güzel gezi olmuş, fakat kasklarınız kalitesiz geldi sanki onları değiştirmenizi öneririm.
güzel gezi olmuş, fakat kasklarınız kalitesiz geldi sanki onları değiştirmenizi öneririm.
haklısın arkadaşım ama 850 lıra maaşlı adamın motoruda kaskıda bu kadar oluyo elime para geçerse mont ve kaliteli kask alcam. Benim kask pro-x marka 70 liralık kask yani. alacam kask. Kafam patlamadan alırım inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi 23-05-2012 - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22-05-2012 23:59 ----------
dostum o kadar soğuk değildi. Kar oynayınca ellerim üşüdü biraz. Hava çok güzeldi. Hatta mont sıcak geldi kazakla gezdim
Güzel gezi olmuş
Kask olayı önemli, 200 liraya iyi bir kask alabilirsin, valla ben bir ilçedeyim benden başka kask takan görmedim
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
kaskın kalitelisine ehemmiyet gösteren arkadaşlarımız şu adem kardeşimize el birliği yapsalarda yorum yerine dostluk, düşünce ve iyi niyet göstergesi olarak şöyle heybetli kaliteli pahalı, bir kask alsalar nasıl olurdu acaba ?
bir atasözü derki reis çok, apaçi yok .
hatta motoruda bir hayli eski
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
İrfan abim benim. Sağolasın. Düşünmen bile yeter. O motor beni daha 10 yıl daha götürür. Allah ömür verirse. Kask olayı alacam bitane para biriktirip. Şuan elimde 5-6 hatta daha çok kask var ama hepsi ucuz kasklardan. En pahalısını 75 liraya almıştım
koray kardeşim sağol.
heybeye takım taklavat, yedek iç lastik, su, misine, olta takımları, allah ne verdiyse koyuyom. Heybe 10 numara.
ne iç lastik mi?
adem artık iç lastikli motor mu kaldı dostum be yaw
bende bu gün balığa gidecektim nöbetten geldin eksik malzemeleri aldım biraz uyuyayım dedim ama hem uyanamadım hemde hava yağışlı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Paylaşım için teşekkürler.Güzel kareler,güzel mekanlar.Tekerinize sağlık.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
He yav iç lastik. Benim motur iç lastikle daha hızlı gidiyo. İçine hidrojen gazi pompalıyom. Moturum 10 kg daha hafifliyo gel ben öğreteyim sana balık tutmasını.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------
teşekür ederim arkadaşım. Mt dostları sağolsun. Yoksa yükleyemeyecektim fotoları.
adem ben balık tutmayı iyi bilirim ama tatlı su balığı yakalarım deniz balıkçılığı başka bi kültür ama onuda kankam koraydan öğreneceğim...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hani o fotolardaki karlar altındaki GÖl varya, orda sazan, alabalık, ve çay balığı vardı. Geçen yıl tutmuştum. Bu yılda attım olta bir,iki vurdu, gelmedi. Kışın komle donmuş galiba göl. Balıklar soğuktan, açlıktan ölmüş olabilirmi?
Buralarda göller hep donar Adem... ;) Ardahan'da askerlik yaptım valla bi balıklar vardı inanamazsın. Ağ atmış bitirmişlerdir yoksa balığa bişeycik olmaz. Hidrojen gazı fikri süpermiş... Ben de deneyeyim ama aya kadar da uçabilirim Gezi süper olmuş, devamını da bekleriz
The man who knows everything chooses to know nothing...
Helal olsun valla bomba gezi olmuş..bak kafaya taktım şimdi ben o doğa güzelliklerini...Egenin gastasıyım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
teo ve metehan abiye teşekürlerimi iletirim
ybr ciler baksında örnek alsın dağa nasıl çıkarmış titan.
bu sıcaklarda kar görmek iyi geldi içimiz serinledi bu arada seni hep merak ettim adem tip nasıl bir şey diye az kaldı resim isteyecektim gördüğüm iyi oldu ne meraklı adamım heeee
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)