emeği geçen herkese teşekkürler ilk gezimdi çok güzel di bazı kafamda soru işretleri vardı, toplu sürüş nasıl olacak, kımse yi tanımıyorum gibi, herkes sıcak kanlı hoş muhabbet vardı zaten motorsiklet tutkunu isen gerisi hikaye hemen kaynaşıyorsun benim gibi çekinceleri olan arkadaş varsa hiç düşünmesine gerek yok bence gelekce geziyi iple çekiyorum
herkese iyi geceler öncelikle
gelelim tüm videoları izledikten sonra gördüklerime o kadar uyarılara rağmen
kafasına kaskı bazı kebapçı motorcusu gibi takanlar (yarıdan çoğu havada)
artçısını kaskı olmadan motora bindiren ve kasksız motora binenler
kaskı koluna takanlar vs.vs.
bu arkadaşlar ne yazık ki hepsi gözümde birer apaçidir
şimdi bu yazdıklarımı okuyacaklar acaba ne cevap verecekler merak içindeyim
biz güzel bir etkinlik yapıp iyi zaman geçirme yeni insanlar tanıma peşindeyken
bu kadar sorumsuz davranıp allah korusun bir kaza olsa kendi canlarını hiç mi düşünmezler
hadi kendi canınızı geçtim evde bekleyenleriniz de mi yok
yada henüz hiç asfaltla tanışmadınız ki bu kadar cahilce hareket ediyorsunuz
evet arkadaşlar gezi bitti eğlendik gezdik felan hepsi tamam bu arkadaşlara ne diyeceksiniz ve asıl önemlisi onlar ne diyebilecek
bununla ilgili konuda açtım buyrun
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2707527
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Buyurun arkadaşlar. Reşit 'in çektiği video.
http://www.youtube.com/watch?v=S-xiF8D7gS8
http://www.facebook.com/video/video....50839668070780
Benim kameramdan bir dakilık görüntü
[B]iki teker kanıma girdi gireli dört teker keyfim kaçtı... [/B]:P:mrgreen:
evet arkadaşlar yanarım yanarım iki şeye yanarım bir birazdan yükleyeceğim yemek sırasında video kaydı yaparken millete nick lerini sormadan kayıt yaptım
iki daha sonra 10 motorla ve yeni tanıştığım arkadaşlarla kandıra ağva şile yapıp ta o güzel yolları videoya nasıl almadığıma yanarım
bu arada ben çift kamera kayıt yaptım 1. fotoğraf makinasına bide handcam a foğrafmakinası ile çekip youtube attıklarım malum renk atıyor onları yeniden yükleyeceğim şuan ise handcam dakileri bilgisayara atıyorum kalitesini beğenmedim çözünürlüğü yükseltip yeniden yüklüyorum sonra kesip biçip atacağım biraz sabır..
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
hahaha gece gece krize soktun beni cok yaşa emi:D hayırlı olsun gene ybrmi aldın pek bi saglammış maşşallah :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
yanlış anlama kardeşim ama biraz konu başlıgının tadını kacırmışsın videoları tek tek izledim kask takmıyan 3 kişi gözüme carptı sen 100%100 mükemmellikmi arıyosun?kırmızı ışıkta dururken emniyet cizgisini aşmışsın bunun direk trafik cezai işlemi vardır ben arabayla ışıga yaklaşırken en cok ona dikkat ederim yaya gecer fln ceza yerim die bu yanlış deilmi? motoru yeni almış maddi durumu cok iyi olmuyan motor sevgisi aşılı arkadaşlar olabilir ne yani onlarımı dışlıcaksın hoş görü ile anlatabilirsin senin örnek olman lazım deil mi.
ben asla kasksız motora binmem haklısın binende bence apachinin alasıdır ama yunun ne yeri ne yurdu burası yanlış olmuş alınan gücenen olur geziye katılıpta ya acaba bende bi hata ettim mi yada banamı söylüyo bu sözleri diyen çok olur ben katılmadıgım halde bunları düşündüm şidm bi üst konuda arkadaş agır konuşmuş sana yanlış cünkü sen bunlar yazarken arkadaşları emanet götürüyosun oraya birine birşey olsa kahrını vicdanen sen cekersin biliyorum bunu diceksin.
Benim tanıdıgım mod var acemi kızı alıp karadeniz turuna götürdü 650 ile tıra kızcagız kafadan girdi forumuna hiç girmedim sonra bu tarz olayların vicdan azabı cok olur o yüzden sen geziyi planlarken diceksin arkadaş kasksız gelmeyin gelenide almam ha sonradan bunları yazmanın bi anlamı olmaz.Daha motorsiklet kültürü oturmamış bir ülkeyiz yani bunları cok görmemek lazım kimseninde kalbini kırmamak.
Motosiklet mucidi
merhaba kardeş
öncelikle mükemmellik aramıyorum sadece hepimizin aileleri var onları düşünüyorum
yuvacık bölgesine kadar yalnış görmediysem video ve resimlerde herkes kaskını takmış ama yuvacık bölgesine gelirken bazıları kaskları çıkarmış vs. bi sürü görüntü var neyse
amacım ailelerin artık üzülmemesi birine bişey olsa bizleri geç ne kadar üzülsende vicdan azabıda çeksen olan ailelerine olucak herkesin
ben çok yakın arkadaşlarımı abilerimi kaybettim bu forumdan olsun olmasın
ama hep olan ailelere oldu senin bahsettiğin olay karadenizde olan gülşen kardeşimizin olayı onuda bilirim aynı kursta ders almıştık motorla ilgili nur içinde yatsın
bir iki topicde hakkımda yazı yazan alikemal arkadaşımızlada yarın telefonda görüşeceğim muhtemelen benim yazdıklarımı yalnış anlamış çünkü duyduğum kadarıyla başka şeylere sinirlenmiş acısını bizden çıkarmaya kalkmış yarın öğreniriz
sonuç olarak ben kimsenin kılına zarar gelsin istemem en ufak bir kazamızda bile kendi canımızın acısı bir yana ailelerimizin yaşadığı acı bir yana olduğu için ben bu şekilde bir yazı yazdım okurlarda belki bir ders alırlar diye amacım kimseyi kırmak değil sonuçta
hepimiz bir tutkunun peşinden giden insanlarız ama bazı cahilce hareketler yüzünden neden yarım kalsın bu tutkumuz kim istemez 60-70 yaşında bile motor sürmeyi
ama bu tür bilinçsiz cahilce şeyleri yaparsak ve yaptırırsak 60-70 yaşımızı ya hiç görmeyiz yada bir yatağa mahkum şekilde görürüz sonuçta kullandığımız makinalar oyuncak değil umarım düzgün anlatabilmişimdir kendimi
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ALPER KARDEŞŞ ŞU KADARINI SÖLİYEYİMM. EN AZ 10 ARKADAŞIMLA BİRLİKTE KATILDIK GEZİYEE MAHALLEMDEN ÇOCUKLARDIR HEPSİİ.. SİTEYE ÜYE DEĞİLLER HİÇBİRİ BU ARADA. BENM HATRIMA HEPSİNİ TAKTIM PEŞİME GETİRDİM GEZİYEE.. WE 10 KİŞİNİN İÇİNDEN 8 İ SANA KIL OLDUKLARINI SÖLEDİLER BANA :d BİLMEM NEDENDİR AMA DURUŞUNU BİLE BEYENMEDİKLERİNİ SÖLEDİLER.. BENCE 8 KİŞİ BİRDEN AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNÜYORLARSA.. BİRAZ DURUP ACABA BENDEMİ Bİ BOCUKLUK WAR DEMEK LAZIM :d .
elit motogaraj
deneme yapıyorum inşallah bu sefer açar olmadı link:http://youtu.be/03AsAFi2byw
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Şenol Abi video için çok teşekkürler emeğine sağlık...
dün gece facede ve sitede yazılan okuduğum tüm yorumlardan sonra çok düşündüm
hem yaşadıklarım hem bana yapılan haksız ithamlardan (benim düşünceme göre ) sonra ne yaparsam yapayım kimseye yaranamadığımı gördüğüm için
uzun bir süre gezi organizasyon vs. yapmama kararı aldım herkese hayırlı forumlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)