İrfan aga sen hayabusa felan alma. Tutarsın ona da yan sepet felan yaparsın.....
İrfan aga sen hayabusa felan alma. Tutarsın ona da yan sepet felan yaparsın.....
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Ciddimisin şeker küpüm,gerçekten üst segmente geçmeye karar verdin sonunda haaa,hadi şimdiden hayırlı olsun....
Valla yakışır sana,ama bu yaştan sonrada racing falan deme bana yoksa iyi pataklarım seni Naket yada enduro olur büyük ihtimal....Benim yapamadığımı sen yap bari,özlemlerimi senin mötürde gidereyim azcık azcık
Bende sezon sonunda büyütmeyi düşünüyorum..çünkü borçlar ozaman bitiyor,maaş elde kalınca ne yapcaz motora bağlıycaz parayı,ehemühüm kem küm
Şimdi zargana fatih bunu duysun görsünde uyuz olup kaşınsın iiiicene hee kanka hadi bakiyim ne sürpriz yapacaksın bize beklemedeyim...
afiyet şeker olsun dostum yenge hanıma hürmetler selamlar mt de kal gerisini dert etme
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:04 ----------
hakkat fena fikir değil özcancım dur bakalım dereyi görmeden paçaları sıvamayalım ortada hol yok yumurta yok bolca araştırma yapmak lazım gelir sen bakma öyle konuştuğuma bu işler konuşmayla olmaz
kafamda böyle şeyler var lakin biraz zamana ihtiyacım var ama cbf den kurtulmayı düşünmüyorum şu an için kle ye hastayım ama zaptedemem bana çok yüksek cc gücü önemli değil kulanırsın ama denge önemli yere alçak motorlar , daha doğrusu ayaklarımı yere sağlam basabileceğim modeller olmalı benim için ,
benim gibi boy fukarası adama bir kle, bir varedoro, yada transalp çok yüksek motorlar ya naket tarzı ya chooper yada racıng makinalar uygun gözlemlediğim kadarıyla ama kısmetimde ne varsa onu yaşarım artık kısmet bu işler
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:10 ----------
fazla bekleme şekerim ahmadım nasip kısmet bu işler bu gün uğrayabilirim gayfeni içmeye
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Bitti galiba
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
vaybe amma geziymiş resimlere bakarken gözlerim yeşerdi duygu seline kapılıp gittim
keşke gene olsa mesela hafta ya pazar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Selamun aleyküm cümleten ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)