Fotoğrafları ve duygu düşünceleri burdan paylaşabiliriz arkadaşlar
Fotoğrafları ve duygu düşünceleri burdan paylaşabiliriz arkadaşlar
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Çok güzel geziydi..emeği geçen arkadaşların yüreğine sağlık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
(APARAT ) CEM ABİ YE YOLDAKİ YARDIMLARI İÇİN TEŞEKKÜRKER
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
Emeği geçen herkese çok teşekkürler,oldukça keyifli bir etkinlik oldu.
Herkesin sağ salim eve ulaşması temennisiyle..
güzel bir gündü.... kaybolan arkadaşı bulmakla uğraştığımdan mekana çıkmadık.... barajın karşısında bir yerde tünekledik..
cem abi tekrar saygılar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
İrfan abi maşallah çok hızlısın. kazasız belasız geldik evimize toplamda 250 km ye yakın yol yaptım. Bursa Gemlik'ten sevgiler saygılar teşekkürler.
Kazasiz belasiz guzel bir gundu. Alper arkadasima organizasyondaki hassasiyetinden dolayi tesekkur ederim.
Ben iki seye deginmek istyorum,
1.plakalarini kapatip seyahat edenler,
2.gurup suruslerini hala ogrenmeyenler, lutfen kendimiz gelistirelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
Seni leventten sonra goremedim ?
Çok teşekkür ederim emeği geçen, böylesine güzel keyifli bir organizasyon yapan arkadaşlara. grup halinde sürüşün zor olacağını düşünüyordum. mükemmel bir seyahatti. sürüşte kimse kimseyi tehlikeye atmadı. kendini bilmez kimse yoktu.Ayrıca gruptaki herkeze saygılı ve sakin sürüşünden ötürü teşekkür ederim. bir sonraki etkinlik duyurusunu beklemeye başladım :D
kazasız belasız evlerinize varmanız dileğiyle
iyi günler...
şimdi geldim ben erken çıkarıuz dedim ama uyumuş kalmışım saat 4 te çıktık çok yorgunum baş ağrısından bi zevk alamadım desem yeridir..
neyse yinede çok güzel bi geziydi katılan herkese teşekkür ederim ....
topragğam sen gelmesen bile o otoyol ayrımında herkese el sallaman bile yeter be aga süpersin....
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
şimdi geldim ben erken çıkarıuz dedim ama uyumuş kalmışım saat 4 te çıktık çok yorgunum baş ağrısından bi zevk alamadım desem yeridir..
neyse yinede çok güzel bi geziydi katılan herkese teşekkür ederim ....
çok güzel bir geziydi.emeği geçen herkese çok teşekkürler
Geziye katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler.
Bendeki fotoğrafları daha sonra paylaşacağım.
Bu arada yetişmem gereken grup olduğu için toplantı yerinden çıktıktan sonra biraz gaz açıp epey bir süre sollamalar yaptım yanlış anlaşılmaya...
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Bütün Motosiklet seven kardeşlerimize selamlar ve özellikle MT yönetimine, Erhan kardeşime bu işi GELENEK haline getirmeyi başardığı için şükranlarımı sunarım.
Geçen sene araba ile katılabilmiştim, bu sene maalesef yurtdışı seyehatımız sebebi ile katılamadık, üzgünüz biraz. Dikkat çekmek istediğim tek konu, üyelerde sirkülasyon olmasına, ayrılan-katılan olmasına rağmen her yıl katılım artmakta! İşte artık MT Kurumsal dır... Fotoğrafları, ama özellikle güzel fotoları beklemekteyiz.))) Herkese içten selamlar. kazasız belasız sürüşler dilerim.
Poturdak
çok güzel bir geziye imzamızı attık kahrımı çeken acayüp eyüpeve uğura sonsuz teşekkürlerimi sunarım vede masada berber yemek yediğimiz yeni arkadaşlarımada selamlar ola...bi kaç foto bende yüklicem ama sonra..selametle kalın...
Gidiş geliş toplam 485 km. Anammm çok yoruldum. Değdi ama. Havanın tatlı su motorcularına güzel yüzünü gösterdiği güzel bir sezon açılışı. Teşekkürler MT
Aşka düştüm ben de geldim
şenol abime burdan özelliklee teşekkürlerimi sunuyorumm.. biz 3 motor yolda kaldığımızdaa.. bizimle kaldı we arızalarımızı giderdii. we kaldığımız yerden 4 motor yola dewam etttik..
ŞENOL ABİ TEŞEKKÜRLER... SAYGILAR
elit motogaraj
selam millet, benim ilk gezimdi bir masaya oturdum sağolsunlar kovalamadılar sohbetimizi ettik, çayımızı içtik geldik. linkte çektiğim 40 kadar foto var, yolda durup çekmiştim. O kadar fotoğraf çektim bir kendimi çekmemişim :D birileri beni çekmiş olsun lütfen.
http://www.flickr.com/groups/1958149@N20/
Herşey çok güzel di emeği geçen herkese teşekkürler... Birşey hariç ---> KİREMİTTE BALIK )))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)