Ceyhan- Feke 226 km gezi...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
Keşke kaskınız kafanızda olsaydı
O zaman daha güzel olurdu
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------
-
brssvs adlı üyeden alıntı
pis pis gülmemin sebebi çıktı.. ben ayna sen kask... alıştıra alıştıra söyleyelim demi....
birde ne yediniz merak ettim.. masa boş ama dolusu daha güzel olurdu...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
[COLOR="Silver"]
-
brssvs adlı üyeden alıntı
(ah şu on karakter)
-
zehir0101 adlı üyeden alıntı
birdahaki gezi konunda özellikle adana resmi bekliyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
paylaşım için çok teşekkürler ...güzel olmuş...
-
-
zehir0101 adlı üyeden alıntı
adana kebap yerken telefona cevap verilmez konuşulmaz özelikle foto çekilmez..
yapılır yapılır... yemeden çekeceksin...
orda su var masa var adana var...... vakit olacak birde ufaklık olacak buz gibi.... öf.... bu ameliyat beni amma garip yaptı yaw.... her şey yasak....
-
-
adanaya gelirsen saninle adana kebap yerken resmini çekeriz olmazmı [/QUOTE]
olur olmasınada bana uzun bir süre yasak..üstelik adanaya gelsem çatlarım galiba.. sırada en az 25 kişi var.....
-
-
Mondialli arkadaş kaskı artçı olarak taşıyor herhalde
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
mondialci arkadaş kendimce sınıfta kaldı..kaskı güzelce paketlemiş file ile,yol boyunca aman düşmesin,kaymasın diye,arkasındaki mt çıkartmasını da fileli şekilde daha iyi görürler dışarıdan diye düşünmüş olmalı..ayna da yok motorda..birazcık "apaçilik" sezdim..ama mekan güzel,gezi güzel,emeğinize sağlık..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
şu suya ayağını soktun mu onu söyle...yapmamışsan gezi hiç bi işe yaramamış açık konuşayım..
-
erro adlı üyeden alıntı
tabikide suya ayagımı soktum çok soguktu ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:20 ----------
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
mondialci arkadaş kendimce sınıfta kaldı..kaskı güzelce paketlemiş file ile,yol boyunca aman düşmesin,kaymasın diye,arkasındaki mt çıkartmasını da fileli şekilde daha iyi görürler dışarıdan diye düşünmüş olmalı..ayna da yok motorda..birazcık "apaçilik" sezdim..ama mekan güzel,gezi güzel,emeğinize sağlık..
farkındaysanız yolun bozuk oldugu yerlerde yavaş gittimiizden ve havanın sıcak oldugundan kaskı çıkarmıştık.yavaş gitmesem resim de çekemezdim.apaçilik bi durum yok...
-
paylaşım için teşekkür ederim...güzel yerler gezmiş görmüşsünüz...sadece gittiğiniz yerde tarihi vs yer varmıydı...olup olmadığını bilmiyorum
sadece soruyorum...zira karayollarının dozerlerinden antalyadada var...daha sonraki gezilerinizde lütfen onlarıda paylaşın...sağlıcakla kalın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)