o arkadaşın o anki hali tamamen farklı süper motoları görünce içi depreşmiş resmen hadin kapışalım der gibi sonrası malum
o arkadaşın o anki hali tamamen farklı süper motoları görünce içi depreşmiş resmen hadin kapışalım der gibi sonrası malum
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
özellikle ali kemali geçtikten sonra saçmalamış resmen bir o yana bir bu yana, kaza zaten geliyorum demiş. bu arada ali kemal, siperliğe ne oldu.?
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Kim o arkadaş?
Forumdanmı?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
kazadan 1 dakka önce irfana dedimki bu girer biyere demiştim ALLAH korusun...böyle dedim. ilk önce kavga var sandım hayabusanın yere düştüğünü gördüm derken hızlı gonzalesmiş meğeresem birebir konuştum sonra bi sıkıntı varmı die sordum işin zevki bu abi die cevap verdi bana.. düşücez kalkcaz enduro yapıyoruz gibisinden konuştu...
Gülümseyerek üzüldüm.. Yazıkk :S
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
Çekim güzel olsun diye söktüm...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
Videonun öncesi var tabi daha öncede yazdım.Kaza yapan kardeşimiz iyi kullanıyor aslında.makinanın hakkını veriyor ama bir arkadaşımızında söylediği gibi önemli olan durabilmek...Kaza geliyorum diyordu aslında.Bende yanından "öyle geçilmez böyle geçilir" diye geçince (geçmez olaydım) olanlar oldu...Çekim esnasında ağzımı bozdum biraz kusura bakmasın ama çok korkuttu bizi..sonrası makara muhabbet tabi ;)
[COLOR="#FF0000"][B][/B][/COLOR]Virajda yatarım,düzde koşarım
bana o motorcuyu bulun arkadaş alnından öpecem bana öyle adam lazım ya
Seçkin tehlikeli adamsın, o nasıl başlangıç yahu, titrek titrek...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
arkadaşlar bir an toparlayamadım malesef sonuç komik oldu.
sağlık olsun düşmeyen motorcu yoktur henüz düşmemiş olanı vardır. bütün suç fz8 li arkadaşın o beni gaza getirdi
Bu adam nereye gitti yav.. Bir gidiş gitti gören olmadı adamı
Nyse geçmiş olsun.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
nolmus nolmus
yanımdan gecerken cok korkuttu benı zaten ya sola gecseydım cukurdan kacarken dıye dusunmustum
www.erkakurye.com
direten dönmüş Allah'tan tankere çarpmamış
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Kardeşim çok geçmiş olsun. ogün ben seni çok izledim gerçekten çok güzel süper moto kullanıyorsun. seni hayranlıkla izledim. o yoldan bizden önce defalarca geçtiğini düşünmüştüm o yüzden o gün kaza yapabileceğin aklımın ucundan bile geçmedi. hatta enteresandır virajı neredeyse tamamladıktan sonra uçmuşsun hatta bilerek uçmuşsun gibi göründü. kazadan sonra olsun yada sitedeki yorumlardan sonra olsun mütevaziliğin çok hoş. sana tek bir arkadaş tavsiyesi ki herkes burada yazmıştır bir tavsiye toplu sürüşlerde bu tip sürüşler olmaz. ama 2 - 3 süpre moto çıkarsınız gazlarsınız uçarsınız kalkar bi daha gidersiniz o ayrı bir zevktir. Fakat bilinen güvenli bir parkurda, bilmediğiniz yollarda çok riskli Allah göstermesin yaralanma gibi durumlar olabilir. bu arada motorun nasıl???????
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
"arkadaşlar bir an toparlayamadım malesef sonuç komik oldu.
sağlık olsun düşmeyen motorcu yoktur henüz düşmemiş olanı vardır. bütün suç fz8 li arkadaşın o beni gaza getirdi "
Deneyim tecrübe böyle oluyor çok geçmiş olsun yakışıklı..Biraz espiri olacak illaki işin içinde....Konuşmada söylediğim gibi sen bizden birisin ve san veya bu sitedeki arkadaşların herhangi birisinin üzülmesi hepimizi mutsuz eder.Daha dikkat hem seni hemde bizleri mutlu edecektir. Allaha emanet olun....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Değerli kardeşim farkındaysan seni en çok ben eleştirdim.İnan kaza olacağı o kadar belliydi ki nitekim hiç olmayacak bir yerde kaza yaptın.
Sürüşünü takip ettim yeteneklisin ,belli ki o yolu da iyi biliyorsun,fakat grup sürüşlerinde sadece yetenekli olmak tek başına yeterli olmuyor.Sakın "bak işte gördünmü" , yada bilgiçlik taslama babında anlama bu yazdıklarımı.O grupta başka yetenekli ve çok tecrübeli arkadaşlar da vardı,ya onlarda yeteneklerini göstermeye kalksaydı nasıl bir kaos ortamı olurdu düşünebiliyormusun.
Kaza ise her an hepimizin başına gelebilir,zira cbrxx(Tünal kardeşim) hiç olmayacak bir yerde nerdeyse 30 km/h hızla giderken hemen yanımda kayıp düştü ki bu kişi uygun yollarda 300 km/h süratle motosiklet kullanan yetenekli ve tecrübeli bir arkadaşımızdır.
Velhasıl kelam hepimiz hergün yeni bir şeyler öğreniyoruz. Sonu espri konusu olan kaza bize grup sürüşlerinde nasıl davranmamız gerektiğini bir kez daha irdelettirdi.
e hoşgeldin değerli kardeşim.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
teşekkür ederim. haklısınız bilinçsiz davrandım biraz. Allahtan benim yüzümden kimseye bişey olmadı
teşekkür ederim. ders olsun herkese diyorum sadece
hocam kanım kaynadı bir an ve sıcak basmıştı uçmak istedim kendimi dikenlerin içinde buldum
kulağımıza küpe olur artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
kawasaki klr
arkadaşım geçmiş olsun...bir sürü şey yazılıp çizilmiş...ben birşey demiyorum...tatlıya bağlandığına göre...mesele yok...sağlıcakla kal...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)