Çaçahona Yaylası, bulutların üzerine yolculuk
Reklamlar
-
Reklamlar
-
emeklerine sağlık kardeşim yine görsel bir ziyafet çektin.
çok güzel kareler var ellerine sağlık,deklanşörün zeval görmesin
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
insan orda oksijenden boğulur heralde. ne kadar güzel fotolar, ellerine sağlık. arkadaşımla bu yaz oraya gelme gibi düşüncemiz var. bizi gezdirirsin artık
-
teşekkürler. sağolun.
blue white, buyrun bekleriz. burada olursam gezeriz tabi. geldiğinizde beni arayın. ama her zaman böyle manzara yakalayamayabilirsiniz.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
Çok güzel, maşallah tekerine taş değmesin. Biz gezmiş kadar olduk.
-
Gene Süper gezmişsin abi tekerin hep düz bassın...
-
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
-
Çaçayes çaçaço
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
helal olsun..pokut yaylasını sayende tanımıştım...bunu da sayende gördük...gezilerin daim olsun...
-
valla çok güzel bir görsel şölen eline koluna motoruna sağlık. insana cross aldırcaksınız bu gidişle
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
Bir yusuf klasiği daha,makinalarına zeval gelmesin kardeşim
-
Vay be harika kareler teşekkürler. Okuldan yakın arkadaşımda ardeşenli bu aralar özlemişti memleketini resimleri onada göstereceğim
-
Süper fotolar ellerinize sağlık.....
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
-
teşekkürler herkese. sağolun
kanmix_x, o yazdığın ne demek, türkçesi var mı yoksa Çaçahona ismine bir espiri mi yaptın
-
fusuy364 adlı üyeden alıntı
teşekkürler herkese. sağolun
kanmix_x, o yazdığın ne demek, türkçesi var mı yoksa Çaçahona ismine bir espiri mi yaptın
Güzel gezi olmuş anlamında şeyettirdiydim
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
yusufum eline ayağına sağlık...mt nin yarısı senin yüzünden karadenize taşınacak valla....
-
lensinin marka modelini merak ettim ben
-
ramzey üretim grubu bu topiği görse gurur duyarlardı ,
helal olsun , gezecek yeriniz de çok tebrikler ,
imrenerek izliyoruz.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
teşekkürler sağolun.
RunemagicK, özelden mesaj attım
brds, keşke MT nin yarısı burada olsa, ne güzel haftada 3-4 gün gezi yapardık bi yerlere
takendy,Ramzey bu 200lük krosları yeniden üretime geçirse bile yeter onlar için ilginize sağolun
-
abi şahane geziler yapıyorsun.bu dikdörtgenlerde hepsi gibi muhteşem... Dayanamıyorum alacağım bir cross-enduro.vurucam kırbacı karadeniz yaylalarına...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)