Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

6. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi Fotoğraflar Duygu Düşünceler

REKLAM ALANI
    esirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650 K7+Ramzey 200 cross
    Alıntı mezit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    baraj okadar dolu olacakmı ben gidene kadar...
    Valla o sana kalmış fazla boşalmadan gitmen lazım ama yalnız sıkılırım dersen ortak bir zaman ayarlayabilirsek ben de arkadaşlık yaparım sanahatta Serdar beyi,İrfan'ımı da kandırırız daha da güzel olur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    "Bozkurt" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    emeği geçen herkese teşekkürler ilk gezimdi çok güzel di bazı kafamda soru işretleri vardı, toplu sürüş nasıl olacak, kımse yi tanımıyorum gibi, herkes sıcak kanlı hoş muhabbet vardı zaten motorsiklet tutkunu isen gerisi hikaye hemen kaynaşıyorsun benim gibi çekinceleri olan arkadaş varsa hiç düşünmesine gerek yok bence gelekce geziyi iple çekiyorum
    mezit bunu beğendi.

motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    Alıntı esirci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla o sana kalmış fazla boşalmadan gitmen lazım ama yalnız sıkılırım dersen ortak bir zaman ayarlayabilirsek ben de arkadaşlık yaparım sanahatta Serdar beyi,İrfan'ımı da kandırırız daha da güzel olur
    Mesaj alınmış,yerine ulaşmış ,program düşünülmeye başlanılmıştır.

Yalnız o barajda ne balık tutulur ama yasakmış yahu
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

esirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650 K7+Ramzey 200 cross
    Alıntı motoseyyah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mesaj alınmış,yerine ulaşmış ,program düşünülmeye başlanılmıştır.

Yalnız o barajda ne balık tutulur ama yasakmış yahu
    Eyvallah ÜstadımBalığın tutulmuşlarıyla idare ederiz canııııım
    motoseyyah bunu beğendi.

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    o değilde dönüş yolunda o barajın canım güzelliğini resimleyemedim ya kendime dicek bişi bulamadım ...
    tolgayla mhmet bizi beklemesinler diye...
    Abi valla benimde aklıma geldi de baktım tolga abi koptu gidiyor arkaya baktım siz yavaştan geliyonuz bi ikilemde kararsız kaldım devam ettik.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı mehmet_gemli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi valla benimde aklıma geldi de baktım tolga abi koptu gidiyor arkaya baktım siz yavaştan geliyonuz bi ikilemde kararsız kaldım devam ettik.
    Sağlık olsun biz çevreyi izleye izleye geldik zaten
    mehmet_gemli bunu beğendi.

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    o değilde dönüş yolunda o barajın canım güzelliğini resimleyemedim ya kendime dicek bişi bulamadım ...
    Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağlık olsun biz çevreyi izleye izleye geldik zaten
    iyi ne güzel bizde izledik biraz. yolda bi ybr baya bi gaza getirdi bizi bize bir şey ıspatlamaya çalışıyodu sanki suskun prens

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    herkese iyi geceler öncelikle
    gelelim tüm videoları izledikten sonra gördüklerime o kadar uyarılara rağmen
    kafasına kaskı bazı kebapçı motorcusu gibi takanlar (yarıdan çoğu havada)
    artçısını kaskı olmadan motora bindiren ve kasksız motora binenler
    kaskı koluna takanlar vs.vs.
    bu arkadaşlar ne yazık ki hepsi gözümde birer apaçidir
    şimdi bu yazdıklarımı okuyacaklar acaba ne cevap verecekler merak içindeyim
    biz güzel bir etkinlik yapıp iyi zaman geçirme yeni insanlar tanıma peşindeyken
    bu kadar sorumsuz davranıp allah korusun bir kaza olsa kendi canlarını hiç mi düşünmezler
    hadi kendi canınızı geçtim evde bekleyenleriniz de mi yok
    yada henüz hiç asfaltla tanışmadınız ki bu kadar cahilce hareket ediyorsunuz
    evet arkadaşlar gezi bitti eğlendik gezdik felan hepsi tamam bu arkadaşlara ne diyeceksiniz ve asıl önemlisi onlar ne diyebilecek

bununla ilgili konuda açtım buyrun

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2707527
    mehmet_gemli bunu beğendi.
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

blamir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750R, Husaberg FE450e, YZ125
    Buyurun arkadaşlar. Reşit 'in çektiği video.
    http://www.youtube.com/watch?v=S-xiF8D7gS8

Motosikleti
    Honda 2012 CB125E

Benim Kameramdan 1 Dakikalık Bir Video

http://www.facebook.com/video/video....50839668070780

Benim kameramdan bir dakilık görüntü
    [B]iki teker kanıma girdi gireli dört teker keyfim kaçtı... [/B]:P:mrgreen:

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gokhanbaksi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.facebook.com/video/video....50839668070780

Benim kameramdan bir dakilık görüntü
    Valla bravo sağa parkedip kimseyi tehlikeye atmada yol kenarından video çekmeyi akıl edenlerinde olması ne güzel..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

ghostcorc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    evet arkadaşlar yanarım yanarım iki şeye yanarım bir birazdan yükleyeceğim yemek sırasında video kaydı yaparken millete nick lerini sormadan kayıt yaptım
    iki daha sonra 10 motorla ve yeni tanıştığım arkadaşlarla kandıra ağva şile yapıp ta o güzel yolları videoya nasıl almadığıma yanarım
    bu arada ben çift kamera kayıt yaptım 1. fotoğraf makinasına bide handcam a foğrafmakinası ile çekip youtube attıklarım malum renk atıyor onları yeniden yükleyeceğim şuan ise handcam dakileri bilgisayara atıyorum kalitesini beğenmedim çözünürlüğü yükseltip yeniden yüklüyorum sonra kesip biçip atacağım biraz sabır..
    mezit ve piyanist_irf bunu beğendiler.
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gezide de bi benim yüzüm gülmedi bi ara arkada kaldım reşitle geliyoduk sonra o gazladı koca otobanda tek başıma kaldım yoluda bilmeyince taa doğu gişelerden çıktım km telim koptu kornam bozuldu derken nazar değdi motoruma yüzüm gülmedi yani
    hahaha gece gece krize soktun beni cok yaşa emi:D hayırlı olsun gene ybrmi aldın pek bi saglammış maşşallah :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------

Alıntı Alper_tim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi geceler öncelikle
    gelelim tüm videoları izledikten sonra gördüklerime o kadar uyarılara rağmen
    kafasına kaskı bazı kebapçı motorcusu gibi takanlar (yarıdan çoğu havada)
    artçısını kaskı olmadan motora bindiren ve kasksız motora binenler
    kaskı koluna takanlar vs.vs.
    bu arkadaşlar ne yazık ki hepsi gözümde birer apaçidir
    şimdi bu yazdıklarımı okuyacaklar acaba ne cevap verecekler merak içindeyim
    biz güzel bir etkinlik yapıp iyi zaman geçirme yeni insanlar tanıma peşindeyken
    bu kadar sorumsuz davranıp allah korusun bir kaza olsa kendi canlarını hiç mi düşünmezler
    hadi kendi canınızı geçtim evde bekleyenleriniz de mi yok
    yada henüz hiç asfaltla tanışmadınız ki bu kadar cahilce hareket ediyorsunuz
    evet arkadaşlar gezi bitti eğlendik gezdik felan hepsi tamam bu arkadaşlara ne diyeceksiniz ve asıl önemlisi onlar ne diyebilecek

bununla ilgili konuda açtım buyrun

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2707527
    yanlış anlama kardeşim ama biraz konu başlıgının tadını kacırmışsın videoları tek tek izledim kask takmıyan 3 kişi gözüme carptı sen 100%100 mükemmellikmi arıyosun?kırmızı ışıkta dururken emniyet cizgisini aşmışsın bunun direk trafik cezai işlemi vardır ben arabayla ışıga yaklaşırken en cok ona dikkat ederim yaya gecer fln ceza yerim die bu yanlış deilmi? motoru yeni almış maddi durumu cok iyi olmuyan motor sevgisi aşılı arkadaşlar olabilir ne yani onlarımı dışlıcaksın hoş görü ile anlatabilirsin senin örnek olman lazım deil mi.
    ben asla kasksız motora binmem haklısın binende bence apachinin alasıdır ama yunun ne yeri ne yurdu burası yanlış olmuş alınan gücenen olur geziye katılıpta ya acaba bende bi hata ettim mi yada banamı söylüyo bu sözleri diyen çok olur ben katılmadıgım halde bunları düşündüm şidm bi üst konuda arkadaş agır konuşmuş sana yanlış cünkü sen bunlar yazarken arkadaşları emanet götürüyosun oraya birine birşey olsa kahrını vicdanen sen cekersin biliyorum bunu diceksin.
    Benim tanıdıgım mod var acemi kızı alıp karadeniz turuna götürdü 650 ile tıra kızcagız kafadan girdi forumuna hiç girmedim sonra bu tarz olayların vicdan azabı cok olur o yüzden sen geziyi planlarken diceksin arkadaş kasksız gelmeyin gelenide almam ha sonradan bunları yazmanın bi anlamı olmaz.Daha motorsiklet kültürü oturmamış bir ülkeyiz yani bunları cok görmemek lazım kimseninde kalbini kırmamak.
    Motosiklet mucidi

Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    Alıntı sakinseytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlış anlama kardeşim ama biraz konu başlıgının tadını kacırmışsın videoları tek tek izledim kask takmıyan 3 kişi gözüme carptı sen 100%100 mükemmellikmi arıyosun?kırmızı ışıkta dururken emniyet cizgisini aşmışsın bunun direk trafik cezai işlemi vardır ben arabayla ışıga yaklaşırken en cok ona dikkat ederim yaya gecer fln ceza yerim die bu yanlış deilmi? motoru yeni almış maddi durumu cok iyi olmuyan motor sevgisi aşılı arkadaşlar olabilir ne yani onlarımı dışlıcaksın hoş görü ile anlatabilirsin senin örnek olman lazım deil mi.
    ben asla kasksız motora binmem haklısın binende bence apachinin alasıdır ama yunun ne yeri ne yurdu burası yanlış olmuş alınan gücenen olur geziye katılıpta ya acaba bende bi hata ettim mi yada banamı söylüyo bu sözleri diyen çok olur ben katılmadıgım halde bunları düşündüm şidm bi üst konuda arkadaş agır konuşmuş sana yanlış cünkü sen bunlar yazarken arkadaşları emanet götürüyosun oraya birine birşey olsa kahrını vicdanen sen cekersin biliyorum bunu diceksin.
    Benim tanıdıgım mod var acemi kızı alıp karadeniz turuna götürdü 650 ile tıra kızcagız kafadan girdi forumuna hiç girmedim sonra bu tarz olayların vicdan azabı cok olur o yüzden sen geziyi planlarken diceksin arkadaş kasksız gelmeyin gelenide almam ha sonradan bunları yazmanın bi anlamı olmaz.Daha motorsiklet kültürü oturmamış bir ülkeyiz yani bunları cok görmemek lazım kimseninde kalbini kırmamak.
    merhaba kardeş
    öncelikle mükemmellik aramıyorum sadece hepimizin aileleri var onları düşünüyorum
    yuvacık bölgesine kadar yalnış görmediysem video ve resimlerde herkes kaskını takmış ama yuvacık bölgesine gelirken bazıları kaskları çıkarmış vs. bi sürü görüntü var neyse
    amacım ailelerin artık üzülmemesi birine bişey olsa bizleri geç ne kadar üzülsende vicdan azabıda çeksen olan ailelerine olucak herkesin
    ben çok yakın arkadaşlarımı abilerimi kaybettim bu forumdan olsun olmasın
    ama hep olan ailelere oldu senin bahsettiğin olay karadenizde olan gülşen kardeşimizin olayı onuda bilirim aynı kursta ders almıştık motorla ilgili nur içinde yatsın
    bir iki topicde hakkımda yazı yazan alikemal arkadaşımızlada yarın telefonda görüşeceğim muhtemelen benim yazdıklarımı yalnış anlamış çünkü duyduğum kadarıyla başka şeylere sinirlenmiş acısını bizden çıkarmaya kalkmış yarın öğreniriz
    sonuç olarak ben kimsenin kılına zarar gelsin istemem en ufak bir kazamızda bile kendi canımızın acısı bir yana ailelerimizin yaşadığı acı bir yana olduğu için ben bu şekilde bir yazı yazdım okurlarda belki bir ders alırlar diye amacım kimseyi kırmak değil sonuçta
    hepimiz bir tutkunun peşinden giden insanlarız ama bazı cahilce hareketler yüzünden neden yarım kalsın bu tutkumuz kim istemez 60-70 yaşında bile motor sürmeyi
    ama bu tür bilinçsiz cahilce şeyleri yaparsak ve yaptırırsak 60-70 yaşımızı ya hiç görmeyiz yada bir yatağa mahkum şekilde görürüz sonuçta kullandığımız makinalar oyuncak değil umarım düzgün anlatabilmişimdir kendimi
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

engin_deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    street triple rs
    ALPER KARDEŞŞ ŞU KADARINI SÖLİYEYİMM. EN AZ 10 ARKADAŞIMLA BİRLİKTE KATILDIK GEZİYEE MAHALLEMDEN ÇOCUKLARDIR HEPSİİ.. SİTEYE ÜYE DEĞİLLER HİÇBİRİ BU ARADA. BENM HATRIMA HEPSİNİ TAKTIM PEŞİME GETİRDİM GEZİYEE.. WE 10 KİŞİNİN İÇİNDEN 8 İ SANA KIL OLDUKLARINI SÖLEDİLER BANA :d BİLMEM NEDENDİR AMA DURUŞUNU BİLE BEYENMEDİKLERİNİ SÖLEDİLER.. BENCE 8 KİŞİ BİRDEN AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNÜYORLARSA.. BİRAZ DURUP ACABA BENDEMİ Bİ BOCUKLUK WAR DEMEK LAZIM :d .
    atilla_hakan bunu beğendi.
    elit motogaraj

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Edit : konuyu buldum

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    http://youtu.be/03AsAFi2byw" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false"> deneme yapıyorum inşallah bu sefer açar olmadı link:http://youtu.be/03AsAFi2byw
    -Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Şenol Abi video için çok teşekkürler emeğine sağlık...
    ghostcorc, piyanist_irf, MBHoro ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    dün gece facede ve sitede yazılan okuduğum tüm yorumlardan sonra çok düşündüm
    hem yaşadıklarım hem bana yapılan haksız ithamlardan (benim düşünceme göre ) sonra ne yaparsam yapayım kimseye yaranamadığımı gördüğüm için
    uzun bir süre gezi organizasyon vs. yapmama kararı aldım herkese hayırlı forumlar

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125 esd '11
    http://www.youtube.com/watch?v=UdQYq...ature=youtu.be" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">
    http://www.youtube.com/watch?v=UdQYq...ature=youtu.be

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)