Adem80 nickli Adem Abi'nin,Bodrum-Köyceğiz- Çiçekbaba Dağı gezisi toplam 440 km.
İki titan, 4 kişi gidiş,dönüş
Adem80 nickli Adem Abi'nin,Bodrum-Köyceğiz- Çiçekbaba Dağı gezisi toplam 440 km.
İki titan, 4 kişi gidiş,dönüş
kar buz üşüdüm ............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
öncelikle uğur kardeşimin gözlerinden öperim.değerli vaktini benim için harcadığı için
evet arkadaşlar gezi tarihi 25 nisan. Fotolarda köyceğiz gölü kordonda fotolar var. Köyceğiz gölü denizle aynı seviyede. Yani yükseklik sıfır. Tırmandığımız dağ çiçekbaba dağı. Yükseklik 2200 kusur metre. Tepede göl vardı ama buz, kar altında kalmış.bikaç yıl önce 15 nisanda tırmandığımda göl tamamen açıktaydı ve 1 metre kar ya vardı, yada yoktu. Bu sene kar çok yağmış. Bide ören termik santrali var fotolarda. Yol üstü çektim. Gökbörü arkadaşımızın iş yeri bu formdan. Herkese sevgiler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
bu ara gezidekiler, ben,eşim,baldız, şuan askerde olan kayınçom. Aile gezisi yani.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
irfan abi eski titanlı benim. Öteki kayınçom. Askerde şimdi. Hani kara saplamısımya motoru ordan bak. Eski kasa benim. O dağın bi tarafı köyceğiz,ortaca,dalaman öbür tarafı denizli. Çok tırmandık yav. Hava soğuk değildi. Kar oynayınca ellerimiz üşüdü biraz. Benim kim olduğumu doğru tahmin etmişinmi abi? Sevgiler.
Way way cok güzel olmus adem abiii
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
48 tr 332 benim abi. 1 numara yani. 2 numara kayınco 20 yaşında ben 32. yaşlı olan benim yani
teşekürler tatlı
yahu yumurta gibi ademı nasıl da bulamayip sordun ya irfan ağa dürümdöner yiyesin insallah
O ne ya o nasıl bi kar öyle elinize kolunuza sağlık güzel gezi olmuş.tekeriniz düz bassın.
Adem kardeşim bu güzergahın içeriğini bi yazıversen....Aydından gelip çiçekdağına çıkıp denizli aydın yapabilir miyiz acaba?Milastan mı çıkılıyor ?
Adem abinin essege bak kara daga tepeye cıkarmıs etme abi yazık o titana
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
bilgisayarım olsa haritalı gösterirdim güzergah: bodrum,milas,ören, akyaka,gökova,köyceğiz. Köyceğizden ağla yayla köyüne tırmanacaksın 14 km asfalt. Ağla köyünden 15 -20 km daha dağa tırmanacaksın çok dik ve toprak yol. O göle çıkarken aşa yukarı, sağa sola 10 tane yol ayrımı,sapağı var. Yani ağla köyünden sonra zirveyi bulmak biraz uğraş gerektirir. O sapaklardan biri veya bikaçı dağın arkasındaki denizlinin köylerine, ordan denizliye çıkar. Ama kışın kapalıdır hep. Haziran gibi karların erimesiyle açılır yollar. Ben cesaret edip geçemedim. Vaktim okadar yoktu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------
karsız halde 5 haziran tarihli eski fotolarımda var. Az karlı diyelım.teşekürler.
adem ne oldu len yumurtalar bitti mi?
güzel gezi olmuş ta tarih eski...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
eşşek niyetine kullanırım zaten. Kışın odun bile çekerim dağdan. İrfan abiminki kadar güzel olmasada bi römorku var. Uzun yolda yaparım. Beni 10 yıldır hiç üzmedi. O yüzden satıp değiştiremiyorum. Yeri gelir 150 km hıza çıkar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------
ne eskisi be kanka? 1 ay bile olmadı. Bilgisayar olsaydı o gün yüklediydim
motoru olan geziyo...paylaşım için tebrikler...
pelüş heybem nasıl? Titanlar nasıl? Sen onu söyle. Ulen güççük emrahada benzettinya beni, şimdi biri de güççük ibo der bana
Abi gezi süper
Motorun hakkını vermişsin eee nede olsa honda
Bi ara Muğla-köyceğiz-finike-kumluca ve son olarak benim köyüm olan Tekirova yaparsan çok güzel olur he
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Adem abi kare ler güzel.. Üşüdüm ama bakarken
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)