13 mayıs 2012.herkes ermeneğe gitmiş bizde çıkalım toroslara dedik.
iki çinli iki türk .iki günlüğüne medeniyet denilen tek dişli canavardan uzaklaşalım (aralarda yorum yapmaya vaktim olmadığından genel olarak yazıyorum,konyadan çıktık apa barajı civarından bozkıra oradan çağlayan,dere,sorkun kasabalarından geçip akşama torosların kucağına atladık.pazar sabahı bir arkadaşında katılımıtyla üç çinli üç türk olduk.bulunduğumuz yerden 25 km sağ tarafa giderek alacabele çıkalım dedik son noktalarda oluşanb göl nedeniyle geri döndük tekrar sol tarafa 40 giderek sarıot yaylasından bozkıra geçelim dedik sarıot gölü okadar taşmışki geçmek mümkün olmadı,tilkinin hesabı tekrar orta yollardan geldiğimiz yere döndük .ortalama 350 km yoldu150 km si sadece keçi yolu yada yol olmayan yerlerdi pazar akşamı saat 8 gibi konyaya kendimizi zor attık.ama tabiatın uyanışını görmek herşeye değdi.varsın bana deli desinler yine giderim yine giderim. buyrun hikayeme yorum sizin
eldevar numunelik (çiriş,yarpız,karamlık,çiğdem ve unutulmaz bir macera.
bu arada not olarak ybr125 ile hiç çıkamadığım yokuşları vulture ile zorlanmadan çıktım...bir efsane motor(ybr) gözümde sıfır artık
..
paylaşımımla ilgilenen herkese şimdiden sonsuz teşekkürler