fuut canın sagolsun ya ben sizi künefeyle karşılıcam ya siz beni nasıl karşılarsınız bilmem düşünmeniz lazım hem bana iyi bakmak zorundasınız ben askerim ona göre..(ya valla sanaki benden başkası gitmiyormuş gibi herkese nazlanıyorum):))
fuut canın sagolsun ya ben sizi künefeyle karşılıcam ya siz beni nasıl karşılarsınız bilmem düşünmeniz lazım hem bana iyi bakmak zorundasınız ben askerim ona göre..(ya valla sanaki benden başkası gitmiyormuş gibi herkese nazlanıyorum):))
UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.
oooooo abiii muhabbet bol ikigün girmedik neler olmuş neler
fuut adamlar yemiş eti bizede alın siz şu SUCU şimdilik idare edin
dergibi oldu sanki baba ne ayak ulan bidaki sefere mangal
, getirecem şerefsizim hemidee en etlisinden haa
Sana dedim ben motorun arkasına bi tane monte edelim diye
Merhaba arkadaşlar gezi fotoğraflarınız gerçekten çok güzel. Bende Adanalı bir Motosikletçiyim. Motosikletim Asya 125. Ancak gördüğüm kadarıyla gezilerinize scooter motorlar katılmıyor. Yine de günübirlik kısa gezilerde veya şenliklerde yanınızda olmak isterim. Klüple irtibata geçmek isteyen arkadaşlar ne yapmalıdır.
murat@degirmencioglu.net
Aslında scooter katılabiliyor fakat gidilen yollar için çok elverişli bir motor değil ama eğer sen motoruna güveniyorsan bizce bir mahsuru yok. Klübün yeri de Süleyman demirel bulvarındadır. Genelde bizim ekip (motosiklet.net) cuma, cumartesi akşamları ordayız gelirsen memnun oluruz.
ya arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır aranızda değildim ara sıra klübe uğruyorum ama kimseyi göremiyorum yalan olmasın geçen hasan(makine)la oturduk.malum medyadan da takip ettiğiniz üzere ülkenin hali kötüye gidiyor bu gidişe dur demek te acizane kulunuza düşüyor ehi ehi şaka bir yana çok özledim şu güneş kendini adam akıllı bir gösterseydi de şöyle 30-40 motorluk bir gezi ayarlasak nasıl olur diyorum. bu arada msn adresim coolcop_01@hotmail.com gelişmelerden haberim olursa sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)