Rasgele bir Karadeniz turu.
Reklamlar
-
Evden çıkarken sadece köy yollarından Karadeniz'e çıkıp doğuya doğru yol almak vardı aklımda. Keyifli bir gezi oldu; paylaşmak istedim.
Yola çıktım Sakarya köylerinden nereye gittiğimi çok da bilmeden ilerledim.
Mor çiftlikmiş burası.
Hayatlarından bezmiş hayvanlar.
Her yol Acarlar Longozu'na çıkıyor; ufak bir ihtiyaç molası verdim fazla takılmadım.
Melenağzı burası.
Karaburuna geldim; buraya kadar yol üzerinde bol bol kamp alanı var; kampçı arkadaşlara tavsiye olunur.
Şeytanî bakışlı buzağı. Ruhuma işledi bakışları.
Manzara tablo gibi.
Yeşilliğe doğru yol alıyorum.
Hayalimdeki ev bu.
Her taraf yemyeşil...
Tahirli şelalesi diye bi tabela görüp yola daldım.
İyi halt etmişim.
Yol bitti burda; kros motor olsa devam edilebilir.
Yol tabelası var yol yok ortada, yine de daldım.
Daha gitmez gibiydi motor sanki.
Ormanın içine bıraktım motoru öyle, cruiser asfalt yol hariç bi yerde gitmez diyip aldanmayın.
Gerisi tabanvay, buraya kadar gelmişken sonuna kadar gideyim.
Güzel kamp yeri; zaten yer yer ateş de yakılmış.
Dereyi patika yollardan takip ediyorum.
Ölüp kalsam şurda olabilir hani.
Sonunda geldim şelaleye.
Görüntü bu; basamak basamak. Aslında bu kadar uğraştığıma değdi de.
Şelaleden çıktım devam yola...
Bir de Akçakoca'da tabela gördüm daldım kurugöl kanyonu diye bir yere doğru.
Az gittik uz gittik dere tepe düz gittik.
Kum, çakıl, çamur, mıcır fark etmiyor. Yola devam.
Bir buçuk km yol varmış daha; yol bitti, motoru nehirden geçirmek yemedi yürümek de işime gelmedi, buradan döneceğim.
Çok modern bir köprü.
Motorla ormana dalmak zevkli.
Köprüden geçmeden dönmek olmaz.
Saldırıyodu bu kazlardan biri üstüme, kaçtım.
Şelale bolmuş.
Bu kampı bir yerlerde duymuştum merak ettim yerinde göreyim dedim.
Yine acayip yollara girdim.
Kamp göründü sonunda.
Ortam güzel. Yöneticiyle de konuşmak gerek bir ara.
İronik, mezarlığın içinden geçen plaj yolu. Nereye uzanıyor, nasıl bir yol görmeden olmaz.
Yol da buraya çıktı. Gayet estetik, zarif bir yer.
Çok zevkli, rahatlatıcı bir gezi oldu; tahirli şelalesi; kurugöl kanyonu, paşalar plajı, milli takımlar kampı hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadan, adlarını bile bilmeden öyle rasgele gittim gördüm; gezmenizi de tavsiye edebilirim. Pişman olmazsınız.
---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:48 ----------
Bir hafta izin alıp kamp yaparak Gürcistan da dahil olacak şekilde Karadeniz turu düşünüyorum ama hayırlısı.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Reklamlar
-
güzel bir gezi olduğu her halinden belli.. paylaşım için teşekkürler...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
güzel gezi yapmısın..resimleride güzel yakalamışsın.tebrikler.teşekkürler
-
murat tabela da var görmüşündür oraya kadar gitmişken Aktaş şelalesini de görseydin ben geçen sene senin gibi bilmeden gittim ve aşık oldum tahirli şelalesini de oradaki köylülere sorduğumda çok akmadığını gitmeye deymez demişlerdi sayende orayıda gördük zaten şu aralar tam şelale görme zamanı en yoğun aktığı zamanlar...
hocam akşamları bahar şenliğine geleceğim oralarda olursan görüşürüz..
-
Tahirli şelalesine giden yol çok güzeldi, çok yoğun akmıyor doğrudur ama yoğun aksa bu kadar güzel olmayabilirdi bence. Hoşuma gitti şahsen. Sürüyle şelale varmış orda da nasıl olsa bir şelale gördüm diye daha da göresim gelmedi; bir gün sadece akçakocadaki şelaleleri gezmeye ayırılabilir. Hiçbir şey bilmeden gittim dediğin gibi. Akşamları da haberleşiriz şenlikte olursam görüşürüz tabii.
-
Murat abi çok güzel bi gezi olmuş çok güzel kareler yakalamışsın gidonun üzerinden çektiğin fotğraflara bayıldım
ama sende biraz kros birazda enduro rahatsızlığı var geçmiş olsun
-
Güzel bir gezi olmuş,fotoğraflar da çok güzel,tebrikler,
-
v max adlı üyeden alıntı
Murat abi çok güzel bi gezi olmuş çok güzel kareler yakalamışsın gidonun üzerinden çektiğin fotğraflara bayıldım
ama sende biraz kros birazda enduro rahatsızlığı var geçmiş olsun
Teşekkürler. Kros alıcam gibi sanki bu gidişle; enduro da kesmeyecek beni durum onu gösteriyor.
-
harika bir gezi harika bir doğa harika yollar doğanın içindeki yollara rasgele kendini vurmaktan daha güzel ne olabilir bir motorcu için tekerin her zaman düz bassın
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
Güzel bir gezi raporu olmuş, tekerine sağlık.
-
yok yumurtanın sarısıyla beyazını ayıracakmışsın da orana burana sürecekmişsin de 20 yıl gençleşecekmişsin. yaa bırakın bu işleri
al sana gençleşmenin formulü. Burda insan ölmezki.
Paylaşım için teşekkürler.
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
-
harika yerler..doğa müthiş...
-
çok huzurlu...ömrün uzamıştır...
-
Way be süper. Eline tekerine sağlık =)
-
Bu kadar güzellikler varken dünyada, çok boş şeylere takılıp kalabiliyoruz. Gidip böyle yerler görmek aslında insanın tekrar hayata bakışını düzenlemesine; huzur duymasına sebep oluyor. Herkese tavsiye edebileceğim yerler...
-
Güzel gezi olmuş. Bende hafta sonu aracımla Ankara'dan Sakarya Karasu'ya giderken aynı güzergahı kullnadım. Özellikle Düzce --> Akçakoca ve Akçakoca --> Karasu arası doğal güzelliği ile insanı büyüleyebilir. Bir de bu yolu motorla almak çok harika olur
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
-
güzel bi gezi olmuş paylaşım için saol
-
Gerçekten çok güzel kareler. böyle güzel yerlerde, yolun nereye gittiğini bilmeden etmeden plansız programsız motor sürmek, insanın ruhuna çok iyi geleceğine eminim.
Bu yaz benimde böyle bir gezi planım vardı ama 20 gündür çalışmadığım için şimdilik hayal oldu gibi.
-
gerçekten güzel bir gezi olmuş... Erzurum'da bu tarz bir gezi yapmayı düşünüyorum. bakalım
-
Çok güzel bi gezi olmuş gerçekten.. Bi söz vardı; "Yeni sürücüler gidecekleri yer seçer ve giderler, eski sürücüler yön seçer ve giderler." Siz galiba eski sürücülerdensiniz..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)