2010 yılında yeğenimle mudanya dönüşü izlediğimiz bir rota ve motorcular için üst düzey keyif verici yol durumu..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Mehmet güzel gezi olmuş, gözümüz gönlümüz açıldı..Tekeriniz her daim düz bassın... Ayrıca xenonları bağladın mı ?
Eyvallah abi teşekkür ederim Xenonları bağladımda benim devir saatinde problem yarattı rölesiz bağladık söktüm ertesi gün şimdi hala devir saati ilk çalıştıktan belli bi mesafe kat ettikten sonra takılıyor 4000 5000 lerde duruyor gaz verince yükseliyo rolanti yükseliyor senin anlıyacağın az oncede mesela 0 gösteriyor gaz verince yükseliyor nerde problem çözemedim. :(
Güzel bi gezi olmuş da fotoğrafları biraz daha seçerek atsaydın daha iyi olurdu.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
benim motor ezberledi o yolları
güzel gezi. havalar iyice ısınsın ramazan gelmeden geleceğiz kısmetse oralara.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
valla gene feleğe bir çentik atmışsınız ya helelim var yani bzilere veriyorsunuz ayarı gazı sonra ne tarafa gideceğimizi şaşırıyoruz ayrıca bu işte şike var arkadaş
3 kişisiniz birbirinizi bolca çekmişsiniz banane banane ben saymam bunu bende isterim bende isterim
memetçim elinize ayağınıza sağlık kardeşim , yusufa ve orhangazili toprağıma selam ederim bir gün bu coğrafyayı beraber arşınlarız inşallah , kareler süper elinize tekerinize sağlık ,
10 numara gerçekten.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Teşekkür ederim İrfan abim abi biz değil sen veriyorsun gazı bize bende hemen topluyorum ekibi motor nereye giderse gidiyoruz İnşallah sende müsait bir gün gelirsin beraber çıkarız dağ tepe benim çok hoşuma gitti valla asfalt yolda gitmektense napsam bi cross mu alsam nabsam
Çok güzel bir gezi olmuş. Çok beğendim orları. Bi ara gelmek isterim nasipse...
Tekerinize sağlık...
Alayına İsyan...
Gezinizi ve çektiğiniz fotoğrafları çok beğendim. Harıka bir doğa. Bu arada ibadetini de eksik etmeyen arkadaşın dilekklerini allah kabul buyursun. Aferin kendisine. Bİr tek eksiğiniz balık tutup pişirmek kaldı... Elinize ve emeklerinize sağlık.
mehmet bey ellerinize sağlık TVS apache almak istiyorum uzun yolda nasıl vücutda duruşdan ötürü bir süre sonra ağrılar vs oluyormu acaba ? Turunuz güzel olmuş şelale bölgesinde suya nasıl girmediniz bilmiyorum ama çoook cezbedici bir yer
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)