fotoraf makinası sanıyorumki özel ayarda
renk tonu özellikle canlı(koyu) ayarlanmış
makina olup ve çekmesini bilen biriyseniz işte böyle süper kareler ortaya çıkıyor
geziden çok fotoraf kalitesine hayran kaldım
fotoraf makinası sanıyorumki özel ayarda
renk tonu özellikle canlı(koyu) ayarlanmış
makina olup ve çekmesini bilen biriyseniz işte böyle süper kareler ortaya çıkıyor
geziden çok fotoraf kalitesine hayran kaldım
Mustafa Kemal Atatürk
herkese teşekkür ederim sağolun.buyrun gelin, tanışalım gezelim.
badircik, döner gayet iyi pişmişti.ağzınıza attığınız zaman tuz buz oluyor anında. fakat etin hafif kırmızı kalmasına ben de bi anlam veremedim. ilk önce pişmemiş sandım ama yiyince öyle olmadığını anladım. sanırım renk olayı bilinçli bir seçim orada. et az pişse de çiğ olmuyor.
motoru48, evet, makine özel ayarda, az kontrast, az renk doygunluğu verdim ve kırmızı ayarını biraz artırdım
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
cok iyi bir gez olmus. beğendim
Tebrikler
söyle bir hatıra fotoğrafım var Erzudum'da
Uploaded with ImageShack.us
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
elinize saglık çok güzel bir gezi olmuş ayrıca cektiginiz resimlerde çok güzel
tekerinize sağlık, sayenizde gitmiş kadar oldum..
paylaşım için teşekkürler
teşekkür ederim sağolun
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
harika gezi yapmısınız geçen sene bende ispire girmiştim ovit üzerinden yol bozukdu hala öylemı çakıltaşlı heryer kaya kaya geçm,iştim ispir yolundan
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
valla biz ovit'i geçerken kar yağıyodu ve sis vardıpek bişey göremedim. yolu fena değildi. tam da hatırlamıyorum. zaten altımızda kros ve enduro, bastık gaza gittik.
Çok güzel bir gezi yapmışsınız . Ellerinize sağlık mis gibi yerler gördük sayenizde + yemekler :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)