Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Özgürlük...

REKLAM ALANI
    fusuy364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    "Bir dokun bin ah işit benden" . aaaaaaaaaaaaaah ahh. içim gitti valla. süpersiniz. on numara gezi.bazı fotoğraflarda kahkaha ile güldüm. harikasınız.benim de bu gün acayip arazi yapasım vardı ama asfaltta gezdik bu gün
    Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
    Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    celiloglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA 660 TENERE
    Alıntı fusuy364 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Bir dokun bin ah işit benden" . aaaaaaaaaaaaaah ahh. içim gitti valla. süpersiniz. on numara gezi.bazı fotoğraflarda kahkaha ile güldüm. harikasınız.benim de bu gün acayip arazi yapasım vardı ama asfaltta gezdik bu gün
    Tesekkurler... Arazisiz bir gezi fazla keyif vermiyor bize
    Celil özdemir
    https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts

Celil abi ellerine sağlık bende antalyada havalimanında çalışan biri olarak doğaya o kadar hasret ve insandan o kadar uzaklaşmak istiyorumki artık en yakın zmnda bende bir motorsiklet alıp önce antalya ve çevresini sonrada diğer illere sıçrayacağım A2 + Motor eylülde hazır :D hem doğal güzelliği hemde TÜRK kültürünün getirdiği misafirperverliğide göstermişsin ANADOLU nun temizliği her zaman tartışılamiyacak kadar TEMİZ yürekli insanlarımız ile doludur. Hayırlı günler dilerim.

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)