Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Hafta Sonu Kaçamaği - Yunanistan Gezisi

REKLAM ALANI
    vlknsyrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    yok yok oyle abartılı bi masraf yok...
    ama zaman sıkıntısı sadece vize almada yasanabilir bas vuruyorsun konsolosluga onaylanırsa 2 gun sonra konsolosluktan alınabiliyor vize vizeyi aldıgın gibi kapat bas gel ipsala sınır kapısına diğer işlemler kapıda yarım saat alıyor ;)
    ...
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı vlknsyrn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunu bende anlamadım ??

Romalılar'ın M.Ö. 2. yy'da inşa ettiği İstanbul(Byzantion)u Adriyatik'e bağlayan 1120 km uzunluğundaki "Via Egnatia" adıyla bilinen ticaret yolu. Böyle bir yol tabii ki günümüzde kalmadı ama orası yolun geçtiği bir nokta ve belki kalıntıları olduğu için bilgilendirme tabelası konmuştur. Bizde ise değil yol hakkında bilgi olması bu yol ve Doğu Roma'daki tüm yolların birleştiği, sıfır noktası kabul edilen yerdeki Milyon Taşı'nın bile kalıntıları çok az.
    vlknsyrn bunu beğendi.

Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Romalılar'ın M.Ö. 2. yy'da inşa ettiği İstanbul(Byzantion)u Adriyatik'e bağlayan 1120 km uzunluğundaki "Via Egnatia" adıyla bilinen ticaret yolu. Böyle bir yol tabii ki günümüzde kalmadı ama orası yolun geçtiği bir nokta ve belki kalıntıları olduğu için bilgilendirme tabelası konmuştur. Bizde ise değil yol hakkında bilgi olması bu yol ve Doğu Roma'daki tüm yolların birleştiği, sıfır noktası kabul edilen yerdeki Milyon Taşı'nın bile kalıntıları çok az.

ewet simdi oldu resmi zoomladıgımda sol usteki harita acıkca anlasılıyor.teşekkürler
    ...
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Milyon tasi cok ilginc bir medeniyet kalintisidir. Her yerde karsimiza cikabilir. Bir adet te Istanbulda Yere batan sarnicinin hemen yaninda vardir. Cogu kisi bakmadan gecer.

Gezi harika olmus 846 gercekten cok iyi. Istanbul ve cevresinde oturan motorcular icin cok iyi bir ornek. Hic zorlanmadan yurt disina cikip geri gelebilirler. Artik plakalarimizi yurt disinda gosterme vakti geldi
    vlknsyrn bunu beğendi.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Milyon tasi cok ilginc bir medeniyet kalintisidir. Her yerde karsimiza cikabilir. Bir adet te Istanbulda Yere batan sarnicinin hemen yaninda vardir. Cogu kisi bakmadan gecer.

Gezi harika olmus 846 gercekten cok iyi. Istanbul ve cevresinde oturan motorcular icin cok iyi bir ornek. Hic zorlanmadan yurt disina cikip geri gelebilirler. Artik plakalarimizi yurt disinda gosterme vakti geldi
    her hafta tekirdağ istanbul gidiyoruz aynı masrafı aynı km yapıyoruz stn..vize almak basıt diğer işlemler sınır kapısında hallediliyor stn öyle gozunuzde buyutulecek bi olay yok..neden yurtdışı olmasın ki ?? stn motorda TR 59 plakayı gören geldi yanıma selaniğe kadar memleketim olarak göruyorum ama selanikten sonrası dusunduruyor beni
    ...

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Atina etrafinida gezdim , arada fark gormek imkansiz. Zaten Italya, Yunanistan , Turkiye bu ulkenin ayni karakter.

Insanlar Turkiye icinde 125 cc motor ile geziyor, Yunanistana nasil giderim orda ne yaparim diye dusunup korkuyor. O yuzden bu gezi bu isin aslinda gayet basit oldugunun gostergesi olmus uyeler icin.

Hatta elimde BMW Ducati gibi bakim ucreti pahali yeni bir motor olsa, hic dusunmeden bakim zamani Yunanistana giderdim. Hem gezi hem bakim . Arada ciddi fiyat farki var.
    vlknsyrn bunu beğendi.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    güzel gezi, paylaşım için teşekkürler. iş güç biz bu kadar gezemiyoruz ama sizin gibi gezen arkadaşlar sayesinde gitmiş kadar oluyoruz. fotoraflarda güzel ve kaliteli. yol kenarındaki küçük kiliseler ve kapalı yollar bayağı ilginçmiş. olurda bir ara selanik yaparsan fotolu güzel paylaşımlar beklerim, özelliklede KILKIS'a ( Κιλκίς ) yolun düşerse benim yerime iki tur fazla atıver.
    vlknsyrn bunu beğendi.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Helal olsun emeğine motoruna sağlık TR plakayı göstertmişsin taa oralara paylaşım içinse ayrıca teşekkürler
    vlknsyrn bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Atina etrafinida gezdim , arada fark gormek imkansiz. Zaten Italya, Yunanistan , Turkiye bu ulkenin ayni karakter.

Insanlar Turkiye icinde 125 cc motor ile geziyor, Yunanistana nasil giderim orda ne yaparim diye dusunup korkuyor. O yuzden bu gezi bu isin aslinda gayet basit oldugunun gostergesi olmus uyeler icin.

Hatta elimde BMW Ducati gibi bakim ucreti pahali yeni bir motor olsa, hic dusunmeden bakim zamani Yunanistana giderdim. Hem gezi hem bakim . Arada ciddi fiyat farki var.
    N zaman cıktın bilmiyorum yunana ama 2 sene once cıkmıs olduysan simdilerde o bakım fiyatları arasında cokta fiyat farkı yok yada ben direk ana bayii bulamıyorum...yunandan aldıgım tek şey ıpone zincir spray yağı ve ıpone katana motor yağı kn yağ filtresi %15 turkıyeden ucuz okadar yada dediğim gibi ana bayiisini bulmak lazım :S (bu arada ben her hafta cıkıyorum yunana işim gereği)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------

Alıntı yamyamaha adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel gezi, paylaşım için teşekkürler. iş güç biz bu kadar gezemiyoruz ama sizin gibi gezen arkadaşlar sayesinde gitmiş kadar oluyoruz. fotoraflarda güzel ve kaliteli. yol kenarındaki küçük kiliseler ve kapalı yollar bayağı ilginçmiş. olurda bir ara selanik yaparsan fotolu güzel paylaşımlar beklerim, özelliklede KILKIS'a ( Κιλκίς ) yolun düşerse benim yerime iki tur fazla atıver.
    yol kenarında küçük kliseler mantıkllı!!! kiliselerin yanından gecerken goruyorsun ve burda biri ölmus deyip bi dua okuyup geciosun...bazı yol boyu küçük kliselerde neyle vefat ettiğinide foto ile gösteriyorlarr...biri var her hafta göruyorum kawasaki zx10 ile viraja alamayım patlamiş..fotolarla mevcut.. ama yaklaşim guzel
    aslında selaniğe ataturk un evine de gitmek istiyorum..yaz içinde de gidicem allah kısmet ederse...
    ...

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    emegine sağlık çok güzel resimler eşiliğinde bende gittim vakit ve nakit ayarlaya bilirsem neden olmasın
    vlknsyrn bunu beğendi.
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    vakit ve nakit stn sorunların en onemlileri :S
    yanlız basına gezilmiyor en az 2-3 motor olucak
    eroldayı bunu beğendi.
    ...

halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    Makinana motoruna sağlık güzel kareler
    vlknsyrn bunu beğendi.
    MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK

EverHarD* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125 Ace & HONDA Activa 100
    Güel bi gezi olmuş gerçekten

Tebrik ederim tekerin düz bassın
    vlknsyrn bunu beğendi.

hello_moto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Bu gezi ve fotolar cok guzel. Eline saglik. Insan okuyunca kalk gidelim oluveriyor.
    Nice gezilere ;-)
    vlknsyrn bunu beğendi.

Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    Alıntı hello_moto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gezi ve fotolar cok guzel. Eline saglik. Insan okuyunca kalk gidelim oluveriyor.
    Nice gezilere ;-)
    tek kişi pek tatlı olmuo ortak arayışındayım
    ...

efekarahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    Eline emeğine tekerine sağlık kardeş, sayende oralara kadar gitmiş olduk
    vlknsyrn bunu beğendi.

toujours09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150-İNAZUMA-MT9 SP
    arkadaşlar benim bilgisayara bi haller oldu.Hiçbir etkinliğin resimlerini açmıyor.Kendi yüklediklerimi bile.Halbuki sorun yoktu.Acaba bilgisayarın bi ayarı mı var?nedir? yardım lütfen...2-3 haftadır devam ediyor...2010-2011 yılının resimlerini bile açıp bakıyordum yaa...
    vlknsyrn bunu beğendi.

Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    Alıntı efekarahan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eline emeğine tekerine sağlık kardeş, sayende oralara kadar gitmiş olduk
    daha neler var ne yerler aga
    ...

ILoveHonda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Harika bir gezi olmuş Volkan abi.Çok yakından takip ediyorum seni Bol bol resimli böyle güzel geziler bekliyorum... Kazasız,güvenli sürüşler dilerim saygılar
    vlknsyrn bunu beğendi.

Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    sağol kardeşim..bi tanışamadık senle )
    ...

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)