda vardir. Cogu kisi bakmadan gecer.
Gezi harika olmus 846 gercekten cok iyi. Istanbul ve cevresinde oturan motorcular icin cok iyi bir ornek. Hic zorlanmadan yurt disina cikip geri gelebilirler. Artik plakalarimizi yurt disinda gosterme vakti geldi
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
12 Haziran 2012, 00:45
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Milyon tasi cok ilginc bir medeniyet kalintisidir. Her yerde karsimiza cikabilir. Bir adet te Istanbulda Yere batan sarnicinin hemen yaninda vardir. Cogu kisi bakmadan gecer.
Gezi harika olmus 846 gercekten cok iyi. Istanbul ve cevresinde oturan motorcular icin cok iyi bir ornek. Hic zorlanmadan yurt disina cikip geri gelebilirler. Artik plakalarimizi yurt disinda gosterme vakti geldi
her hafta tekirdağ istanbul gidiyoruz aynı masrafı aynı km yapıyoruz stn..vize almak basıt diğer işlemler sınır kapısında hallediliyor stn öyle gozunuzde buyutulecek bi olay yok..neden yurtdışı olmasın ki ?? stn motorda TR 59 plakayı gören geldi yanıma selaniğe kadar memleketim olarak göruyorum ama selanikten sonrası dusunduruyor beni
...
-
12 Haziran 2012, 02:47
Atina etrafinida gezdim , arada fark gormek imkansiz. Zaten Italya, Yunanistan , Turkiye bu ulkenin ayni karakter.
Insanlar Turkiye icinde 125 cc motor ile geziyor, Yunanistana nasil giderim orda ne yaparim diye dusunup korkuyor. O yuzden bu gezi bu isin aslinda gayet basit oldugunun gostergesi olmus uyeler icin.
Hatta elimde BMW Ducati gibi bakim ucreti pahali yeni bir motor olsa, hic dusunmeden bakim zamani Yunanistana giderdim. Hem gezi hem bakim . Arada ciddi fiyat farki var.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
12 Haziran 2012, 03:12
güzel gezi, paylaşım için teşekkürler. iş güç biz bu kadar gezemiyoruz ama sizin gibi gezen arkadaşlar sayesinde gitmiş kadar oluyoruz. fotoraflarda güzel ve kaliteli. yol kenarındaki küçük kiliseler ve kapalı yollar bayağı ilginçmiş. olurda bir ara selanik yaparsan fotolu güzel paylaşımlar beklerim, özelliklede KILKIS'a ( Κιλκίς ) yolun düşerse benim yerime iki tur fazla atıver.
-
12 Haziran 2012, 04:06
-
12 Haziran 2012, 23:28
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Atina etrafinida gezdim , arada fark gormek imkansiz. Zaten Italya, Yunanistan , Turkiye bu ulkenin ayni karakter.
Insanlar Turkiye icinde 125 cc motor ile geziyor, Yunanistana nasil giderim orda ne yaparim diye dusunup korkuyor. O yuzden bu gezi bu isin aslinda gayet basit oldugunun gostergesi olmus uyeler icin.
Hatta elimde BMW Ducati gibi bakim ucreti pahali yeni bir motor olsa, hic dusunmeden bakim zamani Yunanistana giderdim. Hem gezi hem bakim . Arada ciddi fiyat farki var.
N zaman cıktın bilmiyorum yunana ama 2 sene once cıkmıs olduysan simdilerde o bakım fiyatları arasında cokta fiyat farkı yok yada ben direk ana bayii bulamıyorum...yunandan aldıgım tek şey ıpone zincir spray yağı ve ıpone katana motor yağı kn yağ filtresi %15 turkıyeden ucuz okadar yada dediğim gibi ana bayiisini bulmak lazım :S (bu arada ben her hafta cıkıyorum yunana işim gereği)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
yamyamaha adlı üyeden alıntı
güzel gezi, paylaşım için teşekkürler. iş güç biz bu kadar gezemiyoruz ama sizin gibi gezen arkadaşlar sayesinde gitmiş kadar oluyoruz. fotoraflarda güzel ve kaliteli. yol kenarındaki küçük kiliseler ve kapalı yollar bayağı ilginçmiş. olurda bir ara selanik yaparsan fotolu güzel paylaşımlar beklerim, özelliklede KILKIS'a ( Κιλκίς ) yolun düşerse benim yerime iki tur fazla atıver.
yol kenarında küçük kliseler mantıkllı!!! kiliselerin yanından gecerken goruyorsun ve burda biri ölmus deyip bi dua okuyup geciosun...bazı yol boyu küçük kliselerde neyle vefat ettiğinide foto ile gösteriyorlarr...biri var her hafta göruyorum kawasaki zx10 ile viraja alamayım patlamiş..fotolarla mevcut.. ama yaklaşim guzel
aslında selaniğe ataturk un evine de gitmek istiyorum..yaz içinde de gidicem allah kısmet ederse...
...
-
12 Haziran 2012, 23:51
emegine sağlık çok güzel resimler eşiliğinde bende gittim vakit ve nakit ayarlaya bilirsem neden olmasın
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
13 Haziran 2012, 00:15
vakit ve nakit stn sorunların en onemlileri :S
yanlız basına gezilmiyor en az 2-3 motor olucak
...
-
13 Haziran 2012, 02:08
Makinana motoruna sağlık güzel kareler
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
-
13 Haziran 2012, 21:53
Güel bi gezi olmuş gerçekten
Tebrik ederim tekerin düz bassın
-
17 Haziran 2012, 11:50
Bu gezi ve fotolar cok guzel. Eline saglik. Insan okuyunca kalk gidelim oluveriyor.
Nice gezilere ;-)
-
17 Haziran 2012, 12:20
hello_moto adlı üyeden alıntı
Bu gezi ve fotolar cok guzel. Eline saglik. Insan okuyunca kalk gidelim oluveriyor.
Nice gezilere ;-)
tek kişi pek tatlı olmuo ortak arayışındayım
...
-
19 Haziran 2012, 15:44
Eline emeğine tekerine sağlık kardeş, sayende oralara kadar gitmiş olduk
-
19 Haziran 2012, 17:19
arkadaşlar benim bilgisayara bi haller oldu.Hiçbir etkinliğin resimlerini açmıyor.Kendi yüklediklerimi bile.Halbuki sorun yoktu.Acaba bilgisayarın bi ayarı mı var?nedir? yardım lütfen...2-3 haftadır devam ediyor...2010-2011 yılının resimlerini bile açıp bakıyordum yaa...
-
19 Haziran 2012, 19:40
efekarahan adlı üyeden alıntı
Eline emeğine tekerine sağlık kardeş, sayende oralara kadar gitmiş olduk
daha neler var ne yerler aga
...
-
16 Temmuz 2012, 01:11
-
26 Aralık 2012, 13:31
sağol kardeşim..bi tanışamadık senle )
...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)