şuan itibariyle yapabileceğim bişey yok buradan bakabilirseniz bakın https://www.facebook.com/media/set/?...9573256&type=3
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
bırak konuşma 3 kağıtçı beklemediniz kaçtınız hemen benziklikte arkadaşlar vardı korna çaldılar bende fren yapıp geri döndüm onlarla yola çıktım sizde yavaşlamışsınız dır dedim ama nafile yetişmek ne mümkün isterdimki en azından izmite kadar beraber gidelim sağlık olsun olay köfteyi yiyene kadarmış
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
kısmet olmadı ganga...eleman orda ben akarım uygun bi zamanda bebişkom..senin motorlada tekteker yapıcam bi gün aklını alıcam senin...
abi ben ararım diye niyetlendim yarın için...şimdi burdan yazarsam fırça falan yemeyim senden akşam akşam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
aga orada irfan abinin hanımı vardı kabalık etmek istemedim
yoksa ben koray ın gördüğü gibi bi erkek değilim yanımızda büyükler olunca hayat arkadaşımız la nasıl konuştuğumuza dikkat etmekte fayda var
ama gangan koray ı sen bi yakından gör resmen kılıbık haftaya gezi var dedik ben çalıştığım için müsait değilim dedim
koray ın nişanlısı da koray da müsait değil dedi acaba kız neden koray ın yerine müsait değil dedi anlamadım sanki koray bi yere giderken izin alıyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
olm adam daha hatunu resmi olarak bağlamadı senden daha ürkek.. aman kuş kaçmasın hesaaabı...doğaldır...sen işi sağlama aldın demiri attın yingeme...çakaaaallll yarın yalan olursun bah kariyer babında söylim kendini biraz geliştir depüğü yemeden önce...
has topraam ben seni bi karaburuna götürem... ordada küftenin hası var Durusuda...
yakışır abicim süper olur...ama bekciyiz işte kendimizi ayarlayamıyoruz...kusurumuza bakılmasın...mevzu kulağıma geldi..Allah daha beterindne korusun...
sa tünal abi nasılsın bu çaylama nezaman nerde olacak abi doru düzgün bir sohbet edemedik belki bu sefer müsait bir ortam olur ...
Yav bi moral çaylaması yapmak lazım istanbul semalarında....ona göre......Herkesle beraber tabiki.....
SEN BENİM YAŞADIKLARIMI HAYAL BİLE EDEMEZSİN
ya kanka dün hayırlı bi işe imza atıyorduk bizim ninja törtıl ahmetin başına da bağlayacaz kısmetse
sıra sana geliyor haberin ola kaçarın yok körfez team senin için seferber oldu
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Hiç kafana takma İrfancım. Bazı organizasyon kusurları bu tip büyük buluşmalarda olağan dır. Ve görmezden gelinebilir. Tkılmamak lazım. MAksat gönüller bir olsun yer mekan yemek içmek hepsi fasa fiso.
Gurup başı olmak çok zordur hele böyle 70 motor anlatılmaz zordur. Biz bir motoru idare edemezken sen hepsini idare etmeye çalışıyordun. Bir treni raylar olmadan kullanmak gibidir.
Sen tatlı canını sıkma.
Gürol abide anlayışlı adamdır , en azından yüzüne izbırakıcak şekilde vurmaz
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
selamın aleyküm acayüp kardeşim nasısın ?
SEN BENİM YAŞADIKLARIMI HAYAL BİLE EDEMEZSİN
arkadaşlar yayında ve yapımda emegi herkese teşekkürler işten yeni geldim bilgisayarı açtım herşey güzeldi tekrar görüşmek üzere
müzisyen agırsiklet şampiyon
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)