6. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi Fotoğraflar Duygu Düşünceler
Reklamlar
-
04 Haziran 2012, 18:59
Bu gezide de bi benim yüzüm gülmedi bi ara arkada kaldım reşitle geliyoduk sonra o gazladı koca otobanda tek başıma kaldım yoluda bilmeyince taa doğu gişelerden çıktım km telim koptu kornam bozuldu derken nazar değdi motoruma yüzüm gülmedi yani
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Reklamlar
-
04 Haziran 2012, 19:00
aparat(cem) abi zaten süperman gibi kim dara düşse yetişiyo
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
04 Haziran 2012, 19:03
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
04 Haziran 2012, 20:14
Alper_tim adlı üyeden alıntı
videonun başında mavi airbrushli chopper'in egsozlarına hasta oldum arkadaş,rahatsız etmeyip bu kadar tatlı ses çıkaranı ilk kez görüyorum.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
04 Haziran 2012, 20:24
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
04 Haziran 2012, 20:25
babaçi adlı üyeden alıntı
videonun başında mavi airbrushli chopper'in egsozlarına hasta oldum arkadaş,rahatsız etmeyip bu kadar tatlı ses çıkaranı ilk kez görüyorum.
bizim cenk in motoru..aslında çok rahatsızlık ettiğinden şikayetçidir millet.. ben gece yarısı bazen onun sesiyle uyanırım.. kapı komşumdur kendisi...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
04 Haziran 2012, 21:34
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
güzel bir gündü.... kaybolan arkadaşı bulmakla uğraştığımdan mekana çıkmadık.... barajın karşısında bir yerde tünekledik..
cem abi tekrar saygılar...
merhaba ramço sizin arkadaşta kawasaki 'mi vardı ?
-
04 Haziran 2012, 21:40
ugurcan. adlı üyeden alıntı
merhaba ramço sizin arkadaşta kawasaki 'mi vardı ?
evet bir kawa en 500 bir bir tane 750 honda 2 apache 2 ybr
-
04 Haziran 2012, 21:47
babaçi adlı üyeden alıntı
yapma be Coşkun..egzozun sesi videoda hoş gelir demişler...
Cenk'in arkasında giden kaç kişinin kulak zarlarının bakireliği tehlikeye girdi biliyormusun sen???
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
04 Haziran 2012, 21:52
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
evet bir kawa en 500 bir bir tane 750 honda 2 apache 2 ybr
kaybolan arkadaş dedinde ilk mesajında onu sormuştum ben
-
04 Haziran 2012, 22:50
valla iyi gezmişsiniz benide resimlerle gezdirdiniz ben de seneye allahtan bir zeval gelmesse sizlere katılmayı düşünüyom.
-
04 Haziran 2012, 23:04
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
04 Haziran 2012, 23:19
zenon adlı üyeden alıntı
Her zamanki gibi guzel gezi olmuş bu yıl ben gelemedim misafirim vardı ama misafiri, bahnesi yalan oldu cumartesi gecesi kaza yapınca gelemek istesemde gelemiycektim :D
Geçmiş olsun,sende birşey olmasın.Birdahaki sefere telefon denen aleti kullan da senide alalım.
[QUOTE=ghostcorc;2707190]ya arkadaşlar bir bileniniz varmı orjinalinde sorun yok ama youtube'e atınca böyle oluyo kafayı yiyeceğim bi çare
Tamammidur,
-
04 Haziran 2012, 23:32
hocam video çevirici programlar var bi dene onları öyle yükle youtube.google dayıdan bi araştır mutlaka karsına birşeyler çıkar.youtube a koyduğun videolar dandikleşiyorsa bilirim ki videon çok kaliteli kaldıramıyor..
saygılar
-
04 Haziran 2012, 23:53
o değilde dönüş yolunda o barajın canım güzelliğini resimleyemedim ya kendime dicek bişi bulamadım ...
-
05 Haziran 2012, 00:08
mezit adlı üyeden alıntı
o değilde dönüş yolunda o barajın canım güzelliğini resimleyemedim ya kendime dicek bişi bulamadım ...
Dert ettiğin şeye bak,müsait bir zamanında gidiceksin,bol bol fotoğraf çekiceksin ve burada da paylaşacaksın,sayende bizde görücez.
-
05 Haziran 2012, 00:11
esirci adlı üyeden alıntı
Dert ettiğin şeye bak,müsait bir zamanında gidiceksin,bol bol fotoğraf çekiceksin ve burada da paylaşacaksın,sayende bizde görücez.
baraj okadar dolu olacakmı ben gidene kadar...
-
05 Haziran 2012, 00:14
birliktelik ve beraberlik adına çok güzel bir gezi olmuş emegi geçenler sağolsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
05 Haziran 2012, 00:20
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mezit adlı üyeden alıntı
Abi diyeydin çekerdik ya
-
05 Haziran 2012, 00:31
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Abi diyeydin çekerdik ya
tolgayla mhmet bizi beklemesinler diye...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)