Mondial 150 Zc ile Gölcük-Sakarya-İznik Yollarında 260 Km..
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mondial 150 Zc skuter ile dün Gölcük-Değirmendere-Sakarya Üniversitesi,
Ardından da Gölcük,Değirmendere-Bursa İznik güzergahında,140-150 kilometresi artçımla beraber gerçekleşen mini gezimden notlar ve fotoğraflar..
Özelikle Karamürsel-İznik yolunda motosikletim arıza verir diye zaman zaman endişelenmeme rağmen,zaman zaman ileri derecede bozuk köy yolları ve yama dolu asfaltlarda sorun çıkmadan gezimi tamamladım
Mondial 150 Zc ile tek seferde yaptığım 260-270 Km'lik yol,çinlilerle yola çıkmak isteyen arkadaşlar için bir fikir verebilir..
Zira mondialin bu skuterı 2007 model olup,kalite bakımından vasatın altında değerlendirilse de benim,10.000 Km'dir işimi gayet güzel görüyor
Buyrun resimler..
*Cep telefonu ile çekildiği için kalite olarak pek iyi değil,bu sebepten şimdiden kusura bakmayın..
Yola çıkmadan önce motorun ısınması.. 18.000 Km'de Çinli skuter
Saü'ye 1-2 Km Kala..
Birazda Sapanca Gölü Manzaraları...
Kocaeli'ye Geri Dönüş
Yolculuğun yaklaşık 120 kilometrelik kısmında resimler bu kadar.. Cep telefonumu hem navigasyon hem de fotoğraf makinesi olarak kullandığım için şarj yetmedi,yedek batarya da yoktu.
Gölcük'e dönerken, Başiskele civarında sağ şeritte giderken,battı çıktıdan çıkan kamyonet,battı çıktının yanındaki tek şeritten çıktığım anda,sağa kırıp şeridimde duruverdi.
Ben saniyelerle ölümden döndüm.. Ben ve arkamdaki araç 10 km daha hızlı olsaydık şu an yaşamıyor da olabilirim. Veya bu konuyu açmak yerine hastahanede olabilirdim..
Hayat işte,saniyeler bazen çok çok önemli.
Özellikle ön ve arka frenin disk olmasının avantajını çok net gördüm.
Ama ben moralimi bozmadım..
Ufak bir şokun ardından artçımı almak üzere,Değirmendere'ye doğru yola devam ettim..
Karamürsel-İznik Yolundan Körfez Manzarası
Yer yer asfaltın üzerindeki yamalar,ufak tekerleklerle gitmeyi zorlaştırıyor..
Zaman zaman cross motor veya super moto olaydı,iyidi dedim içimden
İznik Yolu'nda ki yer yer güzel asfaltlar.. Navigasyondan izlediğim yola güvenerek hızımı zaman zaman arttırıyorum..
Bursa İl Sınırı
Ve İznik Gölü Gözüküyor..
İznik'e 10 Km Kala..
Ve Tarih Kokan Bir İlçe
İznik'te Dikkatimi Çeken Nokta,İki Tekere Olan Yoğun İlgiydi..
Ciddi anlamda motosiklet sayısı var..
Halk bisiklet,motosiklet ve e-bike ile pek haşır neşir..
Bu sevindirici tabloda üzüldüğüm nokta, ne yazık ki koruma kullanan sürücü sayısının çok az olması oldu...
Belki bana denk gelmemişti ama,karşılaştığım 10 motosiklet,e-bike sürücüsünden 1'nde kask vardı..
Fakat iki tekeri kullanan nüfus çok genç,iyi bir kampanya ile bilinçlendirme olabileceği kanaatindeyim..
Biraz yemek molası..
İznik Gölü Kıyısı'ndan..
Ve Güneş Batarken,Eve Dönüş
Reklamlar
-
güzel gezi olmus ugur..resimler için tesekler..
benimde yapasım var söyle uzun yol resimleri gördükçe canım çekiyo..
zc nin yeri farklı bende hep keyif alarak kullandım...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmus ugur..resimler için tesekler..
benimde yapasım var söyle uzun yol resimleri gördükçe canım çekiyo..
zc nin yeri farklı bende hep keyif alarak kullandım...
Teşekkür ederim güzel yorumların için Ümit
Kesinlikle fırsat bulursan yapmalısın,temiz hava,doğa,motosiklet üçlüsü insana büyük keyif veriyor
-
irfan abi de paylasmıstı resimleri sizin o taraf çok güzelll.
düsünüyorum o tarafa gezi yapmayı aslında..
-
very good travel....
Enfestooo...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
irfan abi de paylasmıstı resimleri sizin o taraf çok güzelll.
düsünüyorum o tarafa gezi yapmayı aslında..
Hakkaten güzel buralar,yolun düşerse beklerim
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
very good travel....
Enfestooo...
Thank you very much Ahmet abi
-
çok güzel kardeşim..ZC ile gezmişsin motoruna güveniyorsun belli.ama yolda kalabilme korkusu da bambaska güzel.. bence..
saygılar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Garip1701 adlı üyeden alıntı
çok güzel kardeşim..ZC ile gezmişsin motoruna güveniyorsun belli.ama yolda kalabilme korkusu da bambaska güzel..
bence..
saygılar
Teşekkür ederim sağolun
Sadece Karamürsel-İznik yolunun ıssız yerlerinde sorun çıkartırsa diye korktum
Saygılar bizden
-
güzel bir gezi olmuş kamyon sıkıştırması haricinde...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
güzel bir gezi olmuş kamyon sıkıştırması haricinde...
Çok teşekkür ederim ,
Malesef oluyor böyle tatsız şeyler trafikte...
-
Güzel gezi.. Güzel kareler.
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
quezzap adlı üyeden alıntı
Güzel gezi.. Güzel kareler.
Teşekkür ederim,sağolun
-
sana ve motoruna sağlık gerçekten keyifli bir yolculukmuş.... atlattığın kazayı saymazsak neyse geçmiş olsun paylaştığın için teşekkürler
Bilgi bir ışıkk gibidir. Onu kullanırsanız daha parlak olur, kullanmazsanız söner. (Alexander Everett)
-
güzel gezi
birde bu motor pcx in çok benzeri
-
paylaşım için teşekkür ederim...şöyle ala bir uzun yol motoru alıyim...fetedicem oralı...tek sorun zaman....sağlıcakla kal...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ces2050 adlı üyeden alıntı
sana ve motoruna sağlık
gerçekten keyifli bir yolculukmuş.... atlattığın kazayı saymazsak neyse geçmiş olsun paylaştığın için teşekkürler
Çok teşekkür ederim,sağolun
motorcu48 adlı üyeden alıntı
güzel gezi
birde bu motor pcx in çok benzeri
Teşekkürler,pcx'i inceleme fırsatım olmuştu,dediğiniz gibi tip olarak çok benziyor
brds adlı üyeden alıntı
paylaşım için teşekkür ederim...şöyle ala bir uzun yol motoru alıyim...fetedicem oralı...tek sorun zaman....sağlıcakla kal...
Teşekkürler,umarım en kısa zamanda motosikletinize kavuşarak sizde,keyfini çıkartısınız..
-
Güzel gezi güzel yerlre tekerinize sağlık, motosiklet çinli olsa bile gidiyor yani.
Bu arada kim demiş çinli ile uzun yola çıkılmaz diye bizde 100 cub ile günü birlik 260 km yol yapmıştık, üstelik 2 kişi.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ysn17 adlı üyeden alıntı
Güzel gezi güzel yerlre tekerinize sağlık, motosiklet çinli olsa bile gidiyor yani.
Bu arada kim demiş çinli ile uzun yola çıkılmaz diye
bizde 100 cub ile günü birlik 260 km yol yapmıştık, üstelik 2 kişi.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Çinli ile bakımını eksik etmedikten sonra her yere gidilir bence
-
bende 100cc cub var uzun yolda çok yoruyor scooter istiyorum rahatlık îçin bu motorla tks yapayım mı sizce aklımda 150 zc ve bisan pasifıc150 var para ekleyemem üstüne başa baş tks yapıcm bulursam
-
ellerine sağlık güzel gezi...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)