Yeni motorumla sezon açışım,
Reklamlar
-
Selam dostlar,
Resim yükleme probleminden ötürü yükleyemediğim resimleri gecikmeli olarak sizlere sunuyorum.
Uzun zamandır aradığım yeni motorumu Eskişehir'de buldum(2007 model 28000 km.de ybr 250) ve 15 Mart'ta Otobüsle Eskişehir'e gittim,havalar kar yağışlı olduğundan 2 gün orada kaldım,bu arada hem motorun satış işlemlerini gerçekleştirip,hem de Eskişehir'i de gezme ve fotoğraflama şansım oldu.17 Mart'ta hava açınca yola koyuldum.Sırasıyla Kütahya Tavşanlı(bir gece konaklama),Domaniç üzerinden karlı dağ yollarından İnegöl,Bursa,Yalova(bir gece konaklama),İzmit,Sakarya ve Düzce.Gezi boyunca 250 km.otobüs yolculuğu,600 km.(bölgesel gezilerle birlikte)motosiklet ile toplamda 850 km yol yapmış oldum.Bu geziyi de elimden geldiğince fotoğraflamaya çalıştım.Gezi esnasında görüştüğüm dostlarım da gezime ayrı bir renk kattı,hepsine sevgiler,
Buyrun resimler,iyi seyirler,
Resimlere açıklama eklemeyi beceremedim.),idare edin artık.J
Reklamlar
-
güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş.tebrik ederim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inş. yeni sezonda yolunuz tekrar geçer burlardan beraber gazlarız
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
-
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Hayırlı olsun hocam tekeriniz her daim düz bassın !
[B][COLOR="Red"]K[/COLOR]aza [COLOR="Red"]A[/COLOR]nında [COLOR="Red"]S[/COLOR]eni [COLOR="Red"]K[/COLOR]orur! Kask yoksa ::stretche :rendeer:[/B]
-
ozrace adlı üyeden alıntı
güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş.tebrik ederim
Teşekkürler,benim için ayrı bir güzelliği vardı,sekiz aylık motorsuzluktan sonra ilaç gibi geldi.
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inş. yeni sezonda yolunuz tekrar geçer burlardan beraber gazlarız
teşekkürler kardeşim,direk oraya gelemesem bile size yakın olan festivallerden birinde karşılaşabiliriz.
eray_uluyazı adlı üyeden alıntı
ilhan abicim maşallah ne kadar fotoğraf çekmişsin
bu fotoğrafların arasında benimde olmam sevindirici ama 1 i hariç hiç birinde yüzüm tam gözükmemiş
güneşin azizliği
selamlar güzel abim
A.S.kardeşim,zaman bol olunca fotoğraf çekmek kolay oldu,sizinle buluşmamız da gezime ayrı bir renk kattı.
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.............
Teşekkürler Ramazan'cım,geçen yıl festivallere beraber katılacaktık ben müsait olamadım,bir an önce iyileşte bu sene katılalım.
byocuz11 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun hocam tekeriniz her daim düz bassın !
teşekkürler kardeşim,hepimizin İnşallah.
-
İlhan abim kazasız belasız bol kilometreler dilerim,Allah kaza bela vermesin biz 2.teker severlere.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız ve bol keyifle binersin inşallah....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
Hayırlı olsun Hocam ,tekerin her daim düz bassın....
-
Nice mutlu, sağlıklı sezonlara
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
-
Abi hayırlı olsun.
-
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
İlhan abim kazasız belasız bol kilometreler dilerim,Allah kaza bela vermesin biz 2.teker severlere.
Sağol Tamer'cim hep beraber İnşallah.
siyahatmaca adlı üyeden alıntı
Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız ve bol keyifle binersin inşallah....
teşekkürler Üstadım,
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Hocam ,tekerin her daim düz bassın....
Sağol kardeşim cümlemizin,
metci adlı üyeden alıntı
Nice mutlu, sağlıklı sezonlara
Teşekkürler kardeşim,sağlığımız ve gücümüz elverdiğince bineceğiz Allah'ın izniyle,
mehmet_gemli adlı üyeden alıntı
İlhan abim maşşallah baya foto yüklemişsin bak bak bitmedi kendimi görene kadar
ama 1 tane benim fotom var
neyse tekerine ve yüreğine sağlık.
Görüşmek üzere.
Sağol Mehmet kardeşim,ama senin foto da afilli
---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:40 ----------
inzell adlı üyeden alıntı
Abi hayırlı olsun.
Sağol Alp'çim,görüşemiyoruz özledim sizleri,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)