Tebrik ediyorum ve takdirlerimi sunuyorum. Fotoğraflar gerçekten çok güzel.
Tebrik ediyorum ve takdirlerimi sunuyorum. Fotoğraflar gerçekten çok güzel.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
TEŞEKKÜRLER
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Resimler süper ötesi olmuş maşallah tam kartpostallık eline sağlık.
bak sen bir blog aç..hayran kitlen var :D
Youtube: YOL AVCISI
teşekkürler sağolun. ya bu blog işi aklıma pek yatmıyor. gerek de yok sanki. burada yayınlıyorum işte. ihtiyaç kalmıyor bence
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Bende bir karadeniz uşağı olarak bu gezini çok beğendim. Hele o orman gülleri.
Eline ayağına sağlık. Memleketimizi bukadar reklam yapıp durma. Sonra Ege, Akdeniz hesabı bizim ormanlar yaylalar da tabiat düşmanlarının istilasına uğrayıp elden gidecek.
Ardeşen'e dönerken bir adet çakal gördüm demişsin. Bana telefonda konuşurken ormanların her köşesinde sürüler halınde gezen ayılar, kurtlar, domuzlar,yılanlar canavarlarla karşılaştım falan demiştin... Birdaha yazarken onları da yazmayı unutma sakin.
Allah nasıb kısmet ederse 1 Temmuz da geliyoruz dostum. İstemesende misafirin olacağız. Geliş kadrosunda henüz sayı kesinleşmedi. Fakat en az 7-8 motor olacağımız kesin. Ardeşen'de dört döner seni buluruz. Yanlız bu arada bizim Shadovlar dağlara gidemez. cbf 150 yedeklerimiz var. Acaba onları tır ile göndersek mi. Dağlar ve ormanlara onlarla giderdik.
yaylada konaklama imkanı olsa güzel olurdu..güzel gezi olmuş
Osman hocam buyrun gelin. memleketinizi özlemişsinizdir.en azından yolu asfalt olan her tarafa gidersiniz. beraber de gezeriz.gelmeden önce foruma yazarsınız. haberleşiriz
scooterist, konaklama imkanı var aslında. buradan daha yukarıda bi yayla daha var. orad tanıdığım var. yazın konaklamalı bi gezi yapacağım.
mükemmel gezi
Vay be. Eline, tekerine, Canon'una sağlık. Çok güzel kareler var.
BE
müthiş bir gezi olmuş orda olmak vardı
karadenizin doğasına aşığım adeta en büyük hayallarimden birisi motosikletle oraları gezmek karadeniz turuna çıkmak
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
tekerine ve deklanşörüne sağlık.
DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!
Yusuf Arkadaşım,
Yaptığın tüm gezileri (çektiğin süper fotolar sayesinde) hayranlıkla izliyorum. Eline tekerine sağlık. Doğma büyüme İzmirliyim ama Karadeniz hayranıyım. Yaş 50. Şartlar müsait olunca uzun bir Karedeniz turu hayal ediyorum. Sayende Karadeniz’in doğasına hayranlığımız artıyor. Turlarının ve resimlerinin devam etmesi dileğiyle. Sağlıcakla kal.
Herkeze Sağlıklı, Mutlu, Kazasız günler dilerim.
Sevgili arkadaşım ve adaşım,
Gezi paylaşımlarını ilgi ile takip ediyorum.
İmrenmemek elde değil.
Her şey gönlünce olsun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Muazzam bir gezi sahil turunun ötesine geçemeyen bizler için evereste çıkmak gibi
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Aboo o bulutlar nedir öyle manzara süper Fotoğraflar için teşekkürler yolunuz açık, tekeriniz düz bassın.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
harika yerler...gidip göremedik bi şu karadenizi,yaylaları..
çok güzel bir gezi olmuş yusuf abi eline koluna motoruna sağlık
Valla hocam senin gezi basliklarini okurken zevkten dort kose oluyorum gervektenHepini tadi bambaska,ama bu daha da bir hos olmus
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)