resimleri buradan indirip bilgisayaranıza atabilirsiniz beğenmediğinizi silin http://uploaded.to/file/nupprv17
resimleri buradan indirip bilgisayaranıza atabilirsiniz beğenmediğinizi silin http://uploaded.to/file/nupprv17
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
harika bir gündü.. piyanis_irf'ı başta olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
itinayla çekilmiş, emek verilmiş güzel fotoğrafları da paylaşıp bu güzel geziye ölümsüz referanslar bırakan arkadaşlara da ayrı ayrı teşekkürler.. makineleriniz ve siz iyi ki varsınız..
güzergah iyiydi;. seyir açısından çok güzel, manzaralı bir yoldu. yükselen tepeler, baharın canlılığıyla bezenmiş bayırlar ve sanki bir yere yetişememekten korkarcasına akıp giden ırmak.. hem baharın en güzel, en yeşil dönemini yaşamak; hem de yeni motosiklet sevdalısı arkadaşlarla tanışmak adına harika bir gündü..
nice bol keyifli gezilerde karşılaşmak dileğiyle..
temel taşları şu ulu sıra dağlar olan tapınaklarda en sofu müminlerin, en bilgin mollaların bilmediği ve onların hakikat, erdem ve onur üzerine verdikleri tüm vaazları aşan dualar öğrenelim.
tekerlerinize ve foto makinalarınıza sağlık güzel fotolar,devamı gelir artık.
gelemeyenler (benim gibi ) iç çekse yeterli
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
baştan sona irfanın arabasındaydım bende .. gerçekten hep aklı fikri. bende dahi eşide dahi arkadaşlardaydı yollar çokdar ve bi okadarda yoğun trafik içersinde devamlı karşı yönden gelenleri uyarmakla geçti...çokstres altındaydı..oyüzden bakamamıştır telofna yolun başında tünal abimizin düşmesi iki katına çıkardı baskıyı.. ben burdan irfana çok teşekkürlerimi iletiyorum gerçi pek bi yardımım dokunmasad.a...
geziniz çok güzel olmuş arkadaşlar. siz bu sitede mi haberleşip buluştunuz ? yoksa kendi gurubunuz mu var ? bende gölcük de oturuyorum haberim olsa kesin katılırdım birde motobisiklet.net yazılı yelekleri nasıl temin edebilirim.
haydar kardeşim resimleri çok güzel çekmişsin eşim ve banada yer verdiğin için çok teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
irfan kardeş ben ilk defa böyle bir geziye katıldım.çok memnun kaldım eşiminde selamları var.iki moral bozucu olayın haricinde herşey çok güzeldi.çok emek vermişsin.hakkını helal et.o nasıl köfteydi kardeşim en kısa zamanda tekrar köfte yemeye gelicez inşallah
En başta çok güzel bir geziydi.Emeği geçen herkese teşekkürler.Özellikle İrfan abicim sana
Ufak tefek olumsuzluklar olsada uzun süredir geçirdiğim keyifli gezilerden birisiydi
babaaaaaa bana [COLOR="Lime"]ninja[/COLOR] alsana(nolurr):cherry::cherry:
[B][COLOR="Red"]Drift Religion[/COLOR][/B]
işin içinde Kobra İrfan varsa harika bir gezi olmuştur...nöbette olduğum için gelemedim haberlerinizi aldım ama...ayağınıza sağlık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Sevgili İrfan abim, ben motordan düşmedim yada benim motor düşmedi.İkinci kaza hemen 25 metre önümde oldu.Benim açımdan bakıldığında ben arkadaşı orada bulunan su tankına çarptı sandım.Motosikleti durdurup ayağı açmadan yere bıraktım.(Panik halinde sehpa filan açmayı düşünmedim bile).Ben motru bıraktım arkadaş çıktı oradan benım bırseyım yok dıye,vesselam sehğaya aldık makineyi yeniden ama o anda resmen kanım çekildi.Zaten Alikemal videoyu koyunca sizde göreceksiniz resmen Allah korudu.
Mete abi sınırsız köfte partisini kaçırdınya artık gözüne uyku falan girmez .
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)