cbf 150 ile neler yapılır ? :) piyanist_irf objektifinden
Reklamlar
-
canın sağolsun irfan abim.
Reklamlar
-
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Yaparız bi festival üstadım. Bu arada Yuvacık'a geliyorsun herhalde.
İnşallah diyelim Üstadım,fazla niyetlendikmi illa bi aksilik çıkıyor.
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
seni ne zaman unutuk ilhan abi aşkolsun
semaver çayının rengini çekmedim canınız çekmesin diye
lakin temiz havada iyi gidiyor mübarek beyaaaaa
[COLOR="Silver"]
Unutmuşsun işte yalnız gitmişsin bak
Çilekler bitmeden bi gün ayarlayalım,hafta arası da bana uyar biliyosun.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi özendirme bizi her gün gidesi geliyor insanın
Bu arada Gölcük-İhsaniye'nin ordan,Karamürsel'in bu köylerine direk bağlanan yol varmış,nasıldır abi bu yol kullandın mı hiç,küçük çaplı tekerleklere gelir mi.
-
Biz geçenlerde korayla gittik ben kafama esince çıkarım o yola ihsaniye-selimiye-sofular----kız derbent ordan iznieğe iner sonra iznikten ana yoldan gölcüğe dönerim. Ben dağ taş sevdiğim için o yolu tercih ediyorum şimdi yollar yeni asfalt oluyor yarısı çok güzel sonra yine asfalt ama çok iyi değil yine ortalama gitmeni tavisye ederim
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Abi özendirme bizi her gün gidesi geliyor insanın
Bu arada Gölcük-İhsaniye'nin ordan,Karamürsel'in bu köylerine direk bağlanan yol varmış,nasıldır abi bu yol kullandın mı hiç,küçük çaplı tekerleklere gelir mi.
http://c1205.hizliresim.com/x/l/64c6z.jpg
uğurcum gölcük senaiye arası en son kullandığımda yeni yapılıyordu asfaltlandımı bilmiyorum ama o gün iyi toz yutmuştum eğer o günkü gibiyse kesinlikle senin motüre gelmez sıkıntı olur , en kısa yol bildiğin yoldur
öptüm kardeşimi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
chemical adlı üyeden alıntı
Biz geçenlerde korayla gittik ben kafama esince çıkarım o yola ihsaniye-selimiye-sofular----kız derbent ordan iznieğe iner sonra iznikten ana yoldan gölcüğe dönerim. Ben dağ taş sevdiğim için o yolu tercih ediyorum şimdi yollar yeni asfalt oluyor yarısı çok güzel sonra yine asfalt ama çok iyi değil yine ortalama gitmeni tavisye ederim
aynen nihatçım zaten konu başlığındanda anlayacağın üzre cbf lik yollar
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
chemical adlı üyeden alıntı
Bende biraz araştırdım ama küçük tekere daha gelmez o yollar,en azından benim çinliye gelmez
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
uğurcum gölcük senaiye arası en son kullandığımda yeni yapılıyordu asfaltlandımı bilmiyorum ama o gün iyi toz yutmuştum
eğer o günkü gibiyse kesinlikle senin motüre gelmez sıkıntı olur , en kısa yol bildiğin yoldur
öptüm kardeşimi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
aynen nihatçım zaten konu başlığındanda anlayacağın üzre cbf lik yollar
İrfan Abicim teşekkür ederim,artık ya yeni motor alırsak ya da yol asfaltlanırsa gitmek lazım,neler varmış Kocaeli'de yeni öğreniyoruz sayende
Saygılarımla Abi
-
Eline koluna tekerine ve de cizmelerine nazar degmesin abi
-
cbf bu yolların da dağlarında fatihi küçümsenecek bir makine değil cbf 150 kullananlar çok memnun.gezi de 10 numara olmuş.resimlere bakmak bile yetti ruhumun dinlenmesi için bir de oralarda olduğumu düşünemiyorum
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
şahane gezi süper resimler inşallah beraber dolanırız bir gün kardeş allaha emenet ol
GÜN OLUR devran döner..
-
süper yerlermiş keyfinizede diyecek yok heleki o asfaltta oturuş özendik be özgürlük ve doğa birde mekanik aşkınız yanınızdaysa vay anam vay... dadından yenmemiş bu gezi. paylaşımlarınız için teşekür ederim
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
-
Kocaeli İl Temsilcisi
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
Eline koluna tekerine ve de cizmelerine nazar degmesin abi
teşekkür ederim mesutçum inşallah hep beraber
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:49 ----------
speed_dream adlı üyeden alıntı
cbf bu yolların da dağlarında fatihi küçümsenecek bir makine değil cbf 150 kullananlar çok memnun.gezi de 10 numara olmuş.resimlere bakmak bile yetti ruhumun dinlenmesi için bir de oralarda olduğumu düşünemiyorum
o gün hakikaten bir kez daha perçinlenmiş oldu cbf nin fedakarlığı teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
suatsm adlı üyeden alıntı
şahane gezi süper resimler inşallah beraber dolanırız bir gün kardeş allaha emenet ol
eyvallah gönül dostum eyvallah , inşallah diyelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------
cbf 150 adlı üyeden alıntı
süper yerlermiş keyfinizede diyecek yok heleki o asfaltta oturuş özendik be özgürlük ve doğa birde mekanik aşkınız yanınızdaysa vay anam vay... dadından yenmemiş bu gezi. paylaşımlarınız için teşekür ederim
keyifli bir gündü benim için hakikaten gezmiş olmak için gezdim çoğu zaman iş icabı vs için oluyordu lakin umarım keyif aldınız
-
Valla CBF ile dünya dolaşılır hic sorun cıkarmaz...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
zenon adlı üyeden alıntı
Valla CBF ile dünya dolaşılır hic sorun cıkarmaz...
aynı fikirdeyim
-
uğur ak kardeşım benim fotoları paylaşacak
-
Abi içim kıpır kıpır oldu yaa şu saatte yollara atacaksın beni eline koluna sağlık abi on numara gezi olmuş.Allah kazalardan belalardan korusun.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
mali_181 adlı üyeden alıntı
Abi içim kıpır kıpır oldu yaa şu saatte yollara atacaksın beni
eline koluna sağlık abi on numara gezi olmuş.Allah kazalardan belalardan korusun.
sağolasın mehmetçim eksik olma kardeşim sana bir şey soracağım hobi sitesi diye bir site var oraya üyeliğin varmı senin ? oradan birine benzettim seni , fakat pek takılmam oraya
-
Paylaşım için teşekkürler. CBF150 gercekten guzel Motor.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
Kocaeli İl Temsilcisi
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler. CBF150 gercekten guzel Motor.
sizinle aynı fikirdeyim , cbf güzel motor neden ? çünkü onu kullanıyorum , ama daha bir çok güzel motorlar var sonuçta herkez kullandığını bilir
-
az kaldı irfan bende katılıocam motorumla bi pürüz kaldı halledebilsek...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
mezit adlı üyeden alıntı
az kaldı irfan bende katılıocam motorumla bi pürüz kaldı halledebilsek...
o pürüzler mekanikteyse sıkıntı yapma bi gayfe aralığında hallederiz icabında pamığım , yani ruhsal bi bozukluk olmasın temennim gerisi teferruat hayde hayılısı , ehhhhh en sonunda beyaaaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)