hiç sorma,sağa dönmüş çektirmiş,sola dönmüş çektirmiş,eeee makineyi yeni almış,ondanmış.HAYIRLI OLSUN DİYELİM.
hiç sorma,sağa dönmüş çektirmiş,sola dönmüş çektirmiş,eeee makineyi yeni almış,ondanmış.HAYIRLI OLSUN DİYELİM.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Mustafa hocam, biz bu makinanın kuyruğunu doğrultmuşmuyduk
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Bora başkan,
Ellerine sağlık,
Ama çifte Muzaffer'in dediği gibi;
Sırf Mustafa hocamın görsel şöleni gibi olmuş
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Muzaffer abi karizmasıyla yine ben burdayım diyor
Bu arada Sevgili Ethem, Adana MT'nin yazı işleri müdürü oldun çıktın.
Paylaşımından ve gayretinden dolayı senide tebrik ediyorum
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Yok Muzaffer abi yok malesef doğrultamadık,ama Gürsel'in yüzünden Tarsus'ta tatlı yicez diye gezmedik yer koymadık anasını satim.
---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:40 ----------
Öyledir Yusuf abi Makinayı yeni aldı hevesli çocuk ne bulursa çekmiş.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Ankara günlük güneşlik...Adana da hep yağmur dolu, ne olacak bu Adanalıların hali...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
adana mt yine estirmiş eski günlerde olduğu gibi her karesi muhteşem ama muzaffer abimin güllü resmine bayıldım direk kuşum aydını çağrıştırdı ne yalan söyliyeyim,tekeriniz düz bassın
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
çok güzel gezi olmuş tekerinize sağlık
adanaya uğrayacam inş. urfaya dönerken
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)