29 Nisan Karamürsel Gezisinde Uçan Supermoto!!
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar merakla beklenen video, buyrun...
Reklamlar
-
Çok yüksekten uçmuş aga göremedik
-
flying supermoto
başlık çok iyi yaaa ahuaahuahuahauahauha
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
Ordan topçulara kadar inmiştir uçan arkadaş...
-
ucan adamdan haber varmı durumu nasıl peki i
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
benim anladığım acaba mıcırlı yollarda neden yüksek hız?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
neden kimse kaza olmuş gibi davranmıyor?
-
Ogun koftecinin onunde o arkadasi uyaricaktim lafim dilimin ucunda kaldi.
Allahtan bir sakatlik olmadi. Gecmis olsun tekrar.
-
Tekir adlı üyeden alıntı
neden kimse kaza olmuş gibi davranmıyor?
Aslında böyle durumlarda vah vah,ya kötü oldu vs. vs. denir doğru.
Arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Ama öyle bir durum ki bu arkadaşımız baştan sona hep bir farklılık yaratayım düşüncesinde motorla agresif hareketler yapıyordu.Ben daha Altınoava'dan çıkarken bu çocuk kaza yapacak yada birine yaptıracak diyordum,grubun genel kanısı da buymuş.
Seçkin güzel yakalamışsın teşekkürler. Ben daha farklı olduğunu tahmin ediyordum,yani daha kötü bir şekilde yolun kenarındaki beton borulara vurup tankın arkasına uçtuğunu düşünmüştüm.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
İkinci seyredişimde fark ettim ne olduğunu. Geçmiş olsun; motor üstünde sakin olabilmek gerek.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
Merakı mı giderdin en sonunda,sonrası ne oldu?sakatlık olmadığını yazmıştınızda kaç dene tiken çıkarttınız garipten
-
arkadaş tüm uyarulara rağmen o kadar hatalı sürüyodu ki millet bırakın ne hali varsa görsün keskin sirke kendi küpüne zarar tarzi bi tavir takındı sanırım
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Aslında böyle durumlarda vah vah,ya kötü oldu vs. vs. denir doğru.
Arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Ama öyle bir durum ki bu arkadaşımız baştan sona hep bir farklılık yaratayım düşüncesinde motorla agresif hareketler yapıyordu.Ben daha Altınoava'dan çıkarken bu çocuk kaza yapacak yada birine yaptıracak diyordum,grubun genel kanısı da buymuş.
Seçkin güzel yakalamışsın teşekkürler. Ben daha farklı olduğunu tahmin ediyordum,yani daha kötü bir şekilde yolun kenarındaki beton borulara vurup tankın arkasına uçtuğunu düşünmüştüm.
Videoyu Alikemal çekti (kafasında karemayla gezen Beyaz FZ8), ben sadece kurgulayıp nete yükledim.
Kalabalığı görünce gaza gelip, gezinin başından beri kendini ispatlama çabasındaydı arkadaş ve resmen kaza geliyorum diyordu... Teker denemesi yapacaksan eğer, boş ve güvenli bir alanda 2-3 arkadaşınla beraber güvenlik ekipmanlarını tastamam giyer gider yaparsın arkadaş. 60 tane motorun olduğu kalabalık gezide olmaz o işler. Neyse ucuz atlattı, o tankın yanından değil de direk üzerine de çarpıp ciddi şekilde yaralanabilirdi veya daha kötüsü ölebilirdi...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah korumuş hakkaten,ama kaza bağıra bağıra geliyordu,neyse ki çok tatsız şekilde sonuçlanmadı..
-
ahaha adam bi anda kayboldu ortalıktan
Bu arada sonrasında durup yardıma koştunuz değilmi?
Motorun marka model neydi arkadaşın kaza sonrası resimleri varmı acaba?
En önemlisi kendisinde birşey varmı?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Ali Feyizoğlu adlı üyeden alıntı
ahaha adam bi anda kayboldu ortalıktan
Bu arada sonrasında durup yardıma koştunuz değilmi?
Motorun marka model neydi arkadaşın kaza sonrası resimleri varmı acaba?
En önemlisi kendisinde birşey varmı?
Arkadaşın kendisinde birşey yok, ucuz atlattı fakat benim asıl komiğime giden olay; kazadan sonra üzerine basa basa söylendi tek sıra gidiyoruz, yol kötü, kimse kimseyi geçmesin diye, ama arkadaş yine sollama yapa yapa gitti.
-
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
kazadan sonra arkadaşımızda ve motorunda hasar olmadığını görünce vurduk makaraya hepberaber...Videonun öncesi var...Kardeşimiz maşallah yetenekli.Tek teker yanlamalar falan iyi ama yeri değildi...Son geçişi yapmayacaktım.Bu kadar gaza geleceğini bilemezdim...
[COLOR="#FF0000"][B][/B][/COLOR]Virajda yatarım,düzde koşarım
-
alikmlarc adlı üyeden alıntı
kazadan sonra arkadaşımızda ve motorunda hasar olmadığını görünce vurduk makaraya hepberaber...Videonun öncesi var...Kardeşimiz maşallah yetenekli.Tek teker yanlamalar falan iyi ama yeri değildi...Son geçişi yapmayacaktım.Bu kadar gaza geleceğini bilemezdim...
Herşey senin yüzünden birader, adamı niye gaza getiriyosun?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)