al sana çin malı gitmiş vallahi tık demedin hayırlı olsun. güle güle kullanın.
al sana çin malı gitmiş vallahi tık demedin hayırlı olsun. güle güle kullanın.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
hayırlı ugurlu olsun ıyı gunlerde kullanman dılegıyle
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
aga yeni mötür ün hayırlı olsun bence en iyi çinli markayı almışsın
ama keşke bana da alooooooo deseydin bak hazır sakarya dan da geçmişken sana bi mangal şekli yapardık sakarya nehri kıyısında hem yol tarifi daha sağlam olurdu bak metehan sana doğru düzgün yolu tarif edememiş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
çinde üretimi yapılan motorlara markasıyla itab etmek yerine çinli işte dionuz çin değil o salcano
Ne Mutlu Türküm Diyene
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürün
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...bu arada salcona çin malımı yok kore filanmı?
Hayırlı olsun.kazasız belasız inş.
Eee kaza geliyorum demez üstelik nöbette Egelim 43 olsada farketmez aga ama bizim kazalar geliyorum deyen cinsinden ne hikmetse ya kafaları çekip kapalı bariyere giriyor arabadakiler yada intihar ediyolar naparsın iş ekmek davası
---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:34 ----------
Sağolasın dostum evet haklısın japonu olupta oturduğu yerde oturanların bilhasa daha çok oturacaktır içine
---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:36 ----------
Aynen valla elin CBR 600 den hayırlıdır emrindeki Salko bizim burada fena değil iş ev arası git gel 12 km ama iş ev arası gidip gelmeye mondim var Salco tabelaları geçince uzun yollarda pisiklet olayını çok denedikde olmadı be ağa totoşta tahribat yapıyür
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Sorunsuz ve keyifle binmen dileğiyle hayırlı olsun,
Abi fatih senindemi aklına soktu salcanoyu Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim. Ybr alacakken son anda salcanoya döndüm.Gittim sıfır wolf aldım.Şuanda 2000 km civarı oldu.Hiçbir problem yaşamadım.Şimdide diyorum iyiki almışım.
Sağol dostum eyvallah
---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 13:31 ----------
Teşekkür ederim sağolasın
---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:33 ----------
Sağol Fatihçim eyvallah valla sana aloooooooo demek aklımdan geçmedi değil aslında ama malum vakit mevhumu ertesi gün gündüz göreve gircek olmam v.s neyse bir dahaki sefere diyelim artık hem bellimi olur ege turu yapıcam diosun buraya uğrarsın mangalı burada yakarız artık
güle güle kullanın, hayırlı olsun... güzel gezi olmuş. ancak okunaklı olmadığından çok yordu okurken
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)