İrfan çok güzel yerler gezmişsin,o derelerde balık yakalanmazmı,bir tel. e bakar. Zaten bu sıralar nefes almadan koşuşturuyorum bi soluk almak iyi gelecek.
İrfan çok güzel yerler gezmişsin,o derelerde balık yakalanmazmı,bir tel. e bakar. Zaten bu sıralar nefes almadan koşuşturuyorum bi soluk almak iyi gelecek.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
İrfanım mucidim,hem kendini hem cbf'ini gezdirmişsin emeğine sağlık.
Doğa gibisi yok valla,resimlere bakınca bile insanın içi açılıyor ...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Aga süper yaa benimde ihtiyacım var hava almaya....
abi çok güzel gezi. ne kadar benzin yaktı?
bir de resimlerde cbfnin arka römork demiri tek tekercilerin arkaya taktıkları demir parça gibi olmuş . tekteker İrfan abi .
valla irfan yardırmışsın yine.ama bizim hiç haberimiz olmadı bu geziden yahuuuuu :-) olsa bizde katılırdık yaniii.:-) yine de çok güzel kareler yakalamışsın harikaaaaa...
kardeş,süper bir gezi olmuş.o erikler,o kirazlar,o manzaralar.tekerine sağlık.CBF te yetiyor ama sana artık bir enduro almak lazım. ADANA'dan selam olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
sarı çizmeli irfan ağa....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
sayın abim sarı çizmeli irfan ağa. sarı çizmeleri mete han usta sana devretmiş herhalde
tiz vakitte yanına gelmeyi planlayan arkadaşlar var buralarda. gizli fanların var demedi deme. sağlığına sıhhatine iki tekerine sağlık
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
güzel gezi olmuş tebrikler
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
irfan abi eline koluna motoruna sağlık güzel bir gezi olmuş
İrfan kardeşim, tekerine sağlık, imrendim desem yalan olmaz. Tek gezerken insan bazen gerçekten herhangi bi grupla gezmekten daha da özgür hissediyor kendini. Sosyal olmak ihtiyaç ama, insan bazen yalnızlığıda özlüyor. Fotoğraflar harika. Bu arada çizmeler eşliğinde Mete tahtını asana devretmiş gibi bi şekil oluşmuş Kendisinede buradan selam ediyorum.
yavvvv ahmadım ninja törtılım sakalım yokki dinlemiyorsun beni sana biraz daha takıl dedim yaz yağmuru gelip geçecek , benim cep telefonu yanılmaz dedim
o nasıl yağmurdu öyle misket büyükküğünde damlalar düşüyordu tahmin ediyorum sen karamürsel ışıklarını çıkamadan karamürseli terkedemeden yakalamıştır yolda , valla kanki kusura bakma da halini söylemene gerek yok sıcak odamın penceresinden senin gidişini hayal ede ede koptum gülmekten yani , kuru yerin kaldımı ?
yapardık bir nesgayfe daha yağmuru izlerdik sen kendin kaşındın kendi düşen ağlamaz , allahtan hava ılımandı yoksa seni o şekilde yollamazdoım havanın patlayacağı 5 dakka önceden belli etti kendini neyse bundan sora dinlersin pampişinin sözünü ohhhh canıma değsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
gürol abi belliki senin gelmeye zamanın yok abi bir sıyrıl şu istanbuldan atla cıbıfa bak shadowa demiyorum bu güergah neki tüm günün yetmez bu coğrafyaya o gazla 6 ay gidersin doğaya doyarsın bak benden demesi, olmadı ben gelip seni sürüye sürüye getircem haberin ola , öperim ellerinden
küçüğüz diye ilk gelmek bize düşer , hep oradan yırtıyorsun paçayı bilgin olsun
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
İrfan helal olsun CBF150'nin hakkını vermişsin.Altında CBF150 olunca doğa insanı çağırıyo.Mıknatıs gibi çekiyo.Bu motor dağ motoru değil ama dağa sürdün mü gitmem demiyo.Bu motor uzun yol motoru değil ama bastın mı gitmem demiyo.Çok güzel melez bir motor.Bizim gibi çok uzaklara uzayamıyacak kadar meşgul insanlar için 1 numara motor.Ama ben ne yaptım kaşındım gittim sattım.CC büyültecez ya 5 tane motor değiştirdim.Bi türlü huzuru bulamadığım gibi bir de bir sürü maddi zarar ettim.Motora tövbe ettim.Ama belli olmaz birader motor almak istiyo.CBF150 almaya ikna edersem arasıra kaçırıp bende gezerim.
abi bir kısmet olmadı ama inşallah gelirsen seniniçin güzel planlarım olabilir icabında bu ama bir gün yetmez bu coğrafyaya bilgine çadırı filanda yüklenmen lazım ona göre
çizme meselesine gelince söyle abim içinde kalmasın dur yerine ben söyleyeyim , hakikaten bazen insan yalnız olmayı özlüyor sınırsızca yok pantolon yeşillenmesin, yok yırtılmasın , vs.vs. rahat olacan abi çayıra çimene, çamura yatacaksın özgürce varsın amele gibi görünelim
ama itiraf etmek lazım üzerine mt yeleğini giyince tam takım oldu
hocam ellerinize kollarınıza sağlık.gitmiş kadar oldum
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
ah be özgürüm ahhhh vitrinlik mi aldık o motürü asfaltta gaza basma, dağ yolundan gitme , suya sokma , çamur sıçramasın ,pislenmesin fazla yüz vermeyecen bunlara verecen kırbacı verecen kırbacı , ama yemini suyunu, da vereceksin , huyunu bileceksin gerisinden korkma
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:36 ----------
haklısın muhammedçim aynı şeyden muzdaribim , motora takımları yüklerken ne olmaz ne olmaz diye koysamda balık sezonunun daha açılmamış olması durumunu tam olarak bilmiyordum ki yasaksa bunun bir sebebi var , küçük balık yoksa büyük balıkta yok , o sebepten takımları açmadım bile ama hazır ve nazır beklemekteyim tam takım
teşekkürler
orkaı görünen yılan king kobra cinsindemi yoksa. güzl gezi irfan kardeş eline kamerana saglık gelecekler listesıne benıde yaz belkı bır ara bızde ugrarız yanına uzak muzak ama bellimi olurr
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)