Teşekkürler.....Ebduro yuda cross almanızı zamanı gelmiş beyler.....
Teşekkürler.....Ebduro yuda cross almanızı zamanı gelmiş beyler.....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
breh breh breh......altınızda croslar olsa ne yapardınız düşünemiyorum üstatlar...bravo doğrusu
Sayenizde bu güzellikleri görme fırsatı buluyoruz,ellerinize ve yüreğinize sağlık,Paylaşım için teşekkürler.
güzel gezi olmuş emeğinize yüreğinize sağlık..yalnız tam enduro motorların sevdiği güzergahı seçmişsiniz.motorlarınıza biraz yazık olmuş gibi..teşekkürler.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
tekerinize sağlık benim de yaylalara gidesim geldi şimdi
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Daha a2 ehliyeti ve motor u olmayan biriyim ama sayenizde felaket gaza geliyorum :D inşlah eylül ayında her 2sinide teğmin etmiş olucam bende bolca gezi fotolarını koyucam bisikletim ile ulaşamadığım yerlere motor um ile gidicem şu zaman a kadar en çok bisikletim ile 150 KM gidebildim antalya - Uçansu bakalım motor ile nerelere gidicez :D Ellerinize sağlık ÇAMURLANmaya değecek kadar güzel oksijen ve ortam . ;)
alıntı
bu arada not olarak ybr125 ile hiç çıkamadığım yokuşları vulture ile zorlanmadan çıktım...bir efsane motor(ybr) gözümde sıfır artık
güzel bir gezi yapmışsınız tebrik ederim.
acaba bir kaç yıl sonra aynı düşüncede olurmusunuz???
paylasım için tesekkurler. Özellikle de boyle uygun fiyatlı motorların saglam bir sekilde yolculukları tamamlamaları benım cok hosuma gidiyor. Motorlardan herhangi bir sıkıntı yasadınız mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)