Legends may sLeep.. But they never diE..!
başta İrfan abi ve saz arkadaşları (nam-ı diğer körfez törtıls) olmak üzere emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler
lakin özcan abi sana bi çift lafım var mübarek o keto gibi çıktığım resimleri niye koyuyosun bin bin dedin bindirdin beni çapıra babasının zoruyla eşeğe binmiş çocuk sıfatı var bende tipe gel nası emanet durmuşuz birbirimizde
Ninja
800'ü geçik resim ve 5 tane falan video var. nasıl atacağımı bilmiyorum yarın bunlarla uğraşıcam sizler için ama biri yardımcı olsun özelden neler yapmam gerektiği hakkında. önce fotoğrafların formatlarını indirmeyi planlıyorum, ( format factory ) programında. gerisi nasıl ilerleyecekcek bilgilendirirseniz sevinirim.
Emre Çabuş, saygılar
program o şekilde yapıldı ama... sende bilirsin ki 80 tane motor hafife alınacak bi olay değil... zaten bu kadar kalabalık olacağıda tahmin edilmemişti...
ayrıca yemek yediğimiz yerde 1 kilo köfte 35-40 TL ... oranın sahibi uygun bi şekilde hesap çıkardı... irfan agada 3-5 gün boyunca oraya gidip sürekli
herşeyin iyi olması açısından görüşmeler yaptı... Gurup sürüşlerinde gurubu terketmemek ve programa sağdık kalmak en mantıklısı
Yahu mübarekler,
gitmişsiniz geçmişsiniz, niye kimse resimlerde "şu şudur, bu değildir" gibi isimleri-rumuzları belirtseniz de, bizde yarın öbür gün bir yerde gördüğümüzde selam versek fena mı olur?
Kafadan buralardan paylaşım yapanları bir şekilde tanıyoruz da diğerleri???
Herşeye rağmen bu kadar insanın bir araya gelmesi tırışkadan değil buradan anlaşılıyor.
Ne diyelim mübarek olsun
ayrıca bi excrübe daha kazandımm..köy yolundan yeşillikler arasında ilerlerken
kask vizörünü açmamak lazımmış
vizörden içeri bişi girdi önce sinek sandım ama
ignesini sokunca ceneme anladımki arı imiş )
kaskı çıkardıgımda arı çenemde idi..bi abimiz gözlüklü karizmatik bi abimiz vardı o aldı sag olsun )
Yarını beklemek lazım,bende sabırsızlanıyorm ...
Yaramazlıkmı yapıon yoksa,niye okusunki siteyi
Senide alabiliriz Törtıll s ekibine biliyorsun,şiredır,beyin,2 adet gazteci kızımız(neydi onların ismi koray),bide şiredırın 2 adamı vardı biri öküz diğeri şeydi yaa???? he işte o karakterlerden personle eksiğimiz var
varadero mu vardı altında
çok geçmiş olsun arkadaşım çok üzüldüm umarım en kısa sürede motorunu eski haline getirirsin ve ilk buluşmada seninlede sohbet etmiş olurum.
bu arada ben eve geldim ufak tefek işlerim vardı hallettim merakla yazılarınızı okudum ve bende bu gün ile ilgili yazmak istedim. öncelikle irfan abiye çok teşekkür ediyorum bizleri bu kadar önemseyerek çok daha önceden çok sağlam bir şekilde hazırlanmış amerikan polis ekipleri gibiydi mübarek gezide mt dostları ile görüşmek çok hoştu yine. hepinizi ailem gibi görüyorum sizleri görünce bütün keyfim yerine geliyor bu sıcaklığımız hiç yokolmasın inşallah. organizasyon için seçilen köftecinin köfteleri ve o sucuklu ızgarayı ömrüm billah unutamayacağıma eminim. herşey harikaydı fakat tek aksilik belediyeydi adamlar hiçmi yollara bakmamamış bildiğin düz yolda ikikere motorumun altı sürttü. çok zorlandım birde artçım vardı. yolu böyle bilseydim ben arabayla gelirdim verilmiş sadakam varmış. hatta bi ara artçıma dikkatli ol yol fena düşebiliriz dedim dememin ardından 15 dakka içinde ilk kaza oldu çok üzüldüm. ama kazanın küçüklüğü ve cana zarar gelmemesi mala gelen zararında halledilebilecek olması moralimi düzeltti ve en önemlisi girdiğimiz sıcak dostluk ortamı herşeyi unutturdu. çok güzel hazırlanılmış bir organizasyondu geri dönüşteki ikinci kaza motoseyyah (serdar abi) ninde dediği gibi ben geliyorum arkadaş dedi. Allahtan o genç arkadaşımıza ve motorunada bişey olmadı. çok az farkla kurtarmış videosunu dikkatli izledim. Allaha şükür çok ciddi bişey olmadan döndük ve hayatımızın unutulmaz köfte ve sucuklarını şok derecede uygun fiyatlarla midelerimize indirdik hala köfte ve sucuktan bahsederken ağzım sulanıyor o neydi öyle yaw ))
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
Ahmet abi ,gezileri okuyo kime ne yazmışım falan ..yada nereye gidiyorum gibisinden gitmemi istemiyo
Biz şu körfez Törtıl daki karakterleri değiştirmemiz lazım...
4 tosba
1 sıçan
1 magazin muhabiri
1 beyin
1 erol taş (shnaider)
2 öküz
liste bu şekilde.. toplam 10 tane gönüllü mt dostu lazım....
hadi bunlara yazalım.. yalnız şimdi gülmekten yıkılıyorum...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)