22-23 Nisan 2012 Marmama Çanakkale turu 900km
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel gezi olmuş tekerinize sağlık...
birde merak ettiğim birşey var bu siyah gv deki ön cam ne marka acaba?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Makineler on numara, kareler güzel , keyifler gıcır Güzel gezi
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
Tekerinize sağlık olsun
ileride bir zaman ve yerlerde birlikte sürmek dileklerimizle..
-
Arkadaşlar erdek-gemlik-karabiga arası sahilden çok güzel zaman sınırlıydı sanırım transit geçmişsiniz
-
ahh ah iç geçirmemek elde değil güzel gezi olmuş arkadaşlar darısı bizlerinde başına hep beraber..
-
Tekerinize Yüreğinize sağlık Güzel gezi
-
Mükemmel, Çanakkale motosikletimle gitmek istediğim ilk yer. İki kere gitmeme rağmen orada yaşadığım atmosferi hiç bir yerde yaşamadım. Elinize, kolunuza, tekerinize sağlık.
-
armagan züper kareler var
yokki iznimiz gelelim hayat size güzel gölüde bulmuşssunuz ya gözüm acık gitmez artık
triplere girdiginiz fotoda harika
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)
-
ah o gemide ben de olsaydım...
-
Güzel bir Marmara Sahil gezisi olmuş.Mudanya'dan sonra anayola çıkmayıp sahilden ve köy yollarından Bandırma'ya kadar kıyıdan harika bir atmosferde yolculuk yapabilirdiniz.
Paylaşım için teşekkürler.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
Baya neşeli bir gezi olmuş belli ki Birlikteliğinize nazar değmesin
Heil Spellcheck
-
Adana İl Temsilcisi
güzel gezi olmuş tekerinize sağlık.Paylaşım için teşekkürler. ADANA'dan selam olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Güzel bir rota yapmışsınız,motorların ve sürücülerinin uyumu ise tek kelimeyle harika tebrikler
-
inanılmaz bir gezi olmuş hepinizi bir gün görüşmek dileğiyle çok çok öpüyorum..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
Caldiginiz calgilarin soylediginiz sarkilarin sesini fotograflar dinletti. Emeginize tesekkurler...
Su gvlere hastayim birdaki motorum 250lik bi motor
su suzukinin inazumasi ile gv arasinda gidip geliyom inazuma bi gelsin bakalim sonra secim yapalim
teskkurler
-
Özellikle manzara fotolarını çeken arkadaşın gözüne sağlık. Keşke manzara çekimlerinde tarih damgasını kapatsaymış diye içimden geçmedi değil.
-
İzlerken keyif alınan bir gezi olmuş. Zaten gezilen yerde deniz varsa tamamdır, o kokuyu içine çeke çeke gezmesi ayrı bir keyiftir heralde, o bakımdan şanslısınız Kırmızı gri renkli motorlu abinin cekatının aynısından bende almıştım fuardan ama motosikletim olmadığından gardrobumda duruyor öyle:( Hatta gardrobun içi deri koktu beklemekten . Onu da diyeyim sözü forumdaşlara bırakıyım :D Teşekkürler fotoğraflar için.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)