bir çok kişinin seyir halinde resimleri elimde mevcut toplam 100 kadar resim var en yakın zamanda eklicem buraya
bir çok kişinin seyir halinde resimleri elimde mevcut toplam 100 kadar resim var en yakın zamanda eklicem buraya
İkincilik kaybedenler içindir...
ilk gezimdi çok eğlendimm emeği gecen herkese teşekkürler bir sonraki gezide görüşmek üzere
Ümit sende kendini alıştırdın iyice valla öteki gezilerde daha performanslı ol ok
Bu arada şu videoları merak ediyorum onlar da bi eklense süper olur....
şunu belirtmek isterim beyeaz honda cbr kim kullanıyodu bilmiyorum ama kameraya alırken görsel şölen yarattı..rersmen ses bakımındanda..
Irfanim oyle biyerlerinden opuyorumki burada deklere edemem.
Kardesim Elinize emeginize saglik. Tam bir takim calismasi emegi gecen herkese sevgiler, saygilar. ( ama opucuk konusu sana ozel :p)
hemşo bugün gözüme okadar çok takıldınki,yahuu birkere yanına glip tanışmak nasip olmadı
Valla dedikleri kadarda varmışsın,neydi o cüsse öyle yawwww Maşallah diyorum sana
CBR 1000 mi? abi bahsetme ondan yaaa,Binali onun egzosunu;yıldırım tanrısı zeus tanmı desem,gök gürültüsü tanrısı seth ten mi ne ödünç almışMitolojinin ayaklı gaztelerinden ben öyle duydum
Evet ya bir arkadaşımız ben yeni olduğum için adını bilmiyorum helal olsun kafasındaki kaska monte ettiği kamera ibir ileri bir geri herkesi çekti maşşaalah.....
bir ara benim yanıma geldi dönmüş bana bakıyo ilk önce jeton düşmedi yaa dedim bu adam bana niye bakıyo oysa kamera varmış tepesinde beni çekiyomuş ee doğal olarak bana bakması lazım
videolar hala bekleniyor... :S
yaa hemşo o an jeton düşmedi,saçlara bakıyorum ofsayytt tipe bakıyorum bi yerlerden tanıdık,2 ara bi derede kaldım,neyse dedim bi fırsatı bulur kimdir nedir tanışırız deyip sürece bıraktım seninlede orada karşılaşma fırsatı olmadı :(
Vallahi deminki yorumuna baktımda hatırladım o iri cüsseli yakışıklının sen olduğunu.orada çıkaramamıştım.şimdi saç baş yoluyorum şuanda yanına gelipte tanışmadaığım için :(
oda bişeymi ben izmit batı girişinden otobana girdim hereke tünelinde iken yanımızdan 3 tane ferrari geçti hepside TOB plakalı varya altıma ..... nerede varsa ferrari toplantısı varmış ilkerin söylediği kadarıyla üzerlerinde internet sitesi adresi yapışıkmış tam 15 tane ferrari geçti öldüm ya öldüm otobanda o ilahi ses varya hiç birşey yerini tutamaz nasıl gidiyorlar varya insanın kanı donuyor sesten
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
arkadaşlar lütfen yüklediğiniz resimlerin ve videoların altına linkini de kopyala yapıştır yaparsanız gerçek paylaşım olur siteden alınca görüntü bozuluyor biliyorsunuz
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)