Küçük bir Foça gezisi arada Kuş adası ve Tire değirmen de var :D
Reklamlar
-
nrkndmr adlı üyeden alıntı
Tireye geldiğinizde kaplanı,derekahve ve toptepeyi gezmenizi tavsiye ederim bir Tireli olarak...Nedenemaya siz Tiredenmisiniz yada tkmyodamı takılıyorsunuz?
bidahaki sefere inş hepsini yaparız:d
Reklamlar
-
aynen..kuyucu kuruyemişin yan tarafında dükkanı ama muhhbetim yok
tostculardan da bnm en çok takıldığım yer uğur abinin orası halısahaya doğru giderken
güzel yapar Tire küçüğü :D :D bilirsin o yolda en son büfe tekelin hemen yanı :D :D
senn bahsettiğin tostcularda telekomun yannıdakiler galiba,onlar ön tarafada masa atıyor,nargile,çay keyfi falan filan da var :D :D
başkanın birde kanver şarap reklamı vardı o da tam komediydi onu unutum gittim bak...
Tostcu uğuru isim olarak hatırlayamadım. Evet benim dediklerim telekomun ordakiler yanındaki sahlep satanın adı neydi ya onuda unuttum bak
akşamları az mı oturup orda ateşin başında sahlep içip muhabbet ettik bee ah ulen ahh
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
-
nedenamaya adlı üyeden alıntı
ahahaha vaay başkan hee
Amerikanın 1 numarası miller
Türkiyenin 1 numarası efes
Tirenin 1 numarası başkan
Peki Gurme diye bi yer vardı ev yemekleri yapardı. Cafe Lilanın arkasındaydı. Orayı biliyomusunuz?
---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:55 ----------
Turkuaz Büfe dediğin Turkuaz Cafemi? Mustafa abinin cafesi
tostcularda turkuaz büfe var ayrıca aşağıda imam hatip karşlısında turkuaz cafe var..2 side birbirinden ayrıdır..
bakma güzelim,atla gezelim
-
tostcularda turkuaz büfe var ayrıca aşağıda imam hatip karşlısında turkuaz cafe var..2 side birbirinden ayrıdır..
tamam yaa hatırladım
geldiğimde görüşmek isterim seninle
-
yok ya turkuaz büfe mehmet vardı (çinçin derlerdi ona)
başkan süper adamdı ya evlere servis yalnız burası 3 müzün muhabbet yeri oldu sanki ayıp ettik başklık sahibine beyler
-
yashukawa adlı üyeden alıntı
başkan süper adamdı ya evlere servis yalnız burası 3 müzün muhabbet yeri oldu sanki ayıp ettik başklık sahibine beyler
biz mi dedik gitsin tireyi gezsin anılarımızı depreştirsin hehehe şaka yapıyorum haklısın sohbet yeri gibi oldu
-
nedenamaya adlı üyeden alıntı
biz mi dedik gitsin tireyi gezsin anılarımızı depreştirsin hehehe
şaka yapıyorum haklısın sohbet yeri gibi oldu
haklısın gitmeseydi eskilerden birilerini görmek güzel oldu muhabbet iyiydi beyler sağolun
-
önemli değil ya ne demek:D siz devam edin.D
-
nedenayama kardeşim beklerim görüşmek dileğiyle ben hep burlardaım,başkan suat ulen abi bi alkol satcan köpek öldüren şarabı elinden gelse fransız şarabı bu diye kakalıcan neyse arkasından konuşuom ama iyidir kendisi severim geçen yaz modemini tamir ettim 5lirayla kandırdı beni :D :D
ayrıca konuya açan kardeişm gelin gezilcek yerler var yardımcı olurum size...sayfanıda kirlettik gari kusura bakma eimi
-
haklısın gitmeseydi
eskilerden birilerini görmek güzel oldu muhabbet iyiydi beyler sağolun
ben mutlu oldum valla tanıştığım için.
nedenayama kardeşim beklerim görüşmek dileğiyle ben hep burlardaım,başkan suat ulen abi bi alkol satcan köpek öldüren şarabı elinden gelse fransız şarabı bu diye kakalıcan neyse arkasından konuşuom ama iyidir kendisi
severim geçen yaz modemini tamir ettim 5lirayla kandırdı beni :D :D
ayrıca konuya açan kardeişm gelin gezilcek yerler var yardımcı olurum size...sayfanıda kirlettik gari kusura bakma eimi
o değilde tireye illk geldiğim zaman salı pazarına çıktık bi baktım millet bağırıyor ilimon ilimon ilimon. gül allah allah gül ölmüştüm. çok güzel bi konuşma üslubuda var
-
evet tam şu anlarda aynı şeyleri ben duyuyorum evim avea müsteri hizmetlerinin orda bilirsin çarşı içi :D :D
-
pazar süperdi ya tirenin yaşlı teyzeler gelirdi tur ile pazarı gezmeye onlar çok komikti ya sanki pazar görmemiş gibiydiler :D
-
yerli turisti çok olur buranın salı günleri bi ilçe ye göre devasa büyüklükte bir çarşısı var...salı oldumu sanki kemeraldıtnda yürüyormuşun gibi olur nerden gelir bu kadar insan anlamam :d :Ditfaiyeden ibni meleğe varmak salı günü yayan yarımsaati bulur..:Dbirde pazarcı teyzeler var..tumati(domates) satarlar onlardan kesin alışveriş yapmışınızdır..burda kyk yok kesin ev kiralamışnızdır siz
-
evet hocam 2 yıl evde kaldık biz o teyzlerin domatesleri güzeldir yalnız şimdiki gibi değildi hormonlu şimdikilerde tat yok
-
nedenayama kardeşim beklerim görüşmek dileğiyle ben hep burlardaım,başkan suat ulen abi bi alkol satcan köpek öldüren şarabı elinden gelse fransız şarabı bu diye kakalıcan neyse arkasından konuşuom ama iyidir kendisi
severim geçen yaz modemini tamir ettim 5lirayla kandırdı beni :D :D
tabikide bidahaki sefere geldiğimde size ulaşmak isterim:d
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)