cbf 150 ile neler yapılır ? :) piyanist_irf objektifinden
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Öncelikle tüm gönül dostlarına her zaman olduğu gibi sevgi ve selamlarımı sunuyorum.
konunun tamamına baktıktan sonra , konu başlığını neden bu şekilde açtığımı anlayacağınızı umuyorum , çünkü bu motosiklet (cbf 150) gerçekten tam bu yolların motorudur ki bu gün yaptığım yaklaşık 100 km lik ,bir doğa turundan sonra bunu iyice anladığım gibi sizlerinde anlayacağınızı umuyorum
bir kaç zamandır iş ve ev arasında sıkışıp kaldığım için tek başıma , doğayla başbaşa olmayı, mis gibi kekik kokusu ve çimen yeşili eşliğinde hem balık tutmak hemde haftanın yorgunluğunu atmak amacı ile bir doğa turu yapasım geldi
lakin ara ara bunu her insan yapmalı diyorum özelliklede kendinizi dinlemek isterseniz bunu şiddetle tavsiye ediyorum
balık konusunda hayal kırıklığına uğrasamda , en azından tabiat anayla başbaşa kalmış olmak herşeye bedeldi
isterseniz konunun gerisine fotoğraflarla devam edelim , umarım keyif alırsınız esen kalın....
konunun amacını anlamanız açısından
buradaki balıkları gördükten sonra derede balık tutmaktan vazgeçtim
yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar
hava bedava,su bedava, peynir ekmek değil ama ,çilek,erik,kiraz bedava bedava yaşıyoruz bedavaaaa
kısmetimde yağmur yemekte varmış
çizmeleri kaale almayın sırf mt yeleğiyle kombine oldukları için giydim
makinamında şarjı bitti benimde yorum yazan gönül dostlarına teşekkür ederim umarım keyif almışsınızdır . esen kalın.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
irfan abim süparsin yaa..hem fotoğrafdan da anlıyorsun yani..boş foto yok.helal sana..Allah yolunu açık etsin....
saygılar...
-
Eriiiiiiikkkk,Çileeeeeeeeeeeek Güzel kareler abi.
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
cennet melmeketin has adamı kobra irfan öperim gıdıştan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Güzel gezi olmuş, dediğin gibi kafa dinlemek için bir gezi şart
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
Kocaeli İl Temsilcisi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
-
güzel kareler,bol oksijen temiz hava, eğlenceli gezi
-
-
bana nispetmı yapıyon...
-
-
Maşallah Kiraz ve Çilekleri Görünce Canım Çekti Bir An
-
Tekerine sağlık olsun senin be
fotolar buradan açılmıyor göremiyorum ama sana güveniyorum
yarmışsındır günün ciğerini
yarın işyerinden bakacağım.
-
ooo irfanım ayı, tospa, şelale falan ne güzel yerler gezmişin benide götürecenmi yıllık iznimde geldiğimde
sarı çizmeler ve motosiklet çok hoş olmuş (mahsustan hoş yazdım başka birşey yazacaktım neyse)
-
Adam fotoları yükledi, imzayı çaktı ve gitti eline, emeğine sağlık abi. güzel gezi olmuş. ben olsam o sudan geçirmeden önce bir düşünürdüm, acırdım motora
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Abi süper gezmişsin birde sezonun açılmasını iple çeken bir amatör balıkçı olarak balık sözü geçince ne ümitlerle baktım fotolara ama bi olta resmi bile yok olmaz ama abi böyle tekerin düz bassın..Saygılar.
-
Motosiklet Eğitmeni
Bende zannetim ki
hah Irfan cbfden hamur makinasi yapti.
Depodan bugdayi atiyon,egzozdan hamur olarak cikiyor.
Konuyu sen acinca beklenti yukseliyor haliyle.
I-ihhh olmamis.
-
İrfan bey sizin gezilerinizi ilgiyle takip ediyorum. ayrıca zekanız ve becerinizle yapmış olduğunuz işleride merak ve hayranlıkla izliyorum.
-
bide fotoğrafların boyutunu düşürseydin de kolayca açılsaydı,pc yi kilitlemeseydi iyiydi de
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Güzel gezi olmuş Karamürsel'den girip Altınova'dan çıktın heralde senin yerinde olsam Sermayeciğede ugrardım..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)