Değirmendenre - Ulaşlı Gezisi (İlk gezi yazım)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel olmuş. Daha çok km. Daha çok tecrübe
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
Daha uzun kilometrelerde, kazasız belasız sürüşler gerçekleştirmen dileğiyle, tekerine sağlık.
-
yok ya niye sıkılalım. aksine, öyle heyecanlı anlatmışınız ki valla ben de heyecanlandım okurken.sizdeki motor aşkı fevkalade.gezi de on numara olmuş. elinize tekerinize sağlık. yeni motorunuz da hayırlı olsun
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
çok güzel kareler heyecanlı bir gezi olmuş harbiden
kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle maşallah
-
Sitenin bakımdan sonraki ilk mesajı benden İyi günlerde kullan motorunu, hayırlı olsun.
-
bomba olmuş hocam gezi :D şimdi aklıma mangal soktun ama bende moto yok malesef :( darısı benim başıma
EcelE GitmeK CoK KolaY , SevdiğinE GiT SeN Yava$ Yava$...!!!
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
hayal ettiğin tüm yerlere motorunla gitmen dileğiyle tekerin düz bassın
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
Amatör coşkunluk kadar güzel bir duygu yoktur heralde Nice mutlu gezilere
-
Hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hep beraber nice yollar yaparız inşallah. Atatör çşkunluk süper bir tabir olmuş hocam aynen öyle :D :D...
---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:50 ----------
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
4/4 lük bir gezi olmuş yerinizde güzel , motorun ve ehliyetin hayılı uğurlu olsun
pek fazla uzak sayılmayız
beraber teker çevirmek dileğiyle
emeğine sağlık
Abi umarım tanışırız hatta sizin düzenlediğiniz piknik muhabbetine katılmak istedim ama final haftama denk geldi. Zaten sana komik bir şey anlatıyım. Motor gelmeden bir ara iyice kafayı sıyırmıştım. Sabah akşam forumda okuyorum sahibinden de takılıyorum falan. Bir gece rüyamda seni gördüm :D.. Böyle sizle başkaları da var izmitteyiz bir işim çıkıyor. Merkeze gitmem lazım biri bana motorunu veriyor hadi bunla git gel hemen diye alıyorum motoru ama çalışmıyor motor. Ordan hemen sen çıkıyorsun böyle söküyrosun motoru falan yok diyorsun akü bitmiş o kadar güzel motorun var bir akü almadın şu cihaza falan diyorsun öylede uyandım:D:D:D.... Direk sana yazacaktım ama dedim şimdi yalnış falan anlamasın kimdir nedir belli değil kim bu falan diye :D:D:D...
-
kardeşim hayırlı olsun motorun. nice 15 nice 150 kmlere.... yakınız bu arada bende değirmenderedeyim. Hafta sonları genelde biyerlere gideriz. görüşelim.
-
tebrikler berkay ilk gezin güzel ve iştah kabartıcı olmuş.ağabey kardeş nedir bu sizin mangal olayınız.dün koray da mangaldaydı.
-
nezih77 adlı üyeden alıntı
tebrikler berkay ilk gezin güzel ve iştah kabartıcı olmuş.ağabey kardeş nedir bu sizin mangal olayınız.dün koray da mangaldaydı.
Genlerde var Hüseyin abim yapacak birşey yok. Et dedim mi orda duracaksın. Abimle formumuzu buna borçluyuz. :D:D:D....
-
Adana İl Temsilcisi
ilk yolculuk ilk heyecan.devamı bol bol olur umarım.sağ salim.paylaşım için teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Bir aksilik çıkmazsa daha bol bol gezip bol bol paylaşırım. Bu kadar heyecanlı ve zevkli 2. bir şey olmasa gerek dünyada:D..
-
Hayırlı olsun. Fakat henüz yürümeyi yeni öğrenen bebeler gibi olduğunu asla aklından çıkartma.
-
Ehliyetin motorun ve ilk gezin hayirli olsun
daha nice geziler gecirmen dilegiyle
-
Kimin kardeşi...
-
Redmoon adlı üyeden alıntı
Kimin kardeşi...
Tabiki hepimizin Koray ım)
Berkay hayırlı uğurlu olsun tekerin hep düz bassın
dikkatli yol,dahada yol,yavaş yol
çok tecrübe .)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)