Mondial 150 Zc ile Gölcük-Sakarya-İznik Yollarında 260 Km..
Reklamlar
-
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmus ugur..resimler için tesekler..
benimde yapasım var söyle uzun yol resimleri gördükçe canım çekiyo..
zc nin yeri farklı bende hep keyif alarak kullandım...
Ee yapalım senle uzun yol ümit ben sen bana bi clark cak tamamdır halledriz nereye istersen oraya gidelim
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
DarkSeleCT93 adlı üyeden alıntı
bende 100cc cub var uzun yolda çok yoruyor scooter istiyorum rahatlık îçin bu motorla tks yapayım mı sizce aklımda 150 zc ve bisan pasifıc150 var para ekleyemem üstüne başa baş tks yapıcm bulursam
Rahatlığı çok iyi ama 80 km hızdan sonra titreşim yoruyor.
Eğer bakımlısını bulursanız Zc'de iyidir,fiyatına ve piyasasına göre..
Pasific 150 nasıldır kullanmadım,kullananlardan yorum almak gerek..
mezit adlı üyeden alıntı
ellerine sağlık güzel gezi...
Abicim,teşekkür ederim sağolasın
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
güzel gezi
birde bu motor pcx in çok benzeri
pcx 150 ZCnin çakması . önce zc çıktı .
15.500 km kullandım. 0 km gibi dururken sattım. bu motorun frenleri çok çok iyi. bendeki zcde michelin pilot sport sc lastik vardı. satmadan bir gece önce fren denemesi yaptım.50 km hıza sabitledikten sonra gözüme kestirdiğim bir clionun arka tamponunu tam ön teker hizasına geldiğim anda önce arkaya asılıp amortisörü oturttuktan sonra ön frene iyice asıldım. abssiz otomobil gibi dümdüz kızaklayarak durdum. durduğumda sırtım clionun ön tarafını yeni geçmişti. frenleri on numara.
1.150 tlye sattım şu anda çok pişmanım. parasına göre mükemmel motosikletti. görünüş, frenler...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
maxi97 adlı üyeden alıntı
pcx 150 ZCnin çakması
. önce zc çıktı
.
15.500 km kullandım. 0 km gibi dururken sattım. bu motorun frenleri çok çok iyi. bendeki zcde michelin pilot sport sc lastik vardı. satmadan bir gece önce fren denemesi yaptım.50 km hıza sabitledikten sonra gözüme kestirdiğim bir clionun arka tamponunu tam ön teker hizasına geldiğim anda önce arkaya asılıp amortisörü oturttuktan sonra ön frene iyice asıldım. abssiz otomobil gibi dümdüz kızaklayarak durdum. durduğumda sırtım clionun ön tarafını yeni geçmişti. frenleri on numara.
1.150 tlye sattım şu anda çok pişmanım. parasına göre mükemmel motosikletti. görünüş, frenler...
Sağlık olsun maxi keşke bu taraflarda olsaydın,ne zaman istersen alır,kullanırdın,benim Zc'yi.
Dediğin gibi diri,iyi bakımlı bir Zc hem uygun fiyata bulunur,hem de güzel iş görür..
Fren konusunda ise üstünde Abs yazıyor diye dalga geçen arkadaşlarım vardı,dünden sonra hakkaten fren sistemi kalitesini gösterdi..
-
maxi97 adlı üyeden alıntı
pcx 150 ZCnin çakması
. önce zc çıktı
.
10 yıl aradan sonra motosiklete tekrar başladığımda 0 zc almıştım...O frenler yokmu o frenler Motoru daha tanıma aşamasındayken,trafiğin en işlek olduğu caddelerden birinde,yağmurlu bir havada panik fren yapmamla kayarak yeri öpmem bir olmuştu
-
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
10 yıl aradan sonra motosiklete tekrar başladığımda 0 zc almıştım...O frenler yokmu o frenler
Motoru daha tanıma aşamasındayken,trafiğin en işlek olduğu caddelerden birinde,yağmurlu bir havada panik fren yapmamla kayarak yeri öpmem bir olmuştu
orijinal 2007 model duro lastiğin azizliğine uğramışsın... lastiğin mişlin olsaydı gayet rahat dururdun.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
10 yıl aradan sonra motosiklete tekrar başladığımda 0 zc almıştım...O frenler yokmu o frenler
Motoru daha tanıma aşamasındayken,trafiğin en işlek olduğu caddelerden birinde,yağmurlu bir havada panik fren yapmamla kayarak yeri öpmem bir olmuştu
Abi sana orjinal,paten lastikler denk gelmiş,onlar sıkıntılıdır baya.
Demek sende Zc kullanmışsın abi bilmiyordum,bende izinden giderim abi Sym,Ardından Cbf
-
uğurcum çok güzel bir gezi olmuş tekerine sağlık çok güzel kareler yakalamışsın
ama böyle uzun gitme ya giden var gidemeyen var
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
v max adlı üyeden alıntı
uğurcum çok güzel bir gezi olmuş tekerine sağlık çok güzel kareler yakalamışsın
ama böyle uzun gitme ya giden var gidemeyen var
Emrah Abi çok teşekkür ederim
Ne zaman istersen birlikte de gideriz abi
-
Guseeelllll bi gesi olmus
tesekkurler
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
Guseeelllll bi gesi olmus
tesekkurler
Teşekkür ederim Mesut bey güzel yorumunuz için
Saygılarımla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)