ADANA'lıların hoş Geldin Bahar Kampındaydı
Reklamlar
-
Sevgili dostlar gerçekten fevkaledenin fevkinde bir kamp yaptık.Çok neşeli,bol muhabbetli,bol vitaminli bir kamp oldu.Kampımıza katılan,katılmak isteyipte katılamayan ve katılamayan tüm gönül dostlarıma bizleri yalnız bırakmadıkları için bir kez daha teşekkür ediyorum.Nice güzel kamplara inşallah.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Reklamlar
-
Resimle, motorlar ve sizler süpersiniz. Özellikle sepetli sarı bmw ye bayıldım.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
HAMOK'tan Adana Mt'ye teşekkürler, çok güzel bir kamptı,
Ev sahipliğiniz için, muhabbetiniz için, her şey için çok teşekkürler
Müsait olunca yüklerim bendeki 3-5 fotoğrafı
-
Mersin İl Temsilcisi
adanalı adlı üyeden alıntı
değerli yorumlarınız için teşekkürler dostlar.
sizide davet etmiştim,neredeydiniz ?
SİZİ DERKEN?
bora abi, maraş ayrı, maraştakiler ayrı...
birdahakine haberim olursa çok sevinirim...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
muhteşem bir kamp oldu. katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
-
güzel gezi olmuş,güzel etkinlik olmuş,emeğinize yüreğinize sağlık.size bu kadar yakın iken resimlerinizi izleyerek bu kadar uzak olmayı hissetmek de ayrıca koyuyor bana bir yerlerden tanışmak dileğiyle..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
kusura bakma bora abicim ben bu aralar benim bağ ile uğraşmam gerekiyordu ondan dolayı sessiz kalarak geçiştirdim kusura bakmayın inşallah bi dahakine hayırlısı ile
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
-
Adana İl Temsilcisi
güzel yorumlarınız için teşekkürler dostlar.
yürekçe adlı üyeden alıntı
birdahakine haberim olursa çok sevinirim...
tabii ki sencerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:39 ----------
regal adlı üyeden alıntı
kusura bakma bora abicim ben bu aralar benim bağ ile uğraşmam gerekiyordu ondan dolayı sessiz kalarak geçiştirdim kusura bakmayın inşallah bi dahakine hayırlısı ile
inşallah mustafacığım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
harika bir kamp, katılım çok fazla olmuş tebrikler
-
Geçte olsa siteye girip bakabildim. Harika bir kamp yaptık. emeğe geçen katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bir daha kamp alanında buluşmak üzere...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
-
Güzel bir etkinlik olmuş , teşekkür ederiz
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
-
Eline sağlık Ali Abi
-
KAMP ETKİNLİĞİNİ DÜZENLEYEN CEYHAN GURUBU'na teşekkür ediyorum, kampa katılan arkadaşlarada ayrıca teşekkür ediyorum (Başkan Mustafa Acar , Ahmet Alanç , Özden Yalta, Suat Güler, Burak Özsoy ,Cellat Murat)
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
vay beee erken ayrılmanın üzüntüsü içerisindeyim şu an
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)