Ya çok duygulandım. Resimlerde altlarına yazılan yazılarda çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Bütün bu cennet vatan için şehid olanların ruhu şad olsun
Ya çok duygulandım. Resimlerde altlarına yazılan yazılarda çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Bütün bu cennet vatan için şehid olanların ruhu şad olsun
Şehitler hiç bir zaman ölmez ve bu vatan asla bölünmez.Buna şehitlerimizin ruhları izin vermez.Bu muharebe şimdi olsa TÜRK evladı canını yine seve seve verecektir bu vatan uğruna.NE MUTLU TÜRKÜZ DİYENE.
MT Motorize07 Antalya Grubu
geçenlerde bi haber okudumm yeni zellanda hükümeti resmen gelibolu yu bzm hükümetten istemişş..bakımını falan biz yapalım gibi gerekçelerle ..peki bzm orda yatan 250 000 şehidimizin akıbeti ne olcak.. oynanan oyunlara dikkat..nurgüle teşekkürlerr ve şehitlerimize allahtan rahmett
Güzel bir konu teşekkürler arkadaşım.
Bence çanakkaleyi herkesin her türkün görmesi gerekli o toprakların kokusunu herkes içine çekmeli bence bambaşka bir duyguyla ayrılıyor insan o topraklardan......
Metrekare ye 6000 mermi Metrekare ye 6000 mermi
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Benim Dedemde Onlarin Arasinda Allah Rahmet Eylesin Izindeyiz Dedeiyi.ve Atam
UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.
yıllardır gitmek isteyip bir türlü gidemediğim çanakkaleyi evlerimize kadar getirdiğin için sağolasın.senin vasıtanla şehitlerimizi birkez daha rahmetle dualarımızla analım.
Hepsine Allah rahmet eylesin ve tabii onların yüzleri suyu hürmetine bizlere de!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)