6. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi Fotoğraflar Duygu Düşünceler
Reklamlar
-
04 Haziran 2012, 00:36
ghostcorc adlı üyeden alıntı
estağfurullah gözüm görevimiz lafını bile etme elimizden geldiği sürece herzaman ben okadar malzemeyi sizin için taşıyorum ...
Abi yanımda bir arkadaşımı getirdim çocuk senin ses tonundan bana diyoki bu abimiz ne şeker bi adam dedi bende şenol abimiz öyledir dedim herkesin yardımına koşar dedim.. Nitekim de öyle yapmışsın.engini ve arkadaşını kurtarmıssın..
Bende de bi kaç foto var yükliyim hemen..
Reklamlar
-
04 Haziran 2012, 00:44
Emeği geçen ve katılan Herkese teşekkürler. Keyifli bir geziydi.
Tanışmak ve kaynaşmak için belirli aralıklarla yapılması çok iyi olur.
Sağsalim gittik ve döndük o dahada keyifli oldu.
Biz 9 motor 7 siyle yuvacıkta tanıştım.kerpe ağva şile yolundan döndük .Çok keyifliydi.
Çok teşekkürler katılan herkeze.
-
04 Haziran 2012, 00:45
-
04 Haziran 2012, 01:17
-
04 Haziran 2012, 01:19
-
04 Haziran 2012, 01:44
güzel gezi olmuş katılamasamda kalbim sizinleydi sevgili arkadaşlar
özellikle de piyanist yiğit e teşekkürler
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
04 Haziran 2012, 01:58
sabah yuvacık ile başlayıp sapanca poyrazlar sakarya ve yarım saat önce biten 480 km'lik bir gezinin daha sonuna geldim bugün
Emeği geçen Herkese Canıı Gönülden Teşekkürler...
Güzel Gazlı Geçti Günümüz ;)))
-
04 Haziran 2012, 02:24
bu sene bana gezide olmak kısmet değilmiş arkadaşlar gezinin güzel geçmesine ve motosıklet.net ailesinin dostlarının bır arada olmasına sevindim inşallah seneye gelmek nasıp olur
-
04 Haziran 2012, 09:33
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
04 Haziran 2012, 09:59
Her zamanki gibi guzel gezi olmuş bu yıl ben gelemedim misafirim vardı ama misafiri, bahnesi yalan oldu cumartesi gecesi kaza yapınca gelemek istesemde gelemiycektim :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
04 Haziran 2012, 10:38
Kocaeli İl Temsilcisi
ilkayözdemir adlı üyeden alıntı
- BÖLÜM -1-
-BÖLÜM -2-
-BÖLÜM -3-
-BÖLÜM -4-
-BÖLÜM -5-
-BÖLÜM -6-
Eline emeğine sağlık
-
04 Haziran 2012, 10:38
IYa arkadaşlar bu arada benim forum dışından getirdiğim arkadaşın çantasına forumdan bir arkadaşımız montunun içligini vermiş yuvacıkta bizi bulamadı herhalde içlik bende kiminse benden alabilir..
-
04 Haziran 2012, 10:59
Valla çok sağolun gelemesekte biraz heyecanını yaşadım. Teşekkürler inşallah seneye bende gelerim.
-
04 Haziran 2012, 11:35
Super Moderator
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
04 Haziran 2012, 13:23
Çok güzel gezilmiş gönül isterki orda olalım ama ne motor nede ehliyet var tekerleriniz düz bassın..
-
04 Haziran 2012, 13:31
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
vayy be coşkun abi nihayet yüz yüze tanışmak nasib oldu , kazasız kedersiz varmış olmanıza sevindim , yalnız çok ters yerde karşılaştık
en kısa zamanda beklerim abim başım gözüm üzerinde yeriniz var
kader insanı nerde karşına çıkaracağı belli olmuyor işte
en kısa zamanda pandastarı da alıp sizin o tarafa keşfe gelmek lazım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
04 Haziran 2012, 14:42
jackal_64 adlı üyeden alıntı
IYa arkadaşlar bu arada benim forum dışından getirdiğim arkadaşın çantasına forumdan bir arkadaşımız montunun içligini vermiş yuvacıkta bizi bulamadı herhalde içlik bende kiminse benden alabilir..
jam session nickli Kayahan arkadaşımızın o içlik. Dün dönüş yolunda aklına geldi. Ben ulaşmaya çalışacağım, ama buradan da mesaj atarsanız iyi olur.
-
04 Haziran 2012, 17:16
Kocaeli İl Temsilcisi
-
04 Haziran 2012, 18:15
Reşit adlı üyeden alıntı
jam session nickli Kayahan arkadaşımızın o içlik. Dün dönüş yolunda aklına geldi. Ben ulaşmaya çalışacağım, ama buradan da mesaj atarsanız iyi olur.
Yana o arkadaş bana ulassin biyerde buluşup veririm emanetini
-
04 Haziran 2012, 18:49
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
sizne ara yolda kaldınız..
ben çekim yapıyordum ya baya geride kaldım arkadaşlarda sorun oluşmuş bende sorunmu var diye durdum allahtan durmuşum bir arkadaşın arka fren kitlenmiş onu hallettik ama bayağı geride kaldık hernekadar bastırdıydıksada anca gişelere girerken yakalaya bildik grubu allahtan aparat ta en arkadaydı onunla alpere haber ilettim ..sorunu hallettik yani kimseyi arkada bırakmadan geldik ..
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)