Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Abi adama parası ile Limon ver diyoruz; Limon yok diyor
Peki Limonlu çay var mı diyoruz var diyor
Sonunda aldım yedim ama
Güzel bir geziydi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
eyyyy gidi memleketim benim :D Rize'me Kurbn :9
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Doğan avatara hemen koymuşsun büyüttüğüm fotoğrafı ama on numara oldu yav. 18 mp'in avantajı ne kadar kırparsan kırp, netlediğin yer bozulmuyor hiç bir zaman
keşke beni de birisi öyle çekse. Gökhan bu işi kapacak gibi yakında, bu gün bayağı sardı fotoğraf işine. bu gün yarın koyar çektiği fotoları.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
dibine kadar geldim.. göremedim şu rizeyi uhde kaldı içimde...
@fusuy;
Ben de bundan sonra en yüksek çözünürlükte cekeyim bari
Cok daha iyi oluyor, zaten kırpmayı da öğrendik
@ Mezit ;
Kanka bi zaman gelir misafirim olursun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ALLAH biliyor ya mekanında senide ziyaret etmeyi daha çok istemiştim... nasip kısmet artık bakarsın düğününe gelirim..
Güzel neşeli bir gezi olmuş, nice güzel gezilerinizi zevkle izlemek dileğiyle ..İzmirden gördüğüm kadarıyla mugallitliğiyle ve daima motor üstünde olmasıyla cakalaz Trabzan Rize arasında bir efsane olma yolunda hızla yürüyor ..Tekeriniz daima düz bassın ve herşey gönlünüzce olsun
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
sağolun Erhan Bey.
evet, Doğan aynen tarif ettiğiniz gibi. adam trabzonla rize arasında resmen mekik dokuyo
gökhan gayet güzel olmuş. senin telefon on numara çekmiş. sen de alıştın fotoğrafçılığa bu arada
---------- Post added at 19:49 ---------- Previous post was at 19:46 ----------
Bu fotoğrafın mahsülü aşağıdaki fotoğraftır
İşte sonuç
Güzel Fotoğraf cekmişsin. O makine bende olsa ben de cekerim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Makinaları satın, HTC one x alın.
Bu arada yusuf makinanın ayarlarına baktım yapılmamıştı. Ayarları degiştirince daha canlı fotoğraflar çekmeye başladı. Tabi Canon 550 kadar olmasada kendi sınıfının sınırlarını zorluyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)