Yok mu resimleri arttıran ?
Yok mu resimleri arttıran ?
On numaraaa:...
Köfteleri de evladına miras diye bırak haniii..
Başta İrfan kardeşimize ve diğer ev sahiblerine...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
süper bi gezi oldu...
ilk gezim di harika ..harika..harika..
daha ne denirki herkese çok teseklerr..
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
sürerken bi çekilmiş fotom vardır inş.:D:D
heyecanla beklicem
oooof of süper olmus yaa..nasıl içim gitti anlatamam :(
birGarip..
Tüm mt dostlarının tekerine sağlık... Allah herkesten razı olsun.. Süper bir gün oldu..İrfan Abinin emeğine sağlık ,ellerinden öpüyorum..
Şimdi sayfaya suikast yapmadan hemen herkes duygu düşüncelerini yazsın..biraz sonra fatihle beni burada yalnız bırakın.. Değil mi gangamm
ulen arkadaş bu internette yavaşlayacak akşamı buldu
url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:46 ----------
ganga senle bu akşam bi körfez ruleti çevirelim sayfayı rezil etmeden yanlız
ama bu resim yükleme sitesine en son bombayı atıcam yavşaklık yapıyor
21. sıradaydım listede,o kadar çok gelmek istedim ki herşey hazırdı taaaa ki düne kadar.Önce şirinevlerde ufak bir kaza geçirdim motosikletime bir minibus anarya gelirken vurdu, neyse ucuz atlattık derken, tvs servisi minibuscünün ortasını sert bir vuruşla cebimle buluşturdu.Motorda ne varsa bakımını yaptırdım usta tam 4 saat motorumla uğraştı sağolsun.Neyse vardır bir hayır derken depomu fulledim,kgs mi aldım içine yükleme yaptım Kağıthaneden Beylikdüzüne gelirken motor aptallaştı önce, sonra(zenondan tahminimce) akü ışığı yandı.Köşede durduğumda rolantide aptallık farkettim 1,4-0,2 devir arasında gidip geldi. Vardır bir hayır dedim çıktım eve kadar geldim o felaket trafikte. Gece ,içime şüphe düştü. İndim motoru çalıştırmyaa fakat çalışmadı. O saatten sonra da beni artçı alabilecek birini bulamayacağımı bildiğim için şükrettim eve gelebildiğime vardır bir hayır dedim usulca yatağıma yattım.
Gelemediğim için gerçekten üzüldüm,bir dahaki Alper Aganın organizasyonunda buluşuruz.
Bir isteğim olacak buradan yardım edecek veya yakınımda oturupta gelip motora bakabilecek biri varsa istirham ediyorum yardım etmesini.
Saygılarımla
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
kanka bende şimdi manzaraları yüklüyorum ,kimse yüklememiş... onları hallettikten sonra;
elimde süper fotolar var...
yemin ederim nuri alço yeşilçam filimlerinde böyle şantaj yapmamıştır... malzeme sağlam..
bi t. çoşkun eksik
265 km yol yaparak ilk gezimi tamamlamış bulunuyorum. unutamayacağım bir gezi oldu. irfan abi başta olmak üzere tüm tayfaya teşekkürler.
sorgulanmamış hayat yaşanmaya değmez. socrates
Uploaded with ImageShack.us
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)