güzel bir gezi olmuş.str leride göremedik
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
benim str satışta o yüzden ben klr ile çıktım hocam, huckle nikli Hakan arkadaşımzda str'sini guruptan başka bir arkadaşa sattı ama cross'suz olmaya dayanamayıp uygun fiyatlı bir takashi aldı.
sonuçta her hafta sonu dağ bayır cross'a devam
Motorcu Ruhu 10,
Fotoğraflar 10,
anlatım 0
Karneler verilmeden bi şansınız daha var
Gidin bi daha gezin,gezince anlatın, anlatmayaksanız adamın iştahını bu saatte kabartmayın,yarın işim gücüm var
eh anlatım 0 olsada geçer notu aldıysak sorun yok.
vallaha Savaş hocam, lisede kompozisyonum hep idare eder seviyedeydi
geziden sonra yüklemek bile zor geliyor, bırakın yani yorum yapmayı.
iştah kabarsada sıkıntı yok, çünkü bu sıcakta ve kuru toprakta arazi yapmak eziyet, cross'un mevsimi kış ve bahar ayları. yakında bizde sahil kamplarına göç etmeye başlarız
harika olmuş yaw balçovadan seferihisara hep araziden mi gittiniz o kadar yol var mı
Şu renk cümbüşü kros motora binen göbekli arkadaş yeni mi?...
Beraber turlamak ümidi ile
Güzel resimler...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Güzel bir gezi olmuş. Hakkını vermişsiniz
Valla çok güzel geziymiş. Sattıracaksınız F650gs'yi
teşekkürler
teşekkürler
vallaha hocam satmanıza gerek yok, altınızdaki makina çok rahat arazi yapabilecek bir makina. bir seferinde Karagöl'den Menemene kadar arazi yaptığımızda crossların haricinde, grupta 1adet tenere660, 2 XT660, ve birde f650 vardı, bu enduroların haricinde ybr ve mondial tarzı motorlarda vardı. her motor her arazi koşulunda gider, heleki sizin f650 ybr'ye nazaran arazide çok daha rahat kullanılır. gezilerimizde sizide görmek isteriz
evt hocam gerçekten öyle, eve döndüğümüzde adrenalin patlamasından mutluluk yaşıyorsunuz ama bir o kadarda turşu oluyoruz
Süper bir gezi olmuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)