29 Nisan Karamürsel Gezisinde Uçan Supermoto!!
Reklamlar
-
Siteye tam anlamiyla ucarak giris yaparak herkese kendini tanitan SercanA'ya hosgeldin diyorum
Reklamlar
-
eray_uluyazı adlı üyeden alıntı
flying supermoto
başlık çok iyi yaaa ahuaahuahuahauahauha
yaaa ben iş yerinde olduğum için sesi fazla açamadım izlerken ama son cümle çok fenaymış yaaa ahuahuahauhauhauhuha
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
Geçmiş olsun diyecek bişe yok olan olmuş bi daha dikkatli ol
-
Sercan A. adlı üyeden alıntı
hocam kanım kaynadı bir an ve sıcak basmıştı uçmak istedim kendimi dikenlerin içinde buldum
Yürüyorum dikenlerin üzerinde, yaralıyım... Bu türküyü biliyor musun?
-
Geçmiş olsun. Lakin madem bir yaralanma yok, kötü bir durum yok, açıkçası ben motosikletin fotoğraflarını ve detaylı bilgilerini almak isterim. Supermoto KLR için yeni başlık istiyoruz.
-
geçmiş olsun sercan,değirmendereye yolun düşerse tanışalım =)
-
Sercan bilader adın cıkmış bi kere inmez sekize
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
Sm nasıl kaçıyor arkadaşım hayran kaldım
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
Motorda 41 yazıyo aga sercan izmitlimisin?
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
seckin_ adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar merakla beklenen video, buyrun...
eee akıbeti ne oldu o arkadaşın
yani isteği doğrultusundamı o hareketi yaptı yoksa,
virajı alamayıp mı kaza yaptı???
Sonuç Nedir pek anlayamadım açıkçası...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Şimdi bu kadar makara yapılması ve dalga geçilmesinin en büyük sebebi arkaşımıza hiçbirşey olmaması ve sapasağlam oradan çıkmasıdır.
Tekrar geçmiş.Olay esnasında kayıt yapan Alikemal'in hemen arkasında Binali ile ilerliyordum.Benim açımdan bakıldığında ben arkadaşı LPG tankına çarptı sandım.
Kanlar içerisinde bulacağımızı tahmin ederek motor durur durmaz bıraktım,yardıma koşma maksadı ile...Ama kendisi güle oynaya benim bişeyim diye çıkınca çok büyük bir rahatlama oldu gruptu.
Olan benim sol sinyale oldu ... Panik halinde bırakınca hayabusa sinyali kırmışız.Helal olsun,canı sağ olsun...
-
ÜmitDURA adlı üyeden alıntı
Şimdi bu kadar makara yapılması ve dalga geçilmesinin en büyük sebebi arkaşımıza hiçbirşey olmaması ve sapasağlam oradan çıkmasıdır.
Tekrar geçmiş.Olay esnasında kayıt yapan Alikemal'in hemen arkasında Binali ile ilerliyordum.Benim açımdan bakıldığında ben arkadaşı LPG tankına çarptı sandım.
Kanlar içerisinde bulacağımızı tahmin ederek motor durur durmaz bıraktım,yardıma koşma maksadı ile...Ama kendisi güle oynaya benim bişeyim diye çıkınca çok büyük bir rahatlama oldu gruptu.
Olan benim sol sinyale oldu
... Panik halinde bırakınca hayabusa sinyali kırmışız.Helal olsun,canı sağ olsun...
Abi bende seni arkadaşla beraber su deposunun arkasından gelirken gördüm. Baktım arkadaşta bişey yok sen yanındasın bi oh çektim.Aman abi hepimiz dikkatli olalım.
Her zaman PÜR DİKKAT!!
-
Dikkat ederseniz o su deposunu yalamış gibi bi şey olmuş şaka maka kıl payı denecek mesafe var o su deposuyla SercanA kardeşimizin Allah korumuş
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
arkadaşlar işlerimin yoğun olmasından dolayı internete pek bağlanamıyorum kusura bakmayın.
herkese iyi yada kötü dilekleri için teşekkür ederim. başta da sölediğim gibi düşmeyen motorcu yoktur ama az daha sağa yatırsaydım o tanka çarparak Allah belamı verecekti
benim durumum iyi, motosikletinde durumu iyi.
@ÜmitDura başta olmak üzere hepiniz hakkınızı helal edin.
saygılar
-
arkadaşlar işlerimin yoğun olmasından dolayı internete pek bağlanamıyorum kusura bakmayın.
herkese iyi yada kötü dilekleri için teşekkür ederim. başta da sölediğim gibi düşmeyen motorcu yoktur ama az daha sağa yatırsaydım o tanka çarparak Allah belamı verecekti
benim durumum iyi, motosikletinde durumu iyi.
@ÜmitDura başta olmak üzere hepiniz hakkınızı helal edin.
saygılar
3 kaatcı seni bağırdım bağırdım duymadın saat 14:00 benim tükkanın önünden geçtin, gözlükleride takmışsın yanlaya yanlaya gidiyorsun bi dahaki sefere balkondan kafana küllük atarım yoksa sesin geldiği tarafa bak
-
gandırdım hepünüzü kaza yapan kişi ben değilim
-
anladııım sitede kendini tanıtmak için bu kazayı planladın dublör tuttun ve kazayı o yaptı, kaza üzerinden prim yapıp herkese kendini tanıttın ilgileri üstüne çektin... ""
-
seckin_ adlı üyeden alıntı
Üstat biz ara ara gaz açmak ZORUNDAYIZ, benim motorun harareti 110 dereceye çıkmıştı bir ara. Şunu da söyleyeyim, arkadaşı gaza getiren biz SS'ler değildik, grup toplanmadan hazır gazlı gelmişti...
niye 110'a çıkartıyorsun sende arkadaşım suç sende (=
bak benim gibi tuş yapak sana da fan aç istediğin ısıda
mezit adlı üyeden alıntı
kazadan 1 dakka önce irfana dedimki bu girer biyere demiştim ALLAH korusun...böyle dedim. ilk önce kavga var sandım hayabusanın yere düştüğünü gördüm derken hızlı gonzalesmiş meğeresem birebir konuştum sonra bi sıkıntı varmı die sordum işin zevki bu abi die cevap verdi bana.. düşücez kalkcaz enduro yapıyoruz gibisinden konuştu...
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
"arkadaşlar bir an toparlayamadım malesef sonuç komik oldu.
sağlık olsun düşmeyen motorcu yoktur henüz düşmemiş olanı vardır. bütün suç fz8 li arkadaşın o beni gaza getirdi "
Deneyim tecrübe böyle oluyor çok geçmiş olsun yakışıklı..Biraz espiri olacak illaki işin içinde....Konuşmada söylediğim gibi sen bizden birisin ve san veya bu sitedeki arkadaşların herhangi birisinin üzülmesi hepimizi mutsuz eder.Daha dikkat hem seni hemde bizleri mutlu edecektir. Allaha emanet olun....
sanada geçmiş olsun abicim tekrardan
siyahatmaca adlı üyeden alıntı
İnsanlar bu sitede bazen aniden flaş olur, sonra da çok sevilir.. Senin gibi uçarak olanını hiç görmemiştim.
sesli güldüm vallaha allah'ta seni güldürsün abicim
gandırdım hepünüzü
kaza yapan kişi ben değilim
umarım bu olay kulağına küpe olmuştur. Grup sürüşlerindeki esas konu kendinden çok başkalarını da riske atmandır.
bir düşünsene alikemal ve seçkinin motorlarına da vurabileceğini aynı şekilde ( allah korusun tabi )
size hiç birşey olmadığını var saysak bile hangisinin masrafını karşılayabilirsin en basit hali ?
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
şimdi geziye katılan arkadaş bu resimdekimiydi bi soralım bakalım...
birde 600'lükmüş bu cihaz onuda belirteyim unutmadan...
ANGARAJ
-
15 Mayıs 2012, 10:15
Abiler video gözükmüyor, yenileyebilir misiniz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)