29 Nisan Pazar Karamürsel Gezisi Fotoğraf ve Yorumları
Reklamlar
-
Tünal abi sende konudasın abi çok memnun oldum aslında süper organizatörsünüz başkasın hatası ve yolun azizliği abii...
abi çok masraf çıkarmı senin makinada
Reklamlar
-
ghostcorc adlı üyeden alıntı
oda bişeymi ben izmit batı girişinden otobana girdim hereke tünelinde iken yanımızdan 3 tane ferrari geçti hepside TOB plakalı varya altıma ..... nerede varsa ferrari toplantısı varmış ilkerin söylediği kadarıyla üzerlerinde internet sitesi adresi yapışıkmış tam 15 tane ferrari geçti öldüm ya öldüm otobanda o ilahi ses varya hiç birşey yerini tutamaz nasıl gidiyorlar varya insanın kanı donuyor sesten
Şenol abi bana rastlamamışlar dua etsinler....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
Çaylar şirkettenmi....
aynen öyle abi.. çaylar şirketten buyur gel sana demlikle ikram edelim.. yanında da kuru pasta ..
-
şimdi o münafıklar, düşmanlar ne olmuştur biliyomusunuz?
çatır çatır çatlamıştır
Allah neşenizi bozmasın, her daim beraber oluruz inşallah.
Kim der ki bunlar sanal ortamda tanışmış?!
Herkes 40 yıllık kardeş, dost gibi
Çok istedim orada olmayı ama kısmet olmadı malesef. İnşallah bir dahaki gezide gelirim.
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
-
jackal_64 adlı üyeden alıntı
Tünal abi sende konudasın abi çok memnun oldum aslında süper organizatörsünüz başkasın hatası ve yolun azizliği abii...
abi çok masraf çıkarmı senin makinada
Olur böyle vakalar Türk polisi yakalar.....Herkese teşekkürler....Problem değil çözülür biraz takıntılıyımdır ama hallederim en kısa sürede...Bu arada kimse kimseyi eleştirmeye kalkmasın her şey yeterli derecede iyidi....Yav bizim makineler bu tür yollara göre değil bir daha dikkatli olacağız....Bizde tabi ))))))))))))))))) yaşlanmışızzzzzzzzzzzz.....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
ya arkadaşlar yüklediğim videolar normal olduğu halde youtube atınca böyle oluyo çözüm üretebilecek varmı.
http://youtu.be/8qIz7Vs0KEc
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
Moderatör
Öncelikle İrfan abime organizasyon için teşekkürler.
Tek eksiğimiz nette sosyal olup, birlikteyken tanışamamak. Buradan nickini adını sanını bildiğim bir çok insan gelmiş, ama orada tanışmak kısmet olmadı. Keşke bir tanışma faslı olsaydı, kim kimdir bilseydik. İnsanların gruplaşıp muhabbet etmesinden ziyade, tanımadığı insanlarla tanışma fırsatını yakalayabilseydik. Ben sonradan eşimle birlikte katılmama rağmen İrfan abi ve aparat (cem) abinin dışında kimsenin selam dahi vermemiş olmaması ilginçti. Eşimin daha eve dönmeden, sen hergün MT'ye girip kiminle muhabbet ediyorsun diye sorması serzenişimi açıklar sanırım. Yine de yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
-
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
Olur böyle vakalar Türk polisi yakalar.....Herkese teşekkürler....Problem değil çözülür biraz takıntılıyımdır ama hallederim en kısa sürede...Bu arada kimse kimseyi eleştirmeye kalkmasın her şey yeterli derecede iyidi....Yav bizim makineler bu tür yollara göre değil bir daha dikkatli olacağız....Bizde tabi ))))))))))))))))) yaşlanmışızzzzzzzzzzzz.....
sen yaşlanmışsan biz yatıp ölelim hepimizi cebinden çıkarırsın ..
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
sen yaşlanmışsan biz yatıp ölelim hepimizi cebinden çıkarırsın ..
Harbiden abi iyi dedin, aklıma geldi.. Sen önümden giderken çukura girince topcase açıldı ve baston düştü.. Ben durdum aldım.. Bidaha ki gezide getiririm
-
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Öncelikle İrfan abime organizasyon için teşekkürler.
Tek eksiğimiz nette sosyal olup, birlikteyken tanışamamak. Buradan nickini adını sanını bildiğim bir çok insan gelmiş, ama orada tanışmak kısmet olmadı. Keşke bir tanışma faslı olsaydı, kim kimdir bilseydik. İnsanların gruplaşıp muhabbet etmesinden ziyade, tanımadığı insanlarla tanışma fırsatını yakalayabilseydik. Ben sonradan eşimle birlikte katılmama rağmen İrfan abi ve aparat (cem) abinin dışında kimsenin selam dahi vermemiş olmaması ilginçti. Eşimin daha eve dönmeden, sen hergün MT'ye girip kiminle muhabbet ediyorsun diye sorması
serzenişimi açıklar sanırım. Yine de yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim...
konuyu şöylede algılamak lazım yanında eşi olmayan bir kimsenin yanında eşi olan bir kimseye gidip tanışmaya kalkışması ters tepki verebilir bence kimse böyle bir riski göze almamak için zaten zaman kısa ve herşey çok hızlı idi bide bu ortamı bozmamak için tanışma faslına girilmemiş olabilir kanımca.
yol uzun ve karınlar açtı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
ya işte orjinalinde o ortadan aşağıya doğru olan renkler yok üst yarı gibi yükleyince böyle oluyor başka biyer varmı video atabileceğim
-
Moderatör
konuyu şöylede algılamak lazım yanında eşi olmayan bir kimsenin yanında eşi olan bir kimseye gidip tanışmaya kalkışması ters tepki verebilir bence kimse böyle bir riski göze almamak için zaten zaman kısa ve herşey çok hızlı idi bide bu ortamı bozmamak için tanışma faslına girilmemiş olabilir kanımca.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
ya işte orjinalinde o ortadan aşağıya doğru olan renkler yok üst yarı gibi yükleyince böyle oluyor başka biyer varmı video atabileceğim
Yanlış algılanabilecek bir ortama kim eşini yada kız arkadaşını götürür ki?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Harbiden abi iyi dedin, aklıma geldi.. Sen önümden giderken çukura girince topcase açıldı ve baston düştü.. Ben durdum aldım.. Bidaha ki gezide getiririm
kaşınma kaşınma biz senin gibi bütün korumaları hatuna giydirip bide korkusundan 50'yle gelmedik en yavaş hızım 80 di.
-
kaşınma kaşınma biz senin gibi bütün korumaları hatuna giydirip bide korkusundan 50'yle gelmedik en yavaş hızım 80 di.
abi ilk gezisi ,o yüzden ben hep bu şekilde sürüyorum havası verdim.. bundan sonra yavaş yavaş verecem çoşkuyu
-
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Yanlış algılanabilecek bir ortama kim eşini yada kız arkadaşını götürür ki?
ben sizi tanımıyorum mt den de tanışmışlığım konuşmuşluğum yok nasıl gelip tanışabilirimki birisinin ortaya çıkıp bu budur şu şudur demesi lazımdı farkındaysanız öyledir demedim kanımca dedim !
-
işten dolayı maalesef gelemedim...
her zaman ki gibi çok güzel geçmiş...
özellikle listeye ismimi yazmamıştım, gelirsem kendime süpriz olacaktı...
nasip böyle imiş...
tekerinize sağlık...
-
malesef bende tam tersi durum söz konusu şenol abi,
ben buradan her gün kahrını çektiğim,muhabbet ettiğim insanlarla tanışmayı dört gözle bekliyorsam ve tanıdıklarımıda hasretle bir gezi olsada bir araya gelsek diye aylarca bekliyorsam gider selamlaşır,tanışır,hoş muhabbetimi yaparım...
Yengelerimiz,ablalarımız,bacılarımız onlar bizim,
ters tepki oluşturacak bir durum ne gördüm ben bu zamana kadar nede gösteren oldu
Çekinecek,utanacak bir durum olduğunuda zannetmiyorum...
-
30 Nisan 2012, 00:26
resimler videolar bu kadar mı?
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)