29 Nisan Pazar Karamürsel Gezisi Fotoğraf ve Yorumları
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Reklamlar
-
Bi mobiletim bile yok
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
irfan abi sen hakikaten baya bir yorulmuşsun ya şu başlığa bak 29 ekim
-
-
S.A. arkadaşlar.
18.30 biz evdeyiz.
Muhteşem bir etkinlik oldu.
İrfan kardeşime ve katılan herkese gönül dolusu teşekkür ve saygılar.
İyiki varsınız yaw ve hep te olmaya devam edin.
Allah'a emanet olun.
-
Güzeldi hoştu,İki küçük hadise biraz moralleri bozdu ama genelinde çok iyiydi. 2. kaza geliyorum diye bas bas bağırıyordu,nitekim geldi.
Herkese yürekten teşekkürler.
İrfan Yoruldun biraz hakkını helal et.Diğer emeği geçen arkadaslara tekrar teşekkürler. Umarım herkesin dönüş yolu sıkıntısız geçer .
Hadi bakalım enerji depolayın biraz yeni bir gezi için 3 M (moral-motivasyon-money)biriktirelim.
Kalın sağlıcakla.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
-
çok güzel bir gezi olmuş ellerinize ayaklarınıza sağlık. bende çok katılmak istiyordum,lakin motor alamadım henüz aybaşına kaldı. bayağıda bir heveslenmiştim gelmek için ama resimleri görünce gelmiş kadar olduk genede.. tekrardan saolun resimler için tekeriniz düz bassın
-
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Güzeldi hoştu,İki küçük hadise biraz moralleri bozdu ama genelinde çok iyiydi. 2. kaza geliyorum diye bas bas bağırıyordu,nitekim geldi.
Herkese yürekten teşekkürler.
İrfan Yoruldun biraz hakkını helal et.Diğer emeği geçen arkadaslara tekrar teşekkürler. Umarım herkesin dönüş yolu sıkıntısız geçer .
Hadi bakalım enerji depolayın biraz yeni bir gezi için 3 M (moral-motivasyon-money)biriktirelim.
Kalın sağlıcakla.
Abi motoruna bayıldım. Maaşallah çok temiz. Ayrıca tanıştığımada çok memnun oldum.
-
-
-
köfteler süperdi,6 aydır köfte türküsü çığırıyordum, köfte istirem diye. çatlayıncaya kadar
yedim, tadı halen damağımda. SAĞOLASIN İRFAN.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
bpk adlı üyeden alıntı
irfan abi sen hakikaten baya bir yorulmuşsun ya şu başlığa bak 29 ekim
yemin ederim farkında değilim sen söyleyince farkettim sevgili erhana yada mod arkadaşlara söyleyeyim düzeltsinler
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
-
Super Moderator
Yapımda ve yayında emeği geçen, ayrıca katılıp anlam katan herkese hakikaten tebrikler... Fotoğraflardan bile belli ne kadar keyifli ne kadar renkli geçtiği...
-
Ben hala yalovadayım beyler serdar abiye eşlik ettim..beni istediğim adrese teslim etti çok çok teşekkür ederim ona valla eli öpülecek adam...saat 21:30 yenikapı feribotundan dönecem geri istanbula.. İrfan abinin ev sahipliğiyle köfteler şahaneydi..irfan ve ekibine çok teşekkürler...
-
hepinizi tebrik ederim arkadaşlar...muhabbetiniz daim olsun...
-
ulem yine mi katil uşak çıktı anasını satim
yapılır mı benim gibi delikanlıya bu eziyet gezmeyin arkadaş
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
çok çok güzeldi tadı damağımda kaldı :D
hem dostlarla muhabbetin hemde köftelerin
irfan abi mükemmel düşünmüşsün herşeyi bu kadar fedakarlık valla şapka çıkartılcak adamsın vesselam:D
herkese tekrar teiekkürler sohbet muhabbet fevkaldenin fevkindeydi:D
-
brds adlı üyeden alıntı
hepinizi tebrik ederim arkadaşlar...muhabbetiniz daim olsun...
İyiymis,:((
---------- Post added at 19:40 ---------- Previous post was at 19:38 ----------
otopsici adlı üyeden alıntı
ulem yine mi katil uşak çıktı anasını satim
yapılır mı benim gibi delikanlıya bu eziyet gezmeyin arkadaş
Çok haklısın mirim)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)